Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 19:47:20
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trochu nám to tu kape  (Prečítané 40759 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #45 kedy: 15. Júl , 2015, 11:06:24 »

znovu budu s(k)eptik, ale nevidim tu nikoho kdo by se videorecenzim mohl skutecne venovat.
je s tim neskutecne mnozstvi prace a i pri frekvenci 1x za mesic to muze byt docela zahul.
a kdo vydrzi 3, 5 nebo 50 ukazek delat? Aby se na tom dal udelat nejaky byznys?

a mozna zajimavy postreh pro obchodniky nebo vyrobce, ....dnes neni problem mit spickove produktove video od Andyho Martina (ProGuitarShop, Tonereport), ale pripravte si minimalne 1200 bucks

Netreba prehanat. :) Zalezi od ukazky, od predstavy, casu a od timu ludi, ktori na tom pracuju.  Na zdravie!
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #46 kedy: 15. Júl , 2015, 11:22:44 »

znovu budu s(k)eptik, ale nevidim tu nikoho kdo by se videorecenzim mohl skutecne venovat.
je s tim neskutecne mnozstvi prace...

Tak ale netreba mat animovane logo a znelku, profi strih a kameru a v pozadi 500 gitar a sochu Elvisa. Kludne aj vajcaky a zajebany koberec, hlavne nech je slusny zvuk a slusna ukazka produktu. Teda tak to vidim ja.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #47 kedy: 15. Júl , 2015, 11:24:04 »

Tak ale netreba mat animovane logo a znelku, profi strih a kameru a v pozadi 500 gitar a sochu Elvisa. Kludne aj vajcaky a zajebany koberec, hlavne nech je slusny zvuk a slusna ukazka produktu. Teda tak to vidim ja.
To je zas sedlacina. Potom staci robit wavka a nie videorecenzie. :)
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #48 kedy: 15. Júl , 2015, 11:29:26 »

To je zas sedlacina. Potom staci robit wavka a nie videorecenzie. :)

Je to sedlacina, ale ved sme sedlaci, co sa doteraz na nieco podobne nezmohli. A furt lepsie ked mas k ukazke aspon nejaky obraz ako ziadny. Hlavne, ze to bude slovenske a nadejny zaujemca o produkt ziska informacie o zvuku, spravani, cene, kde to maju...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #49 kedy: 15. Júl , 2015, 11:37:57 »

Je to sedlacina, ale ved sme sedlaci, co sa doteraz na nieco podobne nezmohli. A furt lepsie ked mas k ukazke aspon nejaky obraz ako ziadny. Hlavne, ze to bude slovenske a nadejny zaujemca o produkt ziska informacie o zvuku, spravani, cene, kde to maju...
Lepsie ziadny obraz jak sedlacky.  Bavím sa skvele Sedlackych je plny jutub.

Hlavne v takej videorecenzii si predstavujem solidneho gitaristu, so solidnym aparatom a boxom a taktiez s lepsim mikrakom. O gitare nehovoriac.

Ono to nie je zas tak proste, ze v osratej skusobni postavim jeden fotak, zapnem ukradnuty kjubejs, jebnem mikrak pred box a hura system. :) V tomto hyenika zas chapem, len este raz - netreba to prehanat.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #50 kedy: 15. Júl , 2015, 11:41:24 »

Napriklad keby igor keller povedal ze spravy 5 gitar cca podobnej specifikacie za lepsiu cenu ako keby si ju clovek objednal osamote, mozno sa tu 5 ludi najde kto si to objedna
dam penis do zveraka za to, ze aj keby to spravil len za cenu materialu, tak by sa tych 5 ludi nenaslo  Bavím sa skvele

bohuzial to je to, co predava..ked to nejak vyzera, tak uz nikoho nezaujima, ze nevies hrat a zneje ti to naprd... aj tu plati, ze obal predava
« Posledná zmena: 15. Júl , 2015, 11:42:54 od styrioci » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #51 kedy: 15. Júl , 2015, 11:51:38 »

recenzie svojho casu boli, stacilo ked prisiel prvy troll a nikoho recenzia nezaujimala.

