C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 20. December , 2008, 17:29:36 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 17:33:27 od C3llario.HQ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 20. December , 2008, 17:41:37 » |
|
ako si spokojny? preco prave 3 rozne aparaty?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 20. December , 2008, 17:55:10 » |
|
ako si spokojny? preco prave 3 rozne aparaty?
Marshall - rokec ako svina ked to vitavim paradička nastavim si krasny sound akurat je to jednokanal tak ot riesim tak ze clean robi mtka ze stahnem volume na gitare.....a pouzivam ho este aj na Old School Hardcoreove veci ako su napr Madball, Agnostic Front, Sick of it all, Biohazard...... ked treba tka dokopavam tim podlahovím lampovým prampom ENGL H&K - moj halvný amp neviem preco ale zvukovo mi najviac sedi len by sa ho uz zišlo prelampovať na nom si natočím presne taký clean a crunch zvuk aky sa mi paci a skresleny ani nehovorim proste to co hladam sprava sa to ako 4 kanal takze pohodička Mesa - fotrov amp na tom hravam malokedy paci sa mi to ale neviem....hmm mozno pre to ze to je jeho alebo co ale neviem....hmm on mi ho nechal urezal si prst takže nemože hravať naplno ale aj ak moje srdce je verne H&K ale vadi mi aj na tejto mese ze to je 100W ale mozno to vymenim kamošovi za Singel recto nove 4 mesiace stare plus LTD VIper baritone ......ale aj tak to chcem zmeniť bo planujem dakedy v buducnosti ked budem velky a ked budem vedet hrat a halvne ked budu prachy kupiť VHT Pitbull alebo Krank Krankenstein ale naj sa mi paci Engl Powerball alebo Diezel VH4S
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 21. December , 2008, 13:34:10 » |
|
gratulujem k aparature, na MKII som nehral, mam JCM900 MKIII a hra to popici, ale tam asi nejaky velky rozdiel nebude...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 29. Marec , 2009, 15:12:55 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 29. Marec , 2009, 15:50:01 od C3llario.HQ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 29. Marec , 2009, 15:25:12 » |
|
ty brigadujes bud u Rozina, alebo u tata v sukromnej firme mam taky pocit inak..preco prave mesa sla prec a zobral si ten marshall?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 29. Marec , 2009, 15:30:47 » |
|
ty brigadujes bud u Rozina, alebo u tata v sukromnej firme mam taky pocit inak..preco prave mesa sla prec a zobral si ten marshall? ne ne z brigáády je toho tak akurát ja tedka dostanem dááke korunky z poistký ked budem mať 18-násť a daco mam este odlozene bo so mdal prec 3 apraaty naraz tak ostalo daco u tatko by som teda nebrigááádoval am elektortechnicku firmi....sice študuje elektrotechniku...no mechatoriku tak 3 rok som z toho koko*t a nič nevem s toho do školy chodíme tak akuráát chlastat a dospávať náročne večere a samozrejme že šecko nekuupim bo by ma aj mamka zabila tatko to chaape ako starý gitarista že kupujem kokociny ona nie ani holka to nevie pochopiť (naštastie teraz žddnu nemám )......hmm a to sa pýtal ovac ludi už ma preoc prec Mesa a prisel Marshall Preto lebo toto si necham ale mesu by so mtak ci tak vymenil za Diezell alebo VHT takze toto mama na iny sound a hento bude na iný ska poznáš ....len keby tie € celi byť.....ale hlavne sa už musím konečne naučiť hrať na to pádlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 29. Marec , 2009, 15:33:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. Marec , 2009, 15:38:53 » |
|
Tá koženka ala hadí vzor mi ani trochu tak nepripadá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 29. Marec , 2009, 15:46:49 » |
|
Tá koženka ala hadí vzor mi ani trochu tak nepripadá. malo to byť také dačo ale neni to uplne to čo to malo byť ale aj tak sa mi to lúbo viac ako tá čierna kalsiak čo mám na 900-tofke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Marec , 2009, 15:59:34 » |
|
malo to byť také dačo ale neni to uplne to čo to malo byť ale aj tak sa mi to lúbo viac ako tá čierna kalsiak čo mám na 900-tofke nevyzera to zle v tom bielom prevedeni, len tie zelene rohy...boha, to nebola nejaka normalna farba?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 29. Marec , 2009, 16:00:47 » |
|
nevyzera to zle v tom bielom prevedeni, len tie zelene rohy...boha, to nebola nejaka normalna farba?
ja som to nerobil ja tam nahodím klasicke čierne asi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 29. Marec , 2009, 16:01:35 » |
|
ja som to nerobil ja tam nahodím klasicke čierne asi sprav to tak, bude to vyzerat urcite lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 29. Marec , 2009, 16:04:51 » |
|
ja by som si nechal praveze le tie zelene rohy
|