Iggy
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 02. Jún , 2006, 17:10:28 » |
|
Teda ja osobne s reklamou na tepelne izolacie problem nemam. Sice to vyznieva dost malicherne, ale sak co. A rudym iba suhlasim, ta poznamka s ozzym bola o nicom, ved predpokladam, ze Ty tam, Vadim, zo seba blbca nerobis, ci hej? Neviem, nevidel som. Niekto by mohol odfotit a hodit link, lebo zvedavy som. Vadim, isto mas printy doma, hod sem :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 02. Jún , 2006, 17:20:10 » |
|
aha, prave ste si s rudym rovni
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 02. Jún , 2006, 17:33:43 » |
|
ma ta choroba sledovania poctu prispevkov nejaky nazov a nejaku znamu terapiu? je bambus este liecitelny? B) Naposledy upravil iggy, : 02.06.2006 o 18:34
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 02. Jún , 2006, 18:49:44 » |
|
iggy napísal:ma ta choroba sledovania poctu prispevkov nejaky nazov a nejaku znamu terapiu? je bambus este liecitelny? B) Naposledy upravil iggy, : 02.06.2006 o 18:34 Prispevko(ko)tída?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 02. Jún , 2006, 22:26:27 » |
|
jaka je to firma na tepelne izolacie ze to je po celom slovensku a ja som to este nevidel. maju web? ten bilboard chcem vidiet :woohoo:
ale do svateho jura za to cestovat nebudem :silly:
vadim: to, ze co to ma s tvojim rockerstvom som myslel ako fór. ale na ten bilboard som fakt zvedavy, najma na slogan co tam bude napisany :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 04. Júl , 2006, 12:11:45 » |
|
Tak chlapci uz som zabudol aka je na fore zabava ked sa ludia hadaju. V podstate nevidim nic na tom ze si hudobnik privirobi reklamou ale horsie je to co som videl pred par dnami na VH1-Jimi page live koncert s nikym inym ako puffikom daddykom.Ach tomu vravim robenie zo seba debila.Tucny Rapppp.Juch
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 04. Júl , 2006, 12:25:47 » |
|
darthez napísal:jaka je to firma na tepelne izolacie ze to je po celom slovensku a ja som to este nevidel. maju web? ten bilboard chcem vidiet :woohoo:
ale do svateho jura za to cestovat nebudem :silly: ...kua sak som tam bol na chate pred tyzdnom ale nevsimol som si ho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
HAMMERFALL
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 20. August , 2006, 12:33:11 » |
|
a na toho najlepsieho ste zabudli:lol: :lol: ......a co BRANO MOJSEJ?? dobryyy makac neee??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rado
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 20. August , 2006, 13:12:54 » |
|
Braňo je killer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 20. August , 2006, 19:58:49 » |
|
rado napísal:Braňo je killer. pouzil by som iny termin na K...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 21. August , 2006, 14:04:37 » |
|
Braňo je killer. A čo potom taká Norča .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 21. August , 2006, 14:56:29 » |
|
Tiež na K
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kingrocker
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 28. August , 2006, 20:19:36 » |
|
Henry Toth ... Palo chodelka fakt dobre hra ale jeho hudba sa mi velmi nepaci.. ma dobru gitarovu skolu hehe:D
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja pocitacom rozumiem... No len oni nerozumeju mne.
|
|
|
samojed
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 23. September , 2006, 00:34:12 » |
|
Podža obžúbenosti: Andrej Šeban, Fero Griglák, Henry Tóth, Dano Salontay, piateho nemám, ale v pondelok som videl v Metre Petra Luhu a skoro som sa z neho posral. Klobúk dole, ten chlapec je zázračný. Takže Peter Luha by mohol byť piaty. Len škoda, že som ho v podelok videl a počul prvý krát. Ešte by som tu mohol zaradiť Paža Chodelku a Michala Bugalu. Na Matúša Jakabčica som nezabudol, ale akosi sa mi prestáva páčiť, hrá až príliš akdemicky. Z nežijúcich gitaristov Jozef Farkaš, bol to génius. Podža techniky: Henry Tóth, Pažo Chodelka, Fero Griglák, Peter Luha (keď ho ešte budem počuť viackrát, v rebríčku sa určite posunie) piate miesto nechám vožné, neviem si vybrať...
|
|
|
Zaznamenané
|
Kam by som chodil? Na dvor... Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 23. September , 2006, 00:54:53 » |
|
Chodelka a griglak patria ku gitaristom na ktorych \"techniku\" sa neviem pozerat, ale zneje im to prekvapivo dobre. U mna je numero uno jednoznacne Jimi Cimbala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|