Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 09:18:29
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GarageBand / Cubase  (Prečítané 6535 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 16. Marec , 2015, 14:54:33 »

Logic je parada, ale uz ma zacina pomaly jebat. Tiez poslednu dobu siaham na Reaper a vyzera to lepsie premakane, resp. vsetko hned po ruke.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 16. Marec , 2015, 15:02:41 »

230 trackov? to nahrava orchester po nastrojoch? :)
tiez som mu vravel, ze v tom ma bordel Bavím sa skvele ale na druhej strane sa to ani nezda, vocaly, bicie basa este ok, ale gitaristi vymyslaju - tak si zober ze kazdy nahra svoje party po 2x - doprovody, doplnky, sola, potom sa to reampne s 3 roznymi nastaveniami ampu, box namicovany 3 micami a zrazu je tam 230 ani nevies ako :) (a pouzije sa z toho tak tretina aj tak)
« Posledná zmena: 16. Marec , 2015, 15:08:09 od styrioci » Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #17 kedy: 16. Marec , 2015, 15:50:17 »

tiez som mu vravel, ze v tom ma bordel Bavím sa skvele ale na druhej strane sa to ani nezda, vocaly, bicie basa este ok, ale gitaristi vymyslaju - tak si zober ze kazdy nahra svoje party po 2x - doprovody, doplnky, sola, potom sa to reampne s 3 roznymi nastaveniami ampu, box namicovany 3 micami a zrazu je tam 230 ani nevies ako :) (a pouzije sa z toho tak tretina aj tak)

no vsak nahrat to mozu ale potom to treba vymazat nech ma clovek poriadok. ked im clovek povie ze to tam je tak oni to tam pocut budu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #18 kedy: 16. Marec , 2015, 15:50:34 »

Logic je parada, ale uz ma zacina pomaly jebat. Tiez poslednu dobu siaham na Reaper a vyzera to lepsie premakane, resp. vsetko hned po ruke.

a co je tam napicu?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #19 kedy: 16. Marec , 2015, 16:22:29 »

ked im clovek povie ze to tam je tak oni to tam pocut budu  Bavím sa skvele
tak nejak to fakt aj funguje  Bavím sa skvele

ked oci nevidia, tak usi pocuju to co sa im povie  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 17. Marec , 2015, 10:28:12 od styrioci » Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #20 kedy: 17. Marec , 2015, 09:11:27 »

no cesta je S-A a PC , lebo jak mám dva týždne S-A tak už tam mám rozrobených asi 50 songov , iba s číslami  Bavím sa skvele  ?§!.  proste dojdem  , zapnem , natáhnem sa jak štangla a pustím si nejaké bicie a nahrám si buď nápad , alebo aj celú skladbu , Cubase , Nuendo jasné že je super ale nie pre začiatočníka , a Studio One v češtine može nekomu velmi pomocť sa odraziť , niečo poskúša a potom si stiahne iné , Cubase , Nuendo  sú Ferrari medzi softami , čo vyčítavam na nete tak väčšinou poradia Reaper , Audacity či jak a podobné jednoduché programy , kludne free , šak aj Win by chcel každý free  :)
Lusto ja sa doma hram z Mixcraft7 a je to uplne lahucke a v pohode. Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 22 otázok.