Pochvalim si skatulu
. Obcas sa na bazaroch objavi skatula, no a ked je lacna tak hu veznem.
Jedna sa na 99% o chrastitka. Som mal chut vyskusat nejake pre mna zname alebo aj take, o ktorych sa napr aj tu pisalo, no a
zaujali. A tak sa casom nazbieralo.
Neviem jednoznacne povedat, ktora svojho druhu sa mi paci najviac. Zalezi od gitary a zosika, ale su fasa vsetky
Najviac ma prekvapili Boss skatule. Asi preto, ze moja prva skatula vobec bola Boss DS2 a vtedy som mal tranzistorovy zosik a
dvakrat slavne to spolu nehralo. Takze dnes ked hram s Bossom na nejakom lampaci tak je to velmi fajn. No a este, ze su fakt lacne takto z pod ruky. Inak, Boss vsjo z taiwanu, okrem ce3 to je japoncik
.
Rovnako koli cene ma milo prekvapili aj Marshall krabice. Tiez som od nich vela necakal a hraju ozajze chrumkavo.
Toto inak plati skoro o vsetkych tych lacnejsich, ktore tam mam. Asi preto, ze pri tych trochu drahsich cakam, ze budu hrat
vyborne a preto to zvykne vypalit presne naopak, aspon u mna. Napr Xotic BB vs AC, trosku ma sklamali z toho hladiska, ze hraju
totalne rovnako a ked na nich uberem gain tak do toho spada aj RC.
Tak ale keby som mal vybrat jednu za vsetky dokrmovaky tak Fulldrive Fulltone2 a jednu za taky plnohodnotny overdrive tak Marshall GV2
.
Obr je nejaky rozmazany a tak pre toho kto nepozna z videnia napisem, ze kto je kto.
Z hora z lava do prava
Boss SD1, OD3, OS2, DS2, DS1, BD2, FZ5, CE3, DD3
Xotic AC, RC, BB, Marshall GV2, JH1, BB2, dunlop mxr mc402, dunlop mxr phase 90
vox ic9, satchurator, carl martin plexitone, plexitone mini, suhr kokoboost
fulltone fulldrive2, ibanez TS9, digitech bad monkey, tc electronic ditto, polytune mini, mooer solo, hustle drive, ultra drive, shima verb, jtamps screamer 808, rusky klon SD1