ono to zas až tak moc nevadí, keď hrám prstami tak to nedrnčí vôbec, iba pri tvrdšej hre trsatkom, dohmat mám tiež celkom OK ..
akurát, že ma to drnčanie aj tak vytáča a chcel som to odstrániť a druhá vec, že mi bolo divné to nereagovanie výstuže...
Ty chces povolit vystuz a spravit trochu luk?
Najskor zdvihni kobylu a skus, ci pomoze. Ak to nezaberie, skus dat hrubsie struny. Ja odkedy mam na LP 11, mam pocit, ze gitara isla zvukovo o triedu, dve vyssie. To by mohlo upravit krk.
Vystuz by som skusal ako posledne riesenie. Ak ti nejde dobre, mozno mas zavit v haji.
chcel som ten krk hlavne nastaviť na poriadok, akurát, že tak ako to zvyčajne robím to teraz nejde,
ten závit ma tiež napadol, hlavne keď som ho úplne vyšroboval, čo sa mi doteraz nepodarilo :D,
ale je asi ok, lebo keď som ho našroboval späť tak to uťahuje.
akurát, že aj keď bol úplne preč tak boli struny stále nízko ( celé v situácii kapodaster na 1. pražci, môj palec na 15. pražci, a merané 0,25mm mierkou )
skúsim ešte tie hrubšie struny, teraz sú tam 10-46, predtým som tam mal 9-40, mne sa hrá dobré ta tenších,
ono to totiž začalo drnčať viac nedávno, keď som vymenil snímač a dal ju nastaviť ( robil to jeden výrobca gitár )
inak krk je tam lepený a hlavne ta gitara aj tak nemá takú hodnotu, aby som ho menil, rovno si môžem kúpiť inú