Zvuk
|
|
« kedy: 20. August , 2015, 20:15:26 » |
|
Ahoj, rád by som sa prezentoval mojim projektíkom gitarového orchestra - Lalí. Jedná sa o akustickú hudbu, pri nahrávaní som použil klasickú gitaru s nylonovými strunami, akustickú gitaru s kovovými strunami, renesančnú lutnu - typ Vendelio Venere, elektrickú gitaru, sopránové ukulele, mandolínu, akustickú baritónovú bezpražcovú gitaru a akustickú basgitaru. Nahrávané v obývačke mojich rodičov Technika: dva mikrofóny AKG 820 tube mikrofónový predzosilovač Art Pro MPA II s lampami TUNG-SOL 12AX7 káble Klotz staré gitarové kombo Tesla G 100 – 115 zvuková karta M Box 2 Mini Digidesign (Avid) nahrávací program Pro Tools 8.5 všetky nástroje a stopy som nahrával, upravoval, mixoval a mastroval na slúchadlách Beyerdynamic DT 770 Pro možnosť vypočutia: FB https://www.facebook.com/pages/Marek-Kadlec-music/590643884371553?ref=hlweb: http://marekkadlec.com/#!/home/ ukážky: Dynamis Hviezdorozsvecovač
|
|
« Posledná zmena: 21. August , 2015, 05:55:15 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. August , 2015, 22:30:47 » |
|
mne sa to velmi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. August , 2015, 05:57:16 » |
|
Velka parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. August , 2015, 07:56:50 » |
|
Lutna - wow, konecne nie otravne elektricke vrzukanie. Parada, po dlhom case nieco skvele na tomto fore.
|
|
« Posledná zmena: 21. August , 2015, 07:57:52 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. August , 2015, 10:46:09 » |
|
kludne by si s tym mohol vystupit spolu s Blackmore`s night... ... sranda, presne toto mi preblesklo hlavou po niekolkych tonoch prvej skladby "ze zvuk Blackmore's Night"
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. August , 2015, 11:29:34 » |
|
super ! pripájam sa, konečne na fóre niečo, čo nenudí štruktúrou starou desaťročia, vyvíja sa počas jazdy a nepotrebuje zombie bubeníka z EZdrummera :-) mne zasvietili tri kontrolky (len preto, ze sa tiež v častiach kariér venovali aj takýmto songom) - jethro tull, mike oldfield a nový album trevora rabina jacaranda. však máš všetkých rád ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. August , 2015, 13:28:21 » |
|
šak nič za to nedáš ked napíšeš na FB na oficál stránku správu, že robíš takúto hudbu a je možné že Blackmore´s night ťa zavolajú ako predkapelu. jedna česká kapela s nimi už hrávala. aj vtedy ked bol maestro tu v BA v PKO
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. August , 2015, 17:59:16 » |
|
Super...nie je to moj styl, ale paci sa mi napad....
|
|
« Posledná zmena: 21. August , 2015, 17:59:50 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. August , 2015, 19:46:27 » |
|
dík za komenty a hodnotenie to: PS1984 fúúú, hrať na koncerte ako predkapela "Ričííího", to by som asi psychicky nezvládol, proste rešpekt pred týmto majstrom . Navyše, na niektorých miestach znie súčasne aj 30 nástrojov, takže by to chcelo menší brnkací orchester, rozpísať partitúru a noty a neviem si predstaviť, ako by som robil konkurz na inštrumentálne obsadenie . to yesfan: priznám sa, že Rabinove sólové albumy moc nepočúvam, počul som pár skladieb a tie ma neoslovili, radšej ho mám ako gitaristu v Yes a tiež sa mi páči jeho filmová hudba. A bez Jethro Tull a Oldfielda si neviem predstaviť moje hudobné vzdelanie
|
|
« Posledná zmena: 21. August , 2015, 19:49:25 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. August , 2015, 23:44:21 » |
|
dík za komenty a hodnotenie to yesfan: priznám sa, že Rabinove sólové albumy moc nepočúvam, počul som pár skladieb a tie ma neoslovili, radšej ho mám ako gitaristu v Yes a tiež sa mi páči jeho filmová hudba. A bez Jethro Tull a Oldfielda si neviem predstaviť moje hudobné vzdelanie Tak si rychlo ten rabinov novy album vypocuj, bude sa ti pacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. August , 2015, 06:58:00 » |
|
Poklona, velmi dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. August , 2015, 11:05:30 » |
|
nema to chybu. gratulujem aj k usilovnosti, cielavedomosti atd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. August , 2015, 20:40:19 » |
|
paráda...YES ako vyšitý
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
paldo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. August , 2015, 21:39:10 » |
|
Skvelé, úplny balzám na uši ....striedavo si tam predstavujem Jonov a Ianov hlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|