kuker
|
|
« kedy: 20. Február , 2015, 11:03:59 » |
|
Mate stym niekto skusenosti? dojmy? pocity a ine prijemne zaležitosti?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. Február , 2015, 11:26:01 » |
|
ja som to skusal je to vpohode ale viac sa mi pacili lepou pluginy s impulzami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Marec , 2015, 10:03:19 » |
|
Je to celkom fajn, ale viac tiez mi viac sedia LePou a su zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. August , 2016, 07:33:59 » |
|
Za rok a pol napreduje simulácia od Positive Grid mílovými krokmi. Dnes to považujem za špičku na trhu, zvukovo porovnateľné z AXE za 10% ceny. No nekúp to! V BIAS AMP si môžeš spraviť vlastný AMP podľa predstavy. A výsledky sú skutočne prekvapivé. Porovnával som to z Guitar Rig 4, Amplitube 3, Revalver IV, Kuassa Creme, ... a subjektívne mi to vychádza ako víťaz. Odporúčam stiahnuť demo a aspoň vyskúšať.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. August , 2016, 08:56:34 » |
|
ja som si to kupil.. a som sklamany.. ani podla poondenych YT videi kde robia step by step instrukcie sa mi z toho nepodarilo nakrutit zvuk aky tam oni dosahovali.. netusim preco to tak je, ale po tyzdni som sa na to vykaslal.. a nie som jediny, na rig talku je k tomu cela tema, kde niekto je s tym spoko a niektori ini maju tu istu skusenosti, co ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. August , 2016, 10:19:37 » |
|
ja som to skusal je to vpohode ale viac sa mi pacili lepou pluginy s impulzami.
tiez som mal z toho ten dojem..myslel som si, ze som vadny, ked sa to skoro vsetkym paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. August , 2016, 15:20:02 » |
|
Este raz: Poulin pluginy su jednoduchsie, zneju prirodzenejsie a su zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. August , 2016, 16:30:17 » |
|
Tiež som skúšal demo od pos grid bias, ale ani ako celok, ani po jednotlivých moduloch ma to nijako nepresvedčilo. Sice to pekne vyzerá ale čo s toho, ked dôležitejší je zvuk. Už niekolko rokov je u mňa najlepší free plugin TSE x50.
|
|
« Posledná zmena: 15. August , 2016, 16:31:06 od TOMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. August , 2016, 16:46:16 » |
|
tiež ma to vôbec neoslovilo. Prišlo mi to že típci spravili šikovnú reklamnú kampaň, ľudia sa nalepili a hype bol na svete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Máj , 2018, 22:48:56 » |
|
aj ja som odskusal a napadlo ma,ze by som si na to rad zahral na notebooku.
Ako je to s latenciou? odskusal som Bias cez LIne 6 pod pro a latencia bola sialena.
Nema niekto skusenost ohladne latencie s Focusrite? Na notebook by sa mi to hodilo
aky mate na to nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Máj , 2018, 06:52:12 » |
|
Latencia záleží od zvukovky. Keď použiješ poriadnu externú ASIO zvukovku, tak sa na to hrať dá. Iná vec je, že to znie priemerne. Ja teraz používam AmpliFirebox a to je iná liga. Nepotrebuješ zvukovku ani notebook, latencia blízka 0 ms, nemôže to padnúť ako Windows, máš 2 nožné prepínače, 9 presetov, nie je čo riešiť. Kúp na Andertons v Anglicku, poštovné cca 5 EUR.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Máj , 2018, 07:49:02 » |
|
icotech852: staci pouzit ovladace Asio4all a aj na tvojom PODe to pojde bez latencie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Máj , 2018, 00:10:14 » |
|
Ja teraz používam AmpliFirebox a to je iná liga./quote] Dik za tip,pokial budem chciet iny multiefekt k notebooku tak ma zaujal AMPLIFIRE 6 so zvukovkou (hadam tam je) Kazdopadne velmi zaujimava znacka icotech852: staci pouzit ovladace Asio4all a aj na tvojom PODe to pojde bez latencie.
Odskusam,skusim ich nainstalovat,dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Jún , 2018, 18:08:50 » |
|
Odskusal som Asio4all s line 6 POD a funguje bez latencie,ale neda sa vyuzivat potom zvukovka na prehravanie hudby co je logicke Zhodou nahod som odskusal BIAS aj na notebooku cez ALESIS Core1.Isiel som cez Windows Audio a i ked som mal buffer na 10ms ,tak som mal latenciu skoro zanedbatelnu.Na to ze je ALESIS Core1 krpec za par desiatok eciek je to zvukovka k notebooku uplne do pohody. Co sa tyka zvuku,tak mi BIAS pride ako nejaky vylepseny produkt od Digitechu,nejaky nastupca RP sady na internat dobre,ale kedze som si poskladal minipedalboard s BlackStar HT-Drive s Mooer Radarom,tak tu sa BIAS nechyta.Elektronku neodrbes. Proste na BlackStar HT-Drive s Mooer Radarom si hru uzivam a pri BIASe mi to pride akoby som hral na Digitechu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|