Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:55:18
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cca cena scalloped hmatníku  (Prečítané 8164 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 25. Október , 2014, 20:56:20 »

Myslíš, že menej dreva by bol problém? Čítal som sa nemení sustain ani zvuk celkovo.
Vyváženie gitary by nemalo byť problém. Horšie je keď gitara "padá" na krk.
to bol skorej vtip..

vychadzam z toho, ze pri scalopped hmatniku necitis hmatnik pod prstami. ja mam taky priemer, ziadne mega jumbo a nemam ten problem. cize bud mas na fendere nizke prazce, alebo si retardovany drevorubac co pri scaloped hmatniku bude rozladeny jak diva svina.. vymenit prazce a nulak + zostelovat gitaru mi pride ako mensi zasah do gitary. keby si to chcel nahodou predat, tak indie rockerov najdes plnu rit, blackmore/malmsteen fandov sotva
« Posledná zmena: 25. Október , 2014, 20:57:06 od styrioci » Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #16 kedy: 26. Október , 2014, 07:44:31 »

to bol skorej vtip..

vychadzam z toho, ze pri scalopped hmatniku necitis hmatnik pod prstami. ja mam taky priemer, ziadne mega jumbo a nemam ten problem. cize bud mas na fendere nizke prazce, alebo si retardovany drevorubac co pri scaloped hmatniku bude rozladeny jak diva svina.. vymenit prazce a nulak + zostelovat gitaru mi pride ako mensi zasah do gitary. keby si to chcel nahodou predat, tak indie rockerov najdes plnu rit, blackmore/malmsteen fandov sotva
tak drevorubač nie som, hoci viem si predstaviť, ze by som hral lajtovnejsie. Áno s tým zostelovanim som to kdesi vyššie písal aj ja...

Praveze po takomto zásahu by som nechcel predávať gitaru.
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 26. Október , 2014, 11:32:45 »

daj si spravit niekomu dalsi scalloped krk, presne podla fendrackeho. a mozes si ho prehodit. ked Ta gitara prestane bavit, tak ju strelis s origos nedojebanym krkom. ten scalloped mozes pouzit potom v buducnosti na hocijaky fender strakac, co si kupis - fendracke komponenty su v totmto kompatibilne... neviem, co asi moze stat spravit scalloped na origos oprazcovany krk, ale dat spravit cely novy krk z pekneho dreva zase az taka palka tiez nemusi byt...
« Posledná zmena: 26. Október , 2014, 11:33:37 od rastis » Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #18 kedy: 26. Október , 2014, 11:53:15 »

daj si spravit niekomu dalsi scalloped krk, presne podla fendrackeho. a mozes si ho prehodit. ked Ta gitara prestane bavit, tak ju strelis s origos nedojebanym krkom. ten scalloped mozes pouzit potom v buducnosti na hocijaky fender strakac, co si kupis - fendracke komponenty su v totmto kompatibilne... neviem, co asi moze stat spravit scalloped na origos oprazcovany krk, ale dat spravit cely novy krk z pekneho dreva zase az taka palka tiez nemusi byt...

toto tiež nie je zlý nápad. navyše teraz majú v muzikeri na predaj aj samostatné krky. ale tie stoja 200€. bolo by lacnejšie vyrobiť nový krk u niekoho a scallopovať ho, ako kupiť takýto spare part a ten scallopovať?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 26. Október , 2014, 12:02:44 »

ja by som si krk za 2 kila z muzikeru nekupil. rozhodne by som si ho nechal vyrobit, pripadne by som si na neho zohnal aj nejake pekne drevo alebo sa o tom porozpraval s gitararom...
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #20 kedy: 26. Október , 2014, 12:08:15 »

ja by som si krk za 2 kila z muzikeru nekupil. rozhodne by som si ho nechal vyrobit, pripadne by som si na neho zohnal aj nejake pekne drevo alebo sa o tom porozpraval s gitararom...

cestou muzikeru by som nechcel ísť. a myslím, že dať si vyrobiť krk a spraviť scallop je asi drahšie ako ho iba spraviť do existujúceho krku.

Ja sa na tom naučím hrať. Nepredám to kvôli tomu, že by mi to malo nevyhovovať alebo, že by mi to nešlo. taký nie som. skôr to beriem ako výzvu naučiť sa hrať technickejšie ľavou rukou.

každopádne ďakujem za komenty
« Posledná zmena: 26. Október , 2014, 12:08:42 od PS1984 » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 26. Október , 2014, 12:12:55 »

... a myslím, že dať si vyrobiť krk a spraviť scallop je asi drahšie ako ho iba spraviť do existujúceho krku. ...

vsak a uz si oslovil miestnych gitararov ? len tu na fore su aktivni minimalne traja...
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #22 kedy: 26. Október , 2014, 12:23:18 »

no , ja som sa pýtal a menej ako 50 E to nebude  Ja som čert.. je to ručná robota
« Posledná zmena: 26. Október , 2014, 12:24:24 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #23 kedy: 26. Október , 2014, 15:30:10 »

vsak a uz si oslovil miestnych gitararov ? len tu na fore su aktivni minimalne traja...

zatiaľ som oslovil jedného, ktorému by som to chcel dať aj spraviť (z viacerých dôvodov). ešte ale neodpovedal na mail.
Zaznamenané

PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #24 kedy: 26. Október , 2014, 15:31:12 »

no , ja som sa pýtal a menej ako 50 E to nebude  Ja som čert.. je to ručná robota

tak to je v pohode, lebo moja predstava začínala niekde nad 100€. takže do 100€ to je v pohode
Zaznamenané

yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315

však som krasny?

« Odpoveď #25 kedy: 27. Október , 2014, 20:17:29 »

Nazdar,aj Sivcak to robi   0907606180
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #26 kedy: 27. Október , 2014, 20:19:37 »

Nazdar,aj Sivcak to robi   0907606180

fú, ale ten je ďaleko. Mne vyhovuje najlepšie Keller, ale ten sa ešte neozval e-mailom. Prípadne keby bol niekto tu v BA. ale priamo v BA.
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #27 kedy: 07. November , 2014, 17:26:16 »

blackmoreov scalloping
Robil som aj taky je to takzvany vlnkovy,co som cital menej sa to rozladuje pri stlacani strun ale nepostrehol som to.Proste na scalloped treba vediet hrat .
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #28 kedy: 09. November , 2014, 09:10:55 »

0949278659 Lojzo Krajíček , je v Matadorke , som mu volal a za okolo 50 ti to spraví , brnkni mu  Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #29 kedy: 09. November , 2014, 09:29:34 »

Diky chlapi.

Inak tento Krajicek bol spomenutý viac krát ale nič o ňom neviem. Nejaké informácie...Huh!
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.