proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 18. Júl , 2015, 00:32:47 » |
|
inak pametnici, nebolo to lepsie ked mali zeny zarastene rozkroky ?
Neviem, ci je tu az tolko takych ozajstnych pamatnikov. Ale ako tema na ozivenie fora dobra.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. Júl , 2015, 04:11:29 » |
|
Tak sa mi zda, ze uz som videl aj gitaru z betonu ci z kamena... celkom prakticke... :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Júl , 2015, 08:08:39 » |
|
A debata je teraz o com? Ze to, ze gitara z ineho materialu ako je drevo hra ako gitara je dokazom toho, ze material, z ktoreho je vyrobena, nema vplyv na zvuk? Kebyze v syntaku namodulujem zvuk podobny gitare, je to dokaz, ze klavesaci vladnu svetu ako nejaka tienova odnoz iluminatov a gitary v muzike nie su potrebne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Júl , 2015, 09:41:05 » |
|
inak pametnici, nebolo to lepsie ked mali zeny zarastene rozkroky ?
nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. Júl , 2015, 09:54:25 » |
|
mame v kapele gitaru odliatu z hlinika, robi to tu jeden malovyrobca vo Francuzsku, je to jeden z naj nastrojov co som kedy pocul, lahucka, sustain ako LP a super sound. Stoji to sice okolo 3 ale je to originalne a fakt to hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 23. Júl , 2015, 22:44:28 » |
|
Dobre, takze som prisiel na to, ze najlepsie je karbonove vlakno, podobne ako na bicykloch, vesmirne titanium je prilis drahe. :D Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D Napr.: alebo : Zvuk materialu prekonava vlastnosti klasickeho dreva a je aj lahsie. Cize ide o win-win situation, tradicionalisti budu tradicne nesuhlasit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 23. Júl , 2015, 23:18:27 » |
|
Cize ide o win-win situation, tradicionalisti budu tradicne nesuhlasit. Ide az o take win win solution, ze okrem tych videi na nete nie je takmer ziadna zmienka o tych el. gitarach ani na stranke carbon acoustics nie su
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. Júl , 2015, 05:34:29 » |
|
Dobre, takze som prisiel na to, ze najlepsie je karbonove vlakno, podobne ako na bicykloch, vesmirne titanium je prilis drahe. :D Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D Napr.: alebo : Zvuk materialu prekonava vlastnosti klasickeho dreva a je aj lahsie. Cize ide o win-win situation, tradicionalisti budu tradicne nesuhlasit. tie ukazky by boli zle aj keby mali obaja les paul 59, ale ano treba to hodit na karbon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. Júl , 2015, 12:51:13 » |
|
Dobre, takze som prisiel na to, ze najlepsie je karbonove vlakno, podobne ako na bicykloch, vesmirne titanium je prilis drahe. :D
Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D...
na karbonove gitary, co vazia 10 deko som cumel uz v 1996 vo Fankfurte, vtedy to tam ukazovali pomaly v kazdom druhom stanku, ako najvacsiu revoluciu vo vyrobe el. gitar. a preslo pouhych 20 rokov a ... ... a karbonove gitary su medzi gitaristami tak popularne, ako aj vtedy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 24. Júl , 2015, 12:55:00 » |
|
Neviem jak vam, ale mne lahke gitary vadia... neviem sa pocas hry opriet, ziadna odpoved, nic... Zas tiez 5 kil na chrbte mi trosku vadi, ale kilove gitary... picovinka, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 24. Júl , 2015, 13:25:04 » |
|
mame v kapele gitaru odliatu z hlinika, robi to tu jeden malovyrobca vo Francuzsku, je to jeden z naj nastrojov co som kedy pocul, lahucka, sustain ako LP a super sound. Stoji to sice okolo 3 ale je to originalne a fakt to hra
ruhanie!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. Júl , 2015, 14:58:20 » |
|
na karbonove gitary, co vazia 10 deko som cumel uz v 1996 vo Fankfurte, vtedy to tam ukazovali pomaly v kazdom druhom stanku, ako najvacsiu revoluciu vo vyrobe el. gitar. a preslo pouhych 20 rokov a ... ... a karbonove gitary su medzi gitaristami tak popularne, ako aj vtedy "karbon" je drahy a gitaristi j*ebnuti tazka kombinacia
|
|
« Posledná zmena: 24. Júl , 2015, 15:00:55 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|