Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:27:05
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iggy (absolutna premiera na GPC!!)  (Prečítané 7401 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #30 kedy: 01. Marec , 2008, 15:27:34 »

dobre rano, priatelia, priaznivci, fanusikovia  Bavím sa skvele

pred chvilockou malickou som sa zobudil a aby ma nikto neobvinoval, ze som PC maniak, idem sa najprv najest a potom vas vytrhnem z neistoty  Beeee
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #31 kedy: 02. Marec , 2008, 05:26:25 »

no nejak nebolo casu, tak teraz: nahraval som to ja a v tom case som to myslel vazne, akurat to bolo niekedy pred 8-9 rokmi. samozrejme som si vedomy toho, ze to znie reprezentativne len s dugovskou mierou sebareflexie. k uploadu ma inspirovala neskutocna dynamika 'dugovej temy' a fakt, ze som to nedavno nasiel nedopatrenim na disku.

mily rastis: mam doma to sign-demo ako projekt a mozem s istotou tvrdit, ze co som nan nahral, nie je rozhodne nicim doladovane ani inak zazracne upravovane. dokonca aj to solo co mam ma len dve principialne skoro-chyby, ktore sme tam nechali presne tak, ako som ich nahral. ja som nebol ten, co sa tam trapil do osmej rano s jednym solom  Popiskujem si (a aby sa nezviezlo nejak na bambusa, on bol tiez zazracne doladeny len na jednom jedinom sole ex post pitom, ostatne si pracne nacvicoval s tebou na pokusy).

inak nie, necitim sa prislusny k ziadnej gitarovej elite, sam to dobre vies, niekolkokrat som sa s tym priznal. napriek tomu si sam povedal, ze dugo a potazne aj jeho fanklub si vykoledovali trochu iny sposob reakcii.

k tomu treba teda povedat (pretoze nielen ty , ale aj ja mam usi), ze SOM niekde inde ako hrou, tak spravanim, cim zaroven protestujem proti tvrdeniu altodana, ktory tvrdi, ze som zalozenie ankety nezvladol. zvladol som ho spickovo a rad by som vedel jej vysledky.

Beeee

napriek vsetkemu som rad, ze sa ukaska potesila tolkej pozornosti  ha ha ha
« Posledná zmena: 02. Marec , 2008, 05:28:34 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 03. Marec , 2008, 11:13:45 »

zdalo sa mi to cudne, kedze som iggyho videl hrat, a moje podozrenie sa potvrdilo  ha ha ha mal som pripravenu este jednu variantu - iggy to nahraval pod vplyvom (to je jedno coho  ha ha ha )
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #33 kedy: 03. Marec , 2008, 11:52:15 »

do teraz som nenapisal nic, iba som kukal co sa tu pise Žmurk ale ked je to uz jasne, tak je mi velmi sympaticke ako sem iqq dal nieco co nahraval x rokov dozadu, aby bola sranda:) lebo vlea ludi sem dava veci ktore nahraju na 150x a potom zr "aaa tak som si doma improvizoval" :D no pekne iggy mas u mna cerveny bod Žmurk aj u duga snad :D
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #34 kedy: 03. Marec , 2008, 15:17:20 »

ja na tom nic chvalitebne nevidim, iggy to mohol tiez nahravat na 150x. aby bola sranda hm - pochvalili by ste ho (myslim za tu srandu) aj keby si 3x zajebal do mikrofonu Zdravíčko
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #35 kedy: 03. Marec , 2008, 23:02:06 »

ja na tom nic chvalitebne nevidim, iggy to mohol tiez nahravat na 150x. aby bola sranda hm - pochvalili by ste ho (myslim za tu srandu) aj keby si 3x zajebal do mikrofonu Zdravíčko
3x je malo, aspon 10 krat aby to bolo aspon trosku srandovne ?§!.
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #36 kedy: 04. Marec , 2008, 03:33:39 »

asi si nepochopil celkom. odprezentoval som to sice povodne ako srandu, ale fakt je, ze takto som hral pred nejakymi 5-6 rokmi (ta nahravka je z 2002). myslim, ze uz vtedy mi to pripadalo dost nepocuvatelne, ale kedze som myslel, ze to lepsie nezvladnem, nechal som si to. kvitujem, ze par ludi sa tu ozvalo, co sa snazili v dobrom poradit, ziadne vseobecne zabijacky, ako dugovci tvrdili, ze sa tu deju.

kazdopadne by bolo asi na case odprezentovat sa aj niecim relativne serioznym... ked ja sa tak nerad nahravam a nasledne pocuvam. no ale pokusim sa premoct a nieco sem hodit...
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #37 kedy: 04. Marec , 2008, 08:12:29 »

hehe, este ze tak :) nahod nieco novsie, nech ma presvedcis :) lebo som ta este nevidel, nepocul hrat
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.