Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 13:36:19
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Roland GR-55 - nahravanie do PC  (Prečítané 3834 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« kedy: 12. September , 2014, 05:34:42 »

... priatelia, jednoducho som napichol GR-55 cez USB do PC, nainstaloval GR55 driver, spustil Cubace 5, a zistil ze mam problem. Pocas nahravania tracku sa objavuju v niekolko sekundovych intrevaloch zvuky ako praskanie, pukanie a tiche miesta atd. Skusal som vsetko co mi pripadalo rozumne, cize som v Cubase skusil nastavit vacsi bufer ci uz pre GR55 driver alebo ASIO driver a nic sa nezlepsilo. Ramka je 32GB a procak je i7 stvorjadro 3.2GHz takze v harderi by problem byt nemal. V prilohe je kratka mp3 ukazka. Mate niekto podobnu skusenost ? ...

* test.mp3 (625.48 KB - stiahnuté 236 krát.)
« Posledná zmena: 12. September , 2014, 05:47:57 od cembo » Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #1 kedy: 17. September , 2014, 15:56:02 »

robi ti to so vsetkymi vst ckami? znie to ako ked mas demo neakej aplikacie a takkto to prerusuje.... mas kupene tie softy alebo cracknute?

este potom vyskusaj pogooglit na nete nieco o tom ze tie i7 (vsetky novsie procesory od dual core) setria vykon tak ze priprinaju tie jadra..alebo daco take..a dakedy to vo zvuku sposobuje haluze... su na to take utility ktore zabezpecia ze vsetky jadra vzdy idu a potom to nerobi uz...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 17. September , 2014, 16:33:12 »

cracknute softy a VSTcka toto robia
Zaznamenané

cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 19. September , 2014, 02:16:48 »

... no to ste ma chlapi potesili. Onehda som dostal Cubase 3 LE so Zoom pedalom a ta fungovala v pohode lenze na W7- 64b sa to neda instalnut takze som stiahol cracknutu v.5 a toto je vysledok ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 19. September , 2014, 12:25:42 »

praveze nemas nic cracknute, preto Ti to robi. keby to bolo cracknute, tak to normalne funguje  Žmurk

a co mas mat vobec cracknute ? to Cubase ? nejak som nepochopil z toho prispevku...
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 20. September , 2014, 16:11:03 »

... jj, Cubase  5. Takto mi ta piratcina blbne ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 20. September , 2014, 16:17:33 »

ako pisem - nemas zjavne ziadnu piratcinu, pretoze ta funguje - preto sa jej hovori piratcina. ty mas nejake demo, co nefunguje. alebo si nezvladol instalacny proces.
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 20. September , 2014, 16:55:51 »

... v info fajli sa uvadza ze je to cracknuta verzia od nejakeho Air teamu  :) No nic, najdem nieco ine ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 20. September , 2014, 19:22:14 »

toto moze robit hocico, aj nejaky plugin, co je v rezime demo. nemusi to byt nutne Cubase problem.

kym nerozpises podrobnejsie, tazko sa radi.

inak Cubase Elements 7 sa da kupit uz za 79€, ma to sice nejake obmedzenia co do poctu stop oproti vyssim verziam, ale podla mna nic zasadne, preco by sa s tym nedalo robit...
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 21. September , 2014, 14:28:04 »

... rozmyslal som aj nad tym ci to nebude tym ze mam 64b Win ale to je zrejme automaticky riesene pri instalacii Cubase. Tych 79Eu nieje vela a tych 48 stop ako sa pise v specifikacii je dost takze asi si to kupim. A tie VST instrumenty su tiez skvela vec. V tejto v.5 som bol prekvapeny kolko z nich je v naozaj dobrej kvalite. Rozmyslam ze kto by vobec aj potreboval tu najtucnejsiu verziu ktora je 5 krat tak draha ...
« Posledná zmena: 21. September , 2014, 14:30:59 od cembo » Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 22 otázok.