ff
|
|
« kedy: 23. December , 2007, 22:10:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2008, 15:06:26 » |
|
Zaujimave je, ze ked dam na Triaxe bud Mark IV, alebo IIc+, tak IV mi pride taka hladsia na skresleni. 2c+ viac taka zubatejsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2008, 15:25:52 » |
|
Toto je Boogie ako sa patri a co povazujem za cistokrvne Mesiny Krasne radia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. December , 2008, 15:38:48 » |
|
kokos to je dobry vintage
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. December , 2008, 16:39:52 » |
|
Zaujimave je, ze ked dam na Triaxe bud Mark IV, alebo IIc+, tak IV mi pride taka hladsia na skresleni. 2c+ viac taka zubatejsia.
podla toho by som to vobec neposudzoval/neporovnaval ako som uz pisal: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,112.msg226238.html#msg226238mne sa zdaju stejne aj vsetky tie Calibre a DCcka ... rozdiely medzi tymi jednotlivymi ampami mi pridu asi na takej urovni, ze aj Iggyho Acoustic 160 hra pocutelne inac, ako moj, takisto Exhumerov Caliber 50 hral inac, ako Darthezov rovnaky Caliber 50. jo - a este aj ten Acoustic 160 hra takmer rovnako, ako 3/4 gainu lead chanelu Mark II, akurat lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. December , 2008, 16:51:11 » |
|
...jo - a este aj ten Acoustic 160 hra takmer rovnako, ako 3/4 gainu lead chanelu Mark II, akurat lepsie Keby si sem pastol nejake nadupane kila z toho Acousticu ? Snimanu napr. SM57 alebo ??606 ? Dalo by sa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. December , 2008, 16:59:45 » |
|
Keby si sem pastol nejake nadupane kila z toho Acousticu ? Snimanu napr. SM57 alebo ??606 ? Dalo by sa? mal som to ulozene v kompe, ak sa rasto nenahneva:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. December , 2008, 17:03:30 » |
|
No hold,vyrobene ešte ked bol dostatok kvalitneho dreva.Tie dnešné preglejkove Mesy stoja za ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. December , 2008, 17:04:27 » |
|
Keby si sem pastol nejake nadupane kila z toho Acousticu ? Snimanu napr. SM57 alebo ??606 ? Dalo by sa? toto som si nahraval asi pred 2 rokmi, neslo o aparat, ale porovnaval som si vtedy SM57 a PG57 mikrofony (velmi podobne) a tato ukazka by mala byt asi PG57 tusim: http://gitaristi.sk/files/rastis/acoustic/acoustic.mp3tuto kapelu som nahraval tiez uz davno. jedna gitara je ten moj robeny Mark preamp do Acoustic koncu a druha gitara je sam Acoustic, obe rovnaky box, ale uz si nepamatam, ktora strana je cisty Acoustic http://ska2tonics.sk/rough/rec/outcome.mp3davam to tu takto X-ty raz, tak sa ospravedlnujem za opakovanie ak sa k tomu dostanem a spomeniem si, mozem Ti nahrat ine proti MB je ten Ac. uhladenejsie, zneje akoby "uslachtilejsie" ( ), ale zakldanym charakterom velmi podobne... a ma tak 3/4 gainu proti Mark. co je stale o 1/2 viac ako JCM800/900
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. December , 2008, 17:04:50 » |
|
mal som to ulozene v kompe, ak sa rasto nenahneva:
no jo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. December , 2008, 17:06:04 » |
|
mal som to ulozene v kompe, ak sa rasto nenahneva:
DIIIIKY MOC Ten crunch je masakralny, ale lead mi pride taky blatistvy. Marky su konkretnejsie, teda aspon z tej nahravky. Chapem.. snimanie, gitara....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. December , 2008, 17:06:37 » |
|
jo - Brdiku - uz tuto mam na tych stredoch ten problem - som si teraz vsimol, jak som si to vypocul a to je niekedy koniec r. 2006. 100% to tam ale predtym nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. December , 2008, 17:15:33 » |
|
jo - Brdiku - uz tuto mam na tych stredoch ten problem - som si teraz vsimol, jak som si to vypocul a to je niekedy koniec r. 2006. 100% to tam ale predtym nebolo A ja ze ako to super hra cez tie chrchlaky v booku Asi tam bude nieco pokazene ale co ? Napis na forum ,mozno ti poradia ja som skusil vsetko okrem......sak vis
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2008, 18:35:05 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. December , 2008, 17:24:02 » |
|
jo - Brdiku - uz tuto mam na tych stredoch ten problem - som si teraz vsimol, jak som si to vypocul a to je niekedy koniec r. 2006. 100% to tam ale predtym nebolo co sa Ti tam nepaci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. December , 2008, 17:40:08 » |
|
Pancierovana?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. December , 2008, 17:42:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. December , 2008, 17:45:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. December , 2008, 18:36:21 » |
|
co sa Ti tam nepaci ?
pri stiahnuti stredoveho EQ sa tam dostavi taka nepekna kokotskost vo zvuku, aj sa tie stredy posunu frekvencne trochu do ineho pasma. ja som dlho haluzil, ci sa mi to iba zda alebo nie, kym som pocul Iggyho kus, ktoremu tie stredy idu korektne (tak ako mne spociatku). prejavi sa to iba pri uplnom stiahnuti, co uz je metlacky piesok, co ani nepouzivam, ale aj tak to sere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. December , 2008, 18:49:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. December , 2008, 20:00:50 » |
|
ale úplne najviac sa mi lúbi toto: a dostal ma komentár k tomu: So when the federales come, psychodave turns on all of his amps, plugs into his custom A/B/C/D/E/F/G/All switch, hits an open E, and vaporizes his entire block.
dobre, koniec OT
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. December , 2008, 20:03:13 » |
|
mne sa pacia najviec na tej fotke tie marshalle
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. December , 2008, 20:08:28 » |
|
mne sa pacia najviec na tej fotke tie marshalle suhlasim s tebou, som to chcel napisat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. December , 2008, 20:22:29 » |
|
ten HALFBACK box som mal, to hrá ako po telefóne gitara....
mozes byt konkretnejsi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. December , 2008, 20:39:34 » |
|
Úzky zvuk, telefónne stredy..celkovo bez objemu...RECTIFIER box je úplne iná liga....
Zasa vec vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. December , 2008, 20:41:42 » |
|
Porovnané na nahrávke aj LIVE. Mal som aj A aj B. Používal som k tomu hlavu MARK IV.
Teraz myslis ten, ktory ma do polovice otvoreny box vzadu 4*12 ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. December , 2008, 20:53:16 » |
|
HALFBACK znamená polovičná zadná stena..áno, horné boli otvorené, dolné uzavreté...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. December , 2008, 21:23:33 » |
|
HALFBACK znamená polovičná zadná stena..áno, horné boli otvorené, dolné uzavreté...
Tak aj tak si stojim za svojim nazorom, ze je to vec vkusku. Ma to jeden gitarista, hra na tom cez TripleRecto. Tlaci to jak svina, super box. A pocul som aj Rectifier, co je samozrejme iny "druh" zvuku, ale nemozem povedat, aby niektory z tych boxov bol zly. Bol proste iny. Ja osobne mam najradsej Stiletto boxy od Mesy. Inak, ten Bogner uz nemas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|