Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 14:02:25
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube3 + win zvuky  (Prečítané 1420 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« kedy: 11. Máj , 2015, 17:11:46 »

Zdravim,
potreboval by som poradit s problemom, ktory ma win7 a vyssie verzie - prehravanie zvuku z windowsu a zvuku z hudobneho softu - napr. Amplitube3. Skusal som snad uz vsetko mozne, pregooglil tyzdne na nete, ale nic nefunguje.

Mam NB so zvukovkou Realtek high definition audio, dokupil som si aj externu usb zvukovku Alesis iO2 express. Hram na gitare cez Amplitube3 a potrebujem docielit, ze budem pocut gitaru a zaroven win zvuk (pesnicku z playera, chcem hrat do nahravok na gitare). Jedine, co som dokazal nastavit je, ze output 1 su napr sluchadla na externej zvukovke kde pocujem gitaru a output 2 su repraky na PC alebo naopak. Ale potrebujem docielit, aby som pocul aj win aj gitaru z amplitube3 v JEDNYCH sluchadlach - cize dve "audio aplikacie" na jednom outpute.

Skusal som uz rozne softy na to urcene- Virtual audio cable, Asio multi client, Voicemeeter, Jackrouter - proste NIC nefunguje  Nechajte ma vydýchať
Jedine, co mi fungovalo bol asiolink, tam je problem ze je to platene a uz som kvoli tomu investoval do externej zvukovky, co mi problem aj tak nevyriesilo  Bacha na vec kamo!

Existuje tu niekto, kto pouziva Amplitube3 alebo nieco podobne a problem dokazal vyriesit?
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 11. Máj , 2015, 21:10:32 »

ja to robim tak, ze pesnicku chytim a drag/dropnem do amplitube cistej nezmenenej stopy cislo dva.. nastavim si jej hlasitost.. an prvej mam nastavenu gitaru.. a mozem si nielen hrat ale nahravat veselo aj vlastnu verziu..  tiez som mal tento isty problem ked pouzivam standalone amplitube.. skus a uvidis..
Zaznamenané

futox
pravidelný návštevník
Príspevkov: 451

« Odpoveď #2 kedy: 12. Máj , 2015, 09:09:05 »

Ja som si len vzdy dole vo wine na liste kde je ikonka hlasitosti klikol pravym playback device a pouzil ext. zvukovku qko default device a uz som pocul v sluchadkach aj ampli aj zbytok
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.