Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 14:54:15
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trochu nám to tu kape  (Prečítané 40738 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #30 kedy: 14. Júl , 2015, 18:28:54 »

preboha len ziadne zmeny, a ziadnych novych ludi  Bavím sa skvele
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #31 kedy: 14. Júl , 2015, 20:00:11 »

Stevov napad znie tak strasne surrealne az by sa malo do toho ist podla mna  ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 14. Júl , 2015, 20:30:04 »

ak ma pamat neklame, tak nejedna chata sa organizovala (myslim ze spyros to robieval)..  bola tam dobra ucast, povedal by som ze sa tam stretla priam hracska elita.. preto som tam nebol  Bavím sa skvele
jo, uz davno nebolo  Bavím sa skvele ale bola to mila akcia, aj to malo tendenciu stat sa tradiciou...len potom si par ludi pokazilo zivot detmi, rodinami, kokociny, tak nebol vhodny cas znova nieco zorganizovat...zislo by sa na jesen zase daco, nech to zije  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 14. Júl , 2015, 20:31:48 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #33 kedy: 14. Júl , 2015, 20:51:13 »

Sak tam odtialto z BA a zo starych hardcore clenov prakticky nikto nebol, tak aka elita.  ?§!.

Otazka je kto je hardcore... Semish, Dr. Karpathorky, 4oci, Brian... napr. bol aj megagod Hyenik a tym padom uz sa to nemalo kam dalej posunut.

Zaciatok konca fora bola, ked sa vyhodila nova krv Dugo a jeho bratstvo. Vtedy som sa najviac bavil a aj rock´n´roll mohol byt zachraneny!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #34 kedy: 15. Júl , 2015, 07:04:06 »

Vsetko tu uz bolo spomenute, dokonca aj mudro. Akurat by som este zdoraznil zbytocnu ujmu na mene sposobenu kokotskym spravanim k novym clenom.

Neskusal niekto nadviazat kontakt s majitelmi obchodov? Napr. ze by poskytovali veci na videorecenzie, pripadne aspon par riadkov textu + zvukove ukazky? Na SR sme v tomto fakt zabrzdeni a mozno by to pomohlo, samozrejme s pomocou nejakej propagandy na fb...
« Posledná zmena: 15. Júl , 2015, 07:04:34 od Bhlokvva » Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #35 kedy: 15. Júl , 2015, 08:11:11 »

zdar,

poprečitoval som si túto tému a dám svoj kúsok do mlyna. keď som sem zavítal pár rokov do zadu... niekedy v tom 2005 ? bol som potešený existenciou tohto fóra. využíval som ho hlavne asi na predstavenie svojej kapely muziky a tak, ale to myslím je práve o tom tu - spoznať sa ako hudobníci, inšpirovať sa navzájom a popri tom prirodzene dochádza k výmene informácií a skúseností v súvislosti s hraním, nástrojmi, aparátmi a tak. navyše, nakoniec v takejto komunite človek nájde nielen kolegov, ale aj fajn ľudí... a priateľov. Vďaka gitaristom.sk som spoznal niekoľkých super ľudí a napriek tomu, že sme sa možno stretli s niektorými len raz v živote naživo, myslím, že ich môžem nazývať priateľmi.

čiže, ja automaticky nejak prijímam, že členská základňa gitaristov.sk - veď už názov jasne vymedzuje, komu je/bolo fórum primárne určené - nebude nejaká obrovská, ale skôr sa sôr či neskôr utrasie na nejakom tom základnom počte nadšencov, ktorí sú reálni a celoživotní hráči, aj keď možno už viac len občasní.

na margo nejakých spoločných akcií a akéhosi utužovania vzťahov, či zväčšenia komunity:

- fesťák, koncert kapiel členov - ja som kedykoľvek za takúto možnosť, otázka je kto si to vezme organizačne pod palec a s akou úrovňou zvučenia a všetkého okolo sú prípadní účastníci vyrovnaní. Za seba a Skrat poviem, že my sme za každú srandu a zahráme si takmer na zelenej lúke - ak je čas, prečo nie, rád by som sa zase stretol s kamošmi z fóra a kde inde ak nie pri spoločnej muzike ? určite pre mňa vzrušujúcejšia možnosť ako "len" pivo a pokec :-).

