Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:09:48
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NGD: Moja najčudnejšia gitara.....Trussart  (Prečítané 3383 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Madcult
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« kedy: 15. December , 2014, 16:06:26 »

Po dlhom hladani skusani som nakoniec skoncil s niecim co som ani nehladal a ani nepoznal. Nadabil som na nu v hudobninach.

Trussart Steel Deville 2004

Maple neck
Ebony board
telo kus metaalu Bacha na vec kamo!
Arcane snimace
Povodny majitel je gitarista Petra Gabriela
Tenky a rychly krk

Zatial najuzasnejsia gitara aku som drzal v rukach. Vyvratila mi vsetky moje teorie o dreve a gitare ?§!. Dlhy sustain, perfektny originalny zvuk.
Je to asi taka love or hate gitara, mna si to zatial ziskalo coho dovodom je aj predaj mojho Les Paula

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 15. December , 2014, 16:10:56 »

pockaj v lete na festaku, ked si o nu pripeces vajca  Ja som čert.. Bavím sa skvele
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #2 kedy: 15. December , 2014, 16:11:48 »

Fuuha zíram akú to má váhu? jak to hrá? s čím to porovnávaš? poriadne sa rozpíš, takéto sme tu ešte nemali  Zdravíčko
Zaznamenané
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 15. December , 2014, 16:15:52 »

Vazi 4kg

Ja hram vacsinou tvrdsiu hudbu podladenu do drop C takze na moje hranie idealne. Bohuzial som to este nemal moznost odskusat na nejakej koncertnej hlasitosti. Hoblujem iba doma na tom zatial.

Mam este Gibson LP Custom Lite a Ltd EC-1000. Gibson ma krk ako z 50tich rokov a EC ma velmi tenky krk. Ktory mi vyhovuje. No Trussart ma este tensi krk a hlavne ebenovy hmatnik. Prvy krat som si kupil gitaru len na zaklade toho ze som na nej hral a zatial asi najlepsie rozhodnutie.

Gitaru vyraba francuzsky luthier James Trussart zijuci v Amerike. Na jeho stranke je plno znamich mien pre ktorych vyrobil gitaru. Popravde ak by som na nej nehral tak si myslim ze je to gitara ktora sa tvari staro, taka frajerina. Ale ono to naozaj hra super Som metlak

Cakal som ze bude odost tazsia ale vahou je rovno medzi EC a LP.  Ak vas nieco zaujima pytajte sa.
« Posledná zmena: 15. December , 2014, 16:18:20 od Madcult » Zaznamenané
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 15. December , 2014, 16:21:48 »

pockaj v lete na festaku, ked si o nu pripeces vajca  Ja som čert.. Bavím sa skvele

asi ju bude treba aj uzemnit....
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #5 kedy: 15. December , 2014, 17:32:36 »

Fuuha zíram to som videl dakde na nete... by ma nenapadlo, ze sa take daco objavi na Slovensku. Neviem ci sa to patri pytat, ale na kolko take daco vyjde?
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #6 kedy: 15. December , 2014, 17:40:50 »

Kupoval som ju na Denmark street v Londýne. Nové su veľmi drahé no v obchode sa mi podarilo zjednať cenu na prijateľnú vzhladom na to že nieje nová.
Zaznamenané
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 15. December , 2014, 17:54:00 »

Fuuha zíram to som videl dakde na nete... by ma nenapadlo, ze sa take daco objavi na Slovensku. Neviem ci sa to patri pytat, ale na kolko take daco vyjde?

tu? ha ha ha

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #8 kedy: 15. December , 2014, 18:28:57 »

Lubi sa mi, len nech Ti nezhrdzavie. :) Vnutri to je cele dute pod tym deravym deklom?  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 15. December , 2014, 18:33:24 »

celé duté
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #10 kedy: 15. December , 2014, 22:25:03 »

gitarista v kapele ma celohlinikovu gitaru, nejaky francuzsky custom shop. Ta gitara hea uzasne a ma sustain ako LP a je lahucka. zaplatil za nu okolo 3,5 tusica
Paci sa mi ten akoby zniceny design, pripomina mi to lid z Waterworld
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.