nechcem nikoho odradzat, ale spravit zaujimavu recenziu ktora uz nie je online je pomerne zlozita vec ci uz po stranke nakladov/casu, alebo po stranke samotneho napadu. pozerat sa na niekoho ako brnka na emerikn stratokástr nejake etudy alebo hocico obohrane nemusi byt kazdemu po chuti. a po chuti nemusi byt ani nejaka ustrelena vec ktora sa chce za kazdu cenu odclenit od zabehnuteho. a hlavne, ak niekto chce tu recenziu spravit, tak ju spravi aj sam od seba, nepotrebuje na to teraz nejaky forovy boom - ten skonci presne ako vsetky - recenzent sa nadchne, pusti sa do prace, no po prvej recenzii ktora ukaze vsetky s tym spojene prusery a vlaznej reakcii vznikne mozno este druha a na tretiu sa uz radsej recenzent vykasle, lebo tym nic nedosiahol, akurat sa stokrat nasral.

ak sa najde niekto kto to bude vyrabat s nejakou kontinuitou a kvalitou, tak preco nie, ale musi byt pripraveny na viac starosti ako radosti.

co sa fora tyka, malokedy som narazil na forach typu talkbass.com / basschat.co.uk na take negativne reakcie medzi uzivatelmi ako su tu. este aj to trollovanie je vo svete v ovela rozumnejsej miere a malokedy su jeho aktermi admini. ta uroven tu bola vzdy pestovana po nejakej kamaratskej linke a sloboda ocividne nie vzdy prospela. ci by prisnejsie pravidla prospeli tazko povedat, vselikde inde funguju, ale ci by fungovali tu...bohvie.
sem sa ludia uz nepridu pochvalit ani s novou gitarou, lebo im pod to akurat nejaky curino napise blbost, resp pride niekto stabilny a v ramci zavedenych mravov zatrolluje ze naco mu ta gitara vlastne je. vseobecne tento typ srandy uzitok neprinasa, takze mne osobne pride uplne zbytocne prispievat, lebo aj pouzivatelia co vedia napisat k veci maju tendenciu viac trollovat ako pisat rozumne, lebo taka je latka.
Zaznamenané

o-yep sro
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #52 kedy: 15. Júl , 2015, 11:59:07 »

Chlapi, tolko nadsenia a optimizmu pokope som uz dlho nevidel... tak to teda zabalme, ved mame fb.
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #53 kedy: 15. Júl , 2015, 12:06:09 »

na tému recenzíí...

videl som x amatérskych recenzií/video/audioreview/prezentácií, ktoré boli super a dali mi presne to čo som potreboval vedieť a často nenašiel v krásne vyzerajúcich veľdielach. som presvedčený, že pre schopného gitaristu stačí kvalitne odsnímaný zvuk (káblom, nie videokamerou), OK obraz a poctivo odprezentované funkcie vecičky - verbálny pokec ani nemusí byť, stačí eventuálne nejaký ten popisok sem tam ak treba.

mám rád prirodzené veci, nepotrebujem vizuálne techtle mechtle ani vtipnejší vyhráva a dĺžku 35 minút. netreba sa snažiť konkurovať spielbergom, ktorých je milión. poteší aj jednoduchá trefa do čierneho

Žmurk
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 15. Júl , 2015, 12:08:11 »

co sa fora tyka, malokedy som narazil na forach typu talkbass.com / basschat.co.uk na take negativne reakcie medzi uzivatelmi ako su tu. este aj to trollovanie je vo svete v ovela rozumnejsej miere a malokedy su jeho aktermi admini. ta uroven tu bola vzdy pestovana po nejakej kamaratskej linke a sloboda ocividne nie vzdy prospela. ci by prisnejsie pravidla prospeli tazko povedat, vselikde inde funguju, ale ci by fungovali tu...bohvie.
sem sa ludia uz nepridu pochvalit ani s novou gitarou, lebo im pod to akurat nejaky curino napise blbost, resp pride niekto stabilny a v ramci zavedenych mravov zatrolluje ze naco mu ta gitara vlastne je. vseobecne tento typ srandy uzitok neprinasa, takze mne osobne pride uplne zbytocne prispievat, lebo aj pouzivatelia co vedia napisat k veci maju tendenciu viac trollovat ako pisat rozumne, lebo taka je latka.

Ze to Ty zrovna pises, co mi furt cosi povinne hejtujes. Ja som čert.. Žmurk

Ale inak svata pravda co si napisal, taku nevrlost aka sa tu vidi, som nevidel na ziadnom zapadnom fore a tam sa casto ludia tiez osobne poznaju. To je asi taky typicky slovansky styl...