- musím asi súhlasiť aj z názorom, ktorý tlmočil i môj predrečník - všimol som si trošku drsnejší prístup k nováčikom. myslím, že by bolo vhodné reagovať vždy vľúdnejšie, neposudzovať hneď v prvej reakcii prvý príspevok nováčika, aj keď ide dajme tomu len o inzerát alebo strohý oznam, teda nič nejak extra prínosné pre fórum ako také. s tým ale súvisí ešte jedna vec, čo mi možno chýba a to

- subfórum venované práve nováčikom, niečo ako "Ahoj som tu nový - predstavenie sa nových členov", alebo "Vítame na fóre - predstavte sa" kde nový užívateľ dostane priestor napísať pár riadkov o sebe, predstaviť kapelu atď. Ja sám som na zahraničných fórach vždy využil takúto možnosť a vždy dobre padlo, keď sa ozvali dvaja, traja ľudia, že "ahoj, super, sme radi, že si sa zaregistroval, cíť sa tu dobre, hráte fajn muziku a pod." Patrí to k dobrým spôsobom na oboch stranách, a človek má pocit naozajstného vstúpenia niekam, do nejakej komunity, kde má pocit, že bol aceptovaný, že bude medzi svojimi.

- možno by fórum znieslo aj viac teoretických podtém - napr. "Ako má vyzerať dobrá gitarová skladba" alebo "Gitaristi, ktorí zmenili váš život" :-) - možno trošku pátosu, ale v takej téme, kde nejde o odborné vedomosti ale o pocity má každý užívateľ možnosť prispieť niečím zo seba, trochu sa otvoriť a zase len vytvoriť si väčšie puto s konkrétnymi ľuďmi, čo zdieľajú názory, pocity.

Je tu naozaj aj pár ľudí, ktorí ma stále prekvapujú a inšpirujú šírkou a hĺbkou vedomostí, či už o nástrojoch, gitarách, snímačoch, ich histórii, alebo kapelách žánroch atď... že naozaj rád sa začítam na fóre a často sledujem diskusie, aj keď sám prispievam asi poredšie. Vždy sa sem ale rád vraciam a nejak cítim, že táto komunita je/bola/môže byť výnimočná.

takže tak, pár myšlienok od mňa. myslím, že nad štruktúrou fóra a základnom delení, témach by sa dalo ešte porozmýšľať, je tam dosť priestoru na inovácie

pozdravujem osadenstvo Na zdravie!

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #36 kedy: 15. Júl , 2015, 09:15:07 »

dlho som zvažoval, že či niečo napíšem... napíšem :)

chodím sem rád preto, lebo sa tu proste lepšie dorozumiem slovensky ako niekde inde po anglicky. darmo, aj keď rozumiem dosť dobre, tak slovenčina je slovenčina. lepšie sa človek vyjadrí a lepšie chápe detaily. Z toho dôvodu nemám rád tie reči, že choď na zahraničné fórum, alebo použi google. Ja chcem veci preberať tu! Úprimne, unavuje ma to, že furt sa musím srať s nejakým zahraničím keď vidím, že to ide aj tu, že tie informácie by som dostal alebo našiel aj tu. Preto sa teším, že tu toto fórum je.

keď som sem prišiel, tak som bol dlho veľmi pasívny člen. Nepredstavil som seba ani svoju kapelu, lebo keď som videl akí gitaristi sú tu a aké kapely tu majú chlapci z veľkého mesta, tak som zistil, že sa nemám čím pochváliť.

než som prvý krát prispel, resp. založil novú tému, tak som dlho čítal niektoré témy, ktoré ma zujímali. Častokrát však v tých témach bolo strašne veľa offtopicu a niektoré témy, ktoré mi vyhľadávač našiel obsahovali iba prvý koment a ďalej už nič.

Možno by bolo teda dobré aj prečistiť fórum ako také, pretože v tom bordeli čo je tu je fakt únavné sa špárať. Aj by som si prehľadal nejaké témy, ale prechádzať cez 30 stranovú tému, kde je 5-6 strán drístov, je otrava. Nečudujem sa, že potom nejaký nováčiť položí otázku, ktorá tu už bola....

Možno by bolo dobré riešiť aj podsekcie jednotlivých sekcií - napr. ak viem, že chcem hľadať iba také témy kde sa riešil niejaký konkrétny aparát od značky XY, tak by bolo dobré v sekcii aparáty spraviť podsekciu napr. Marshall a v nej deliť na JCM, DSL, TSL. Toto by potom nútilo aj užívateľov lepšie pomenúvať názvy tém a vkladať ich priamo do týchto sekcí.

Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 15. Júl , 2015, 09:23:59 »

Otazka je kto je hardcore... Semish, Dr. Karpathorky, 4oci, Brian... napr. bol aj megagod Hyenik a tym padom uz sa to nemalo kam dalej posunut.

