Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 23:33:05
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nesedi diera krk/telo  (Prečítané 1249 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
tomando1
okukávač

Príspevkov: 3

« kedy: 05. Január , 2014, 10:50:14 »

Zdravim
Dostal som pekne jelsove telo na strato. chcem vyuzit povodny krk, ktory pekne zasadol do kapsy avsak jedna diera je akosi mimo s tou na tele..ked si to vyznacim tuskou tak mi to vychadza na okraj diery cize je to dost mimo a skrutka tam jednoducho nevojde..zvysne tri su fajn len ta jedna tam robi problem..s podobnymi vecami skusenosti velmi nemam ale co mi hovori logika tak by som to asi vyplnil tu dieru na krku epoxidovym tmelom a nasledne navrtal novu avsak neviem ako sa ten tmel sachova ked do neho budem vrtat ci potom ten spoj bude pevny..resp. ma este napadlo vlozit do tej diery nejaky drevenny kolik, vlepit ho do krku a tak vrtat..no vazne netusim..za kazdu radu budem vdacny kedze sa uz neviem dockat kedy ju konecne zmontujem  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 05. Január , 2014, 11:01:26 »

epoxidovy tmel je krehky, takze nie. dreveny kolik - tak sa to ma robit po spravnosti.
Zaznamenané
tomando1
okukávač

« Odpoveď #2 kedy: 05. Január , 2014, 11:48:31 »

epoxidovy tmel je krehky, takze nie. dreveny kolik - tak sa to ma robit po spravnosti.

cize epoxid neodporucas? pozeral som nejake videa na youtube s tym kolikom mi to neprislo zlozite skor je problem ze nemam na to lep ani ten kolik :D asi by to chcelo navstevu u stolara
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 05. Január , 2014, 12:17:37 »

odpil mamke z varechy 2 cm z rucky, to si ani nevsimne.

epoxid mas ? tak ho pouzi na vlepenie toho kolika.

jednopduche / zlozite ...  este vzdy tam mozes ulepit zuvacku alebo chrachel, to je asi najrychlejsie  Ja som čert..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2014, 12:22:42 »

gulatiny roznych hrubok dostat v hornbachu, baumaxe..aj tensich ako rucka z varechy..pripadne skus aj modelarske obchody, kde dostat dreveny material. letecki modelari to dost casto pouzicaju na stavbu modelov, tak je dost velky predpoklad, ze by to tam mohli mat. vacsinou sa robia z buku myslim, co je tvrde drevo
Zaznamenané
tomando1
okukávač

« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2014, 17:15:04 »

diky chlapci za rady aj za tu s tym chrachelom :D poobzeram sa po takom koliku a spevnim to tym epoxidom..este raz diky  :)
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.