iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« kedy: 26. Júl , 2005, 17:18:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. August , 2005, 22:41:50 » |
|
no nic, gitarku som zobral do skusobne, zapojil a po dvoch skladbach odlozil spat do puzdra. Dost zle snimace, nehorazne to brumelo, dost zly zvuk, potak bol taky, ze ticho ....dlho dlho nic a potom asi tak v 3/4 sa ozvala gitara s tym ze hlasitost uz bola stale rovnaka no nekup taku gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. August , 2005, 22:47:48 » |
|
Amici maju dobry vyraz pre taketo instrumenty - firewood.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. August , 2005, 23:05:47 » |
|
imbus: tak uz konecne idete pritvrdit v kapele? ale nie vazne.....ohladom zvuku tej sedmicky. ja neviem jak je to cez lampovy aparat, ale ja som pred dvomi mesiacmi mal pozicanu gitaru od Bruna Urbana. mahagonova /neviem aky/ sedmicka, Kent Arstrong snimace, gotoh pevna kobylka. kraaaasna farba, paradna hlava. proste nadhera. ale ked som to zapol do mojho uz neboheho komba Hughes, tak z toho liezla velmo zla zloba. takze mozno aj na hentu staci pichnut do inej masiny a bude to hrat o poznanie lepsie. neviem....tod moj postreh :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. August , 2005, 10:17:50 » |
|
bambus, ty si zrejme nepochopil, ze ten karton je tam namiesto folie, aby sa neodral kryt :D inak kvalitu tej gitary progrocker vystihol uplne presne a ani ju nevidel BTW: paradna kacicka v tom kvetinaci. s tou sa kupes?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. August , 2005, 10:56:02 » |
|
celkom zaujimave s tou urbanovou gitarou. ja som mal zatial skor opacnu skusenost,ze dobry nastroj hral aj v horsom aparate nie najlepsie,ale stale mal svoj charakter.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. August , 2005, 14:42:07 » |
|
Iggy, ta kacicka je keramicka ty truba s tou sa hra macicka zlaataa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Melvin
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. November , 2005, 14:44:52 » |
|
TO na tom zadnom hambuckery je co?Tak to vyzera ked sa zaleje snimac do vosku? :contacts
|
|
|
Zaznamenané
|
DArk SiDE of my guitar
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. November , 2005, 15:11:33 » |
|
Priesvitna folia, ktora je tam nalepena ako ochrana?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. November , 2005, 16:35:42 » |
|
ta gitara bola uplne nova, normalna folia ako byva na na mobiloch ked je novy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Melvin
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Apríl , 2006, 08:24:00 » |
|
Ja mam od tejto znacky Les pauLku...A neviem si ju vynachvalit , proste fajna Viem ze pri 20 tisicovych gitarach to je sracka Ale to co som za nu dal a jak hra .... NO som proste zalubeny :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
DArk SiDE of my guitar
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Apríl , 2006, 12:05:45 » |
|
daj foto/zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Apríl , 2006, 12:31:19 » |
|
no neviem. 20-tisicove gitary byvaju taky kvalitativny o-chlp-lepsi-priemer, povedal by som, cize ak je to oproti nim sracka, je to sracka aj objektivne a ziadna dalsia veta to nezachrani B)
mozno este ak vysiel kus a pohodlne sa na tom hra, tak je to dobre na cvicenie, ale o zvuku by som si zbytocne iluzie nerobil...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Apríl , 2006, 14:40:40 » |
|
iggy - naco tak filozoficky. Vsak vieme si predstavit gitaru za 5999,- . Ja mam zase dost takych skusenosti, ze tieto uplne najsamlacnejsie gitary su samozrejme strasne polena a maju absolutne nepouzitelny hardware a otrasne prazce a cojaviem co, ale drzal som v rukach dost gitar, ktore hrali nasucho jak vinko, vynikajuci sustain. Trebars Les Pauly s lepenym krkom a tak. Hlavne cinske gitary. Korejske byvaju spravidla krajsie, ale zvukovo az tak neexceluju. A su aj kus drahsie od cinskych. Neda sa to samozrejme generalizovat, ale skratka vsimol som si to tak nejak... Napriklad nedavno som sa v Made rozplyval nad LP Tenson ci tak nejak... jak bola ta gitara strasna na pohlad, tak slusne znela.... Ale mono iba ta jedna - ktovie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 31. August , 2006, 12:46:45 » |
|
som cital na internete recenziu a pisalo sa v nej ze Harley Benton-tie heavy kusky od nich sa vyrabali/ju vo fabrike B.C.Rich v indonezii...:huh: pocul niekto nieco take alebo je to iba kacica?..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|