Zaciatok konca fora bola, ked sa vyhodila nova krv Dugo a jeho bratstvo. Vtedy som sa najviac bavil a aj rock´n´roll mohol byt zachraneny!

mam ho na Fb kludne ho sem znova zavolam  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 15. Júl , 2015, 09:24:42 »

Vsetko tu uz bolo spomenute, dokonca aj mudro. Akurat by som este zdoraznil zbytocnu ujmu na mene sposobenu kokotskym spravanim k novym clenom.

Neskusal niekto nadviazat kontakt s majitelmi obchodov? Napr. ze by poskytovali veci na videorecenzie, pripadne aspon par riadkov textu + zvukove ukazky? Na SR sme v tomto fakt zabrzdeni a mozno by to pomohlo, samozrejme s pomocou nejakej propagandy na fb...

marianguitar to robieval svojho casu velmi dobre.. s balkanskou tematikou v pozadi v odstrihnutych jeansoch
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 15. Júl , 2015, 09:37:28 »

marianguitar to robieval svojho casu velmi dobre.. s balkanskou tematikou v pozadi v odstrihnutych jeansoch

To je jedno ze je srandovny, ale kua kto okrem neho to urobil? Aspon nieco. Napr. ja by som nemal problem raz za mesiac skocit do dakeho obchodu, pozicat, vyskusat a napisat par riadkov a 2-3 ukazky. Mozno aj video. A urcite by sa nasiel este niekto, len by nejaky zastupca fora musel vybavit spolupracu s nejakym normalnym majitelom shopu.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #40 kedy: 15. Júl , 2015, 10:02:12 »

To je jedno ze je srandovny, ale kua kto okrem neho to urobil? Aspon nieco. Napr. ja by som nemal problem raz za mesiac skocit do dakeho obchodu, pozicat, vyskusat a napisat par riadkov a 2-3 ukazky. Mozno aj video. A urcite by sa nasiel este niekto, len by nejaky zastupca fora musel vybavit spolupracu s nejakym normalnym majitelom shopu.
Pracujem na tom, na videorecenziach. A neveril by si, ake problemy sa vyskytuju s pozicanim nastroja na test, aj ked pre dobro predavajuceho. :)

Vsak zachvilu postnem vysledok.  Na zdravie!
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 15. Júl , 2015, 10:09:47 »

A neveril by si, ake problemy sa vyskytuju s pozicanim nastroja na test, aj ked pre dobro predavajuceho. :)

Ved toto... ti predajcovia u nas su strasne gumy. Je to smutne, ze clovek tu najde len zahranicne recenzie, v obchodoch hovno a robia strasnu vedu ked  chce nieco clovek skusit u seba, lebo v shope neni ako. Potom sa mozu divit, ze objednavame z kytary.cz a z thomannu. Ale aj tak som trochu optimista a verim, ze niekoho by sa mohlo podarit presvedcit, ak by ten navrh na spolupracu bol odprezentovany dobre.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 15. Júl , 2015, 10:19:29 »

tak ja osobne kupujem z thomann.de preto lebo vacsinou ak kupujem je to naraz viac veci a je malo obchodov kde maju vsetky veci, ktore chcem.. thomann ma najvac sortiment..

ale to je fuk.. recenzie kludne mozes robit.. v muzikeri mozes vratit tovar bez udania dovodu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #43 kedy: 15. Júl , 2015, 10:59:15 »

skor by malo vyznam robit recenzie na nieco co je specificke pre slovensko, ako na lacne hluposti ktore sa predavaju v slovenskych kamennych obchodoch. Na zahranicnych forach je bezne ze sa daju dohromady ludia a spravi sa vyhodna objednavka od lokalneho vyrobcu. Napriklad keby igor keller povedal ze spravy 5 gitar cca podobnej specifikacie za lepsiu cenu ako keby si ju clovek objednal osamote, mozno sa tu 5 ludi najde kto si to objedna
Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #44 kedy: 15. Júl , 2015, 11:03:03 »

znovu budu s(k)eptik, ale nevidim tu nikoho kdo by se videorecenzim mohl skutecne venovat.
je s tim neskutecne mnozstvi prace a i pri frekvenci 1x za mesic to muze byt docela zahul.
a kdo vydrzi 3, 5 nebo 50 ukazek delat? Aby se na tom dal udelat nejaky byznys?

a mozna zajimavy postreh pro obchodniky nebo vyrobce, ....dnes neni problem mit spickove produktove video od Andyho Martina (ProGuitarShop, Tonereport), ale pripravte si minimalne 1200 bucks

ale samozrejme odvazni vzhuru do toho Žmurk
http://tonereport.com/blogs/lifestyle/tips-for-making-your-own-youtube-demo-video
« Posledná zmena: 15. Júl , 2015, 11:05:53 od hyenik » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.