stepanovicd
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. Marec , 2014, 10:53:56 » |
|
Zdravím, tak konečne pripájam nahrávku, gitarová hra je nič moc
|
Noc.mp3 (1205.63 KB - stiahnuté 203 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
PRS SE Tremonti Custom Mesa F-50 Morley Tremonti wah jt-amps screamer 808 Marshall Regenerator
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 31. Marec , 2014, 11:01:48 » |
|
ma to len jednu chybu. nie, ze je gitara prebasovana, ale ze tam neni ZIADNA gitara. nech robim, co chcem, su tam nejake bicie zdaleka a ked zavrem oci a zaspim, tak sa mi mozno sniva, ze by tam mala byt gitara, ale jak ich zase otvorim, stale tam ziadnu nepocujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 31. Marec , 2014, 11:17:45 » |
|
ma to len jednu chybu. nie, ze je gitara prebasovana, ale ze tam neni ZIADNA gitara. nech robim, co chcem, su tam nejake bicie zdaleka a ked zavrem oci a zaspim, tak sa mi mozno sniva, ze by tam mala byt gitara, ale jak ich zase otvorim, stale tam ziadnu nepocujem.
poupravujem hlasitosť a reuploadnem
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS SE Tremonti Custom Mesa F-50 Morley Tremonti wah jt-amps screamer 808 Marshall Regenerator
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 31. Marec , 2014, 11:46:59 » |
|
to je live zo skusobne ci? nam to znie podobne ked si nahravame napady na skuske a omylom polozime nahravatko prilis blizko k bicim..
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2014, 11:47:41 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 31. Marec , 2014, 12:07:01 » |
|
to je live zo skusobne ci? nam to znie podobne ked si nahravame napady na skuske a omylom polozime nahravatko prilis blizko k bicim..
Gitara cez mikrofon k bedni a cez externu zvukovku, bicie spravene v programe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 31. Marec , 2014, 12:51:38 » |
|
Gitara cez mikrofon k bedni a cez externu zvukovku, bicie spravene v programe.
ked je tak, ako pises, tak mas uplne ine problemy (a vacsie), ako prebasovanu gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 31. Marec , 2014, 12:53:46 » |
|
No to je celkom možné, akurát som si pozrel tie stopy a je to celé pokazené, je tam odozva z monitoru na ktorých mi hrali bicie, tak to musím nahrať celé nanovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 31. Marec , 2014, 12:58:00 » |
|
No to je celkom možné, akurát som si pozrel tie stopy a je to celé pokazené, je tam odozva z monitoru na ktorých mi hrali bicie, tak to musím nahrať celé nanovo
tomuto nerozumiem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 31. Marec , 2014, 13:15:08 » |
|
MP3 výstup som robil z programu v ktorom mám na jednotlivé stopy nahrané bicie a gitary. Chcel som izolovať len gitaru, aby bolo počuť iba tú, nech je počuť presne, kde je problém. Keď som tú gitaru však cez víkend nahrával, mal som zapnutý odposluch v ktorom mi hrali bicie a mikrofón zachytil aj zvuk tých bicích a dosť silno, takže to nejde izolovať, teda musím nahrať celú gitarovú stopu nanovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 31. Marec , 2014, 13:35:44 » |
|
Ahoj, z tejto celej debaty a z toho uploadnuteho materialu usudzujem ze fakt iba zacinas. Poradim ti.... zober do skusobne niekoho skusenejsieho co uz daco naharal..a ten nech ti poukazuje veci. kde dat mikrak, aku hlasitost mat na aparate (bolo tam viac pocut miestnost ako gitaru), odposluch ked nahravas ,,,ako mas robit (cez sluchatka, alebo daj aparat s bednou do druhej miestnosti) gain na zvukovke ako nastavit, EQ ako sa pouziva v nahravacom softe, ako exportovat z toho nahravku ...atd tak ako pisu chalalni... kvazi ak aspon trosku vies ktora bije.. neda sa to spackat..... normalne si daj sluchatka do tych si pusti bicie vyhul aparat daj pred neho mikrak presne do stredu repraku...asi 5cm od neho nastav si na zvukovke aby si to nemal prebudene do samostatnej stopy to naharaj potom nastav na EQ daco taketo http://2.bp.blogspot.com/-QxTwFExV7jk/USI34IIJl-I/AAAAAAAAAP4/uf0mpB2nOwI/s1600/guitar+eq.jpgpopripade si to uprav pocuvaj usami..a metodou pokus omyl (je to malo basove...daj mikrak viac na stranu..a nahraj znova atd....) to vysperkuj az to bude dokonale (co v skusobni uplne nebude..ale budis)
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2014, 13:37:00 od METALHAMMER »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 31. Marec , 2014, 13:39:24 » |
|
Ahoj, z tejto celej debaty a z toho uploadnuteho materialu usudzujem ze fakt iba zacinas. Poradim ti.... zober do skusobne niekoho skusenejsieho co uz daco naharal..a ten nech ti poukazuje veci. kde dat mikrak, aku hlasitost mat na aparate (bolo tam viac pocut miestnost ako gitaru), odposluch ked nahravas ,,,ako mas robit (cez sluchatka, alebo daj aparat s bednou do druhej miestnosti) gain na zvukovke ako nastavit, EQ ako sa pouziva v nahravacom softe, ako exportovat z toho nahravku ...atd tak ako pisu chalalni... kvazi ak aspon trosku vies ktora bije.. neda sa to spackat..... normalne si daj sluchatka do tych si pusti bicie vyhul aparat daj pred neho mikrak presne do stredu repraku...asi 5cm od neho nastav si na zvukovke aby si to nemal prebudene do samostatnej stopy to naharaj potom nastav na EQ daco taketo http://2.bp.blogspot.com/-QxTwFExV7jk/USI34IIJl-I/AAAAAAAAAP4/uf0mpB2nOwI/s1600/guitar+eq.jpgpopripade si to uprav pocuvaj usami..a metodou pokus omyl (je to malo basove...daj mikrak viac na stranu..a nahraj znova atd....) to vysperkuj az to bude dokonale (co v skusobni uplne nebude..ale budis)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 31. Marec , 2014, 13:56:49 » |
|
MP3 výstup som robil z programu v ktorom mám na jednotlivé stopy nahrané bicie a gitary. Chcel som izolovať len gitaru, aby bolo počuť iba tú, nech je počuť presne, kde je problém. Keď som tú gitaru však cez víkend nahrával, mal som zapnutý odposluch v ktorom mi hrali bicie a mikrofón zachytil aj zvuk tých bicích a dosť silno, takže to nejde izolovať, teda musím nahrať celú gitarovú stopu nanovo.
ak mas aparat vypeckovany do pracovnej hlasitosti, cize u lampaca asi dost nahlas, a mas mikrofon natesno u repraku, tak si neviem predstavit, ako mozes mat v tom signale tak silny presluch bicich, ako pises. bud si mal aparat uplne potichu, mikrofon uplne daleko alebo neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 31. Marec , 2014, 21:02:32 » |
|
Ak chcem vedieť nahrávať. tak musím aj veľa študovať a zbierať informácie od iných. Takéto pokusy sú celkom na nič.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. August , 2014, 10:15:49 » |
|
Menší update, takže 90% toho zlého zvuku bolo spôsobené zlým ovládačom externej zvukovky, už to nahráva ako má
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2014, 10:16:37 od stepanovicd »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. August , 2014, 17:17:05 » |
|
No ukáž teda.
|
|
|