Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 00:16:24
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: problem se zesikom opat raz  (Prečítané 12890 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #30 kedy: 10. December , 2013, 19:14:20 »

Sak daj to kuknut andrejovi alebo kovacovi a hotovo, pokial si uz poskusal vsetky alternativy(kabel, gitara, pedalboard). Taketo veci zvyknu robit potaky/kontakty. Inak ty mas asi fakt nestastie na aparaty... Divne ze sa to takto jebe a je to skoro nove. A ked sa uz dojebe bogner, tak to je fakt pruser.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #31 kedy: 10. December , 2013, 19:21:47 »

ale jasne, niekde sa nieco pokazilo tak prisiel progy s kopancom, zvysok ho posle dpc a zivot ide dalej  Na zdravie!

Ja nekopem, len som reagoval na niektore vcelku humorne prispevky. :)

Tu je problem to, ze maju vady nove aparaty a v podstate lepsie znacky. Evidentne aj kedysi "premiove" znacky nabehli na sucasny trend kratkej zivotnosti a poruchovosti spotrebicov pritom ceny maju nezmenene. Ci to je podla Teba ok a nema sa na to poukazat? Nebud tak politicky korektny. Žmurk

Mi to pripomina situaciu, ako ked je v priemere vacsia pravdepodobnost, ze sa Ti nieco pokasle na novom francuzskom aute ako na povedzme 7 rocnom japonskom (ano ja viem, nove ma kopu elektroniky).
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 19:29:19 od proghopik » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #32 kedy: 10. December , 2013, 19:38:11 »

sak to je jasne ze ked otvorim svoj ampeg a nejaky stary tak rozdiel v kvalite komponentov bude, len to neprezentujem tak ze stary sa v zivote nepokazi.
Zaznamenané

o-yep sro
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #33 kedy: 10. December , 2013, 19:46:37 »

čo sa má pokazit,to sa aj pokazí...
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #34 kedy: 10. December , 2013, 20:00:06 »

ináč mne toto robilo JVM-ko , naraz skapínal signál na všetkých kanáloch , kua ja že čo to je , tak som ho kukol a vstupný jack je taký malý plošáčik , a jak som aj minule písal , že sa mi pretáča vstupný jack , až kým nevypadne tá matica , tak jak sa to pretáčalo , tak ten káblik čo ide z plošáčiku sa okolo neho omotal a toto kurvilo signál , lebo ten káblik neni vobec tienený a v JVM-ku sú nastrkávacie konektory jak na EMG , mne to robil vstup , ale spravil som to  Som metlak
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 10. December , 2013, 20:23:40 »

Sak daj to kuknut andrejovi alebo kovacovi a hotovo, pokial si uz poskusal vsetky alternativy(kabel, gitara, pedalboard). Taketo veci zvyknu robit potaky/kontakty. Inak ty mas asi fakt nestastie na aparaty... Divne ze sa to takto jebe a je to skoro nove. A ked sa uz dojebe bogner, tak to je fakt pruser.

EVH som bral z druhej ruky z britanie za par supov.. fungovalo super az doteraz.. akoze typek mi aj pisal ze koncove lampy su tam uz rok a pol cize to vezmem kovacovi zrejme ten ma uz pozna ako najvernejsieho zakaznika  Bavím sa skvele
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #36 kedy: 10. December , 2013, 21:46:25 »

Podobnu neprijemnost som zazil pred tyzdnom s Axe-fx - odrazu zacal sumiet, hucat a mal velmi slaby vstupny signal, bez toho aby som s nim vobec pohol alebo ho presuval.
Otvoril som krabicu a pozatlacal vsetky konektory, niektore z nich boli volne a keksefiks sa zazracne opravil.
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 21:56:45 od asdfg » Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #37 kedy: 11. December , 2013, 13:04:20 »

.. myslim to tezar vazne .Ked sa ti ten zvuk dojebal,skusil si po tom zosiku aj jebnut ?
Skusal si aj ine kable ?

PS: nedavno som mal taky problem ,ze kolisala hlasitost a problem bol v kontakte relatka.
« Posledná zmena: 11. December , 2013, 16:24:47 od brdo prvy » Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #38 kedy: 11. December , 2013, 14:35:25 »

Karolko, obavam sa, ze to bude nejaky studenak z tej slehy, co spravila spedicia Smútim
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 11. December , 2013, 14:44:51 »

a tak dva mesiace siel v pohode tak mi je divne ze zrovna teraz.. aj v studiu vsetko slapalo.. aj ked mozno jak sa to prenasalo.. uvidzime.. skusim Milosa Kovaca poriesit..
Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 11. December , 2013, 14:59:50 »

Karol, nasmu Richiemu raz chlopovia z Lokomotive zhodili stare Carlsbro kombo z lavice v Aligatore, a studenaky zacali chodit postupne a vo velkych intervaloch
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 11. December , 2013, 15:02:12 »

juchu... pici.. aj ste prisli na zavadu potom?
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #42 kedy: 11. December , 2013, 16:52:32 »

juchu... pici.. aj ste prisli na zavadu potom?
nuz Karci, ber pajkovacku do ruky a hrr na plosaky!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
ondreee
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 11. December , 2013, 18:14:44 »

pan Kovac to niekolko krat opravoval.. po roku trapenia to Richie pustil nakoniec..

osobne si myslim,z e u teba to bude nieco prozaickejsie a lahsie identifikovatelne..
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #44 kedy: 12. December , 2013, 10:37:34 »

osobne si myslim,z e u teba to bude nieco prozaickejsie a lahsie identifikovatelne..
to urcite  Bavím sa skvele
Hentie pivicka su satanova pomsta.To skôr postavi novy zosik ,jak najde chybu. Bavím sa skvele
Plosak spojmi dole a suciastkami hore ..... uplna mnamka pre servisovanie.
Ja sa pri takych chybach dostavam do varu jak tento pacient Bavím sa skvele

Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.