Co sa tyka tych recenzii, ved kedysi sa tu toho pisalo dost, si spomente na kopec ohlasov na japonske Straty trebars. Len dnes bohuzial povedzme si na rovinu, komu sa chce s tym zasierat, ked si to tu precita ledva par ludi a maximalne tu bude par povinnych troll reakcii, pripadne zas akurat nejaka mala flame war. Sami sme si to tu takto reakciami utvorili, mame na tom podiel vsetci.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 15. Júl , 2015, 12:16:59 »

Chlapi, tolko nadsenia a optimizmu pokope som uz dlho nevidel... tak to teda zabalme, ved mame fb.

a ty potrebujes aby ta tu niekto vopred vyhecoval? ved sprav, naco cakas na nejaku podporu vopred? toto je presne reakcia aka nemoze viest k rozumnemu vysledku, pretoze ocakavas uz vopred nieco, co mozno nedostanes ani keby si natocil gitarovu verziu top gearu. proste to sprav, nesonduj ci o to ma niekto zaujem a nasledne uvidis.
a tie reakcie imho neboli o hejte, ale prave o skusenostiach a realite. ked o tom niesi presvedceny sam ze to chces spravit, tak potom skoncis presne tak ako som to popisal - nieco spravis z vnutorneho nadsenia, nieco zo zotrvacnosti a potom sa na to vykasles.
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #56 kedy: 15. Júl , 2015, 12:20:47 »

Ze to Ty zrovna pises, co mi furt cosi povinne hejtujes. Ja som čert.. Žmurk

prudko som sa obmedzil na reakcie cez messenger :) hlavne vela z tych reakcii su sice ironicky znejuce, ale pravdive veci ako protipol k tvojmu casto prehnanemu nadseniu a chvaleniu veci, ktore zas tak dokonale niesu - vid dokonaly hiwatt a jeho trvacnost, ktoru sice ospovujes a davas za priklad aj ten svoj, ale to ze si ho nevytiahol 47 rokov z pivnice povies uz malokedy. to ze je to pre teba hejt, lebo je to nazorova opozicia je uz zial len tvoj vnimanie, kedy subjektivny pocit povazujes za objektivny :) podlozena kritika nie je hejt.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 15. Júl , 2015, 12:31:27 »

prudko som sa obmedzil na reakcie cez messenger :) hlavne vela z tych reakcii su sice ironicky znejuce, ale pravdive veci ako protipol k tvojmu casto prehnanemu nadseniu a chvaleniu veci, ktore zas tak dokonale niesu - vid dokonaly hiwatt a jeho trvacnost, ktoru sice ospovujes a davas za priklad aj ten svoj, ale to ze si ho nevytiahol 47 rokov z pivnice povies uz malokedy. to ze je to pre teba hejt, lebo je to nazorova opozicia je uz zial len tvoj vnimanie, kedy subjektivny pocit povazujes za objektivny :) podlozena kritika nie je hejt.

Tu nejde o hajvot, tu sa jedna vseobecne o reakcie na prispevky. Proste automaticky reagujes podla toho, kto co napisal a nie co napisal. Samozrejme priznam sa, ze to tak robim aj ja. Bavím sa skvele

Ale k veci, podla mna toto sa moze zmenit iba v tom pripade, ze tu vo vacsom pribudnu novi ludia, lebo my starigani co sme tu, uz asi inak aj tak nebudeme vediet, resp. chciet. Cize to co spominal Rasto o moznosti prispievania bez registracie mi vychadza ako prva realna moznost, cim zacat.
« Posledná zmena: 15. Júl , 2015, 12:31:56 od proghopik » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #58 kedy: 15. Júl , 2015, 12:33:24 »

a ty potrebujes aby ta tu niekto vopred vyhecoval? ved sprav, naco cakas na nejaku podporu vopred?

Ale ved tema je ako zachranit forum a pritiahnut ludi. Nepotrebujem pre seba vyrabat recenzie. Mohlo by to byt zaujimave, keby napr. muziker mal na stranke produktu link na recenziu tu na fore. Ta ne?
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 15. Júl , 2015, 12:36:26 »

na tému recenzíí...

videl som x amatérskych recenzií/video/audioreview/prezentácií, ktoré boli super a dali mi presne to čo som potreboval vedieť a často nenašiel v krásne vyzerajúcich veľdielach. som presvedčený, že pre schopného gitaristu stačí kvalitne odsnímaný zvuk (káblom, nie videokamerou), OK obraz a poctivo odprezentované funkcie vecičky - verbálny pokec ani nemusí byť, stačí eventuálne nejaký ten popisok sem tam ak treba.

Presne tak!
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 22 otázok.