no nejak nebolo casu, tak teraz: nahraval som to ja a v tom case som to myslel vazne, akurat to bolo niekedy pred 8-9 rokmi. samozrejme som si vedomy toho, ze to znie reprezentativne len s dugovskou mierou sebareflexie. k uploadu ma inspirovala neskutocna dynamika 'dugovej temy' a fakt, ze som to nedavno nasiel nedopatrenim na disku.
mily rastis: mam doma to sign-demo ako projekt a mozem s istotou tvrdit, ze co som nan nahral, nie je rozhodne nicim doladovane ani inak zazracne upravovane. dokonca aj to solo co mam ma len dve principialne skoro-chyby, ktore sme tam nechali presne tak, ako som ich nahral. ja som nebol ten, co sa tam trapil do osmej rano s jednym solom
(a aby sa nezviezlo nejak na bambusa, on bol tiez zazracne doladeny len na jednom jedinom sole ex post pitom, ostatne si pracne nacvicoval s tebou na pokusy).
inak nie, necitim sa prislusny k ziadnej gitarovej elite, sam to dobre vies, niekolkokrat som sa s tym priznal. napriek tomu si sam povedal, ze dugo a potazne aj jeho fanklub si vykoledovali trochu iny sposob reakcii.
k tomu treba teda povedat (pretoze nielen ty , ale aj ja mam usi), ze SOM niekde inde ako hrou, tak spravanim, cim zaroven protestujem proti tvrdeniu altodana, ktory tvrdi, ze som zalozenie ankety nezvladol. zvladol som ho spickovo a rad by som vedel jej vysledky.
napriek vsetkemu som rad, ze sa ukaska potesila tolkej pozornosti