korn24
|
|
« kedy: 29. Január , 2010, 18:47:55 » |
|
Obraciam sa na vas s prosbou o pomoc. Hladam gitaru a moje podmienky su : menzura 648 a viac , pevna kobylka , aby som nemal problem s ladenim drop H aby som nemusel prebrusovat nulty prazec ani nijak inak upravovat a nech sa tam pohodlne vmesti struna o hrubke 56. Rozpocet do 700€ verim ze mi pomozete
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2010, 19:43:05 od korn24 »
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. Január , 2010, 18:58:03 » |
|
moze byt kludne aj nejaka pouzita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. Január , 2010, 11:35:31 » |
|
dakujem . ja to fakt vidim na tu ibanez mtm 2..ibanez krk mam rad aci sa mi len sa bojim ze je nejak podozrivo lacna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 30. Január , 2010, 14:11:18 » |
|
neviem nehral som na nej ale zatial vsetky ibanezi v takejto strednej triede boli dobre co som hral, podla mna nieje lacna, cena je primerana predsa to ma pevnu kobylku a designed snimace. vsak skus, zla urcite nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. Január , 2010, 17:01:34 » |
|
neviem nehral som na nej ale zatial vsetky ibanezi v takejto strednej triede boli dobre co som hral, podla mna nieje lacna, cena je primerana predsa to ma pevnu kobylku a designed snimace. vsak skus, zla urcite nebude
ta prs tie vyzera dobre ale ta menzura uz je pre mna nepohodlna...rozhodol som sa pre tu ibanez mtm-2 wh ako nahle budek dispozicii tak ju objednam. tie snimace su cudne v tom ze niekde je napisane duncan a niekde seymour duncan ...ale aj na snimaci je len cisto duncan tak asi to bude len designed. v najhorsom vymenim snimace a bude to fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. Január , 2010, 17:20:03 » |
|
manzura ti je nepohodlna? držal si tú gitaru v ruke? recenziu nanu si inak možeš najst aj tuna na portali Tie snimače na ibaneze su designed...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 30. Január , 2010, 18:31:56 » |
|
mna skor zaraza ze niekto ladi do drop H so strunou hrubou 0.56
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 30. Január , 2010, 19:00:51 » |
|
dokonca 0.056
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 30. Január , 2010, 19:45:45 » |
|
mna skor zaraza ze niekto ladi do drop H so strunou hrubou 0.56 vsak na menzure 648 struna 56 je v pohode na 628 mam 60 a nie je to vobec blato
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 30. Január , 2010, 19:46:24 » |
|
manzura ti je nepohodlna? držal si tú gitaru v ruke? recenziu nanu si inak možeš najst aj tuna na portali Tie snimače na ibaneze su designed...
drzal som gitaru s takou istou menzurou a bolo im to nepohodlne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Január , 2010, 19:55:09 » |
|
na akej gitare so 27,7" manzurou si hral? teraz sa seriozne pytam, viem len o tej prs (a z toho usudzujem že ju bezdôvodne zavrhuješ)... Ak chceš hrať vyslovene dosť podladený (čo tipujem že chceš), tak baritonka je naj voľba... ale čo už stebou
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2010, 19:56:13 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Január , 2010, 20:06:08 » |
|
na akej gitare so 27,7" manzurou si hral? teraz sa seriozne pytam, viem len o tej prs (a z toho usudzujem že ju bezdôvodne zavrhuješ)... Ak chceš hrať vyslovene dosť podladený (čo tipujem že chceš), tak baritonka je naj voľba... ale čo už stebou zas som sa ppomylil dnes som mimo...mal som schecter s menzurou 26,5 a uz to bolo moc...prazce daleko od seba...preto mi je najpohodlnejsie 648mm na dro h tam staci 56 az 60 co uz je aj vela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Január , 2010, 20:08:02 » |
|
podla mna to je blato, ja mam na dropA 0.68 resp 0.72 na 27" menzura a je to ok, ale chapem, to uz moze byt extrem, no na takej menzure minimalne tu 60
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 31. Január , 2010, 00:17:34 » |
|
podla mna to je blato, ja mam na dropA 0.68 resp 0.72 na 27" menzura a je to ok, ale chapem, to uz moze byt extrem, no na takej menzure minimalne tu 60
kazdemu vyhovuje nieco ine... mick thomson/slipknot/ hra drop h menura 648 a strunu ma 52.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. Január , 2010, 10:47:05 » |
|
zas som sa ppomylil dnes som mimo...mal som schecter s menzurou 26,5 a uz to bolo moc...prazce daleko od seba...preto mi je najpohodlnejsie 648mm na dro h tam staci 56 az 60 co uz je aj vela
v prvom prispevku pises, ze hladas 648 a viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2010, 23:45:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2010, 23:58:46 » |
|
vyborna gitara inak co uz nedosetris na tu mtm1?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Február , 2010, 00:03:39 » |
|
Nechcel si pevnu kobylu nahodou? To brutalne podladenie je k comu dobre? kup si rovno sedmicku a mas vystarane. Alebo keby ti nestacilo tak si kup basu Inac ta ibaneza je fajn, mam podobnu, len s trosku viac snimacmi. Tieto gitary maju 2 problemy: 1, treba vymenit vruty na tremole, inac nedrzi ladenie 2, pada na hlavu Cena nic moc, ja som tolko dal za novu
|
|
« Posledná zmena: 04. Február , 2010, 00:08:19 od midlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Február , 2010, 00:24:32 » |
|
vyborna gitara
inak co uz nedosetris na tu mtm1?
viac ako 800 nechcem dat za gitaru. a neviem ju nikde za tolko zohnat. ale keby niekto veel o nejaked tak sem s nou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Február , 2010, 08:06:53 » |
|
pisal tomu chlapikovi na ebay a poterbujem pomoc s prekladom.
toto som napisal s pomocou kamarata:
Hi, you answered to my friend, who´s registered on ebay that your goods can be submitted to Slovakia as well, is it truth? I have a great interest in your Ibanez RG2610 guitar and I have a several questions concerning your shopping policy.How much would be the postal charges to Slovakia? Could you lower the charge? and finally I´m not registered on ebay so would it be possible to send the guitar to Slovakia with "cash on delivery" conditions? regards Zoltan Simon
toto odpisal:
Hi Zoltan,
as you sa i go on a regular basis to Slovakia since i am a contractor for T-Systems in my main profession.. i will send you the original shipping receipt... that is the best i can do since i am not looking to make money on shipping. i shipped to Poland last week and it was exactly 30 Euro.. as i said i will drive through Slovakia on March 7th and can stop almost anywhere... or come and visit the following weekend...
cod... will not work but bank transfer or paypal if u have an account... if we meet then you could also pay in cash.... last i have a very good friend and colleague in Kosice, he would also be able to help us arrange it....
cheers
Stefan
nieco rozumiem nieco nie..prelozil by mi to niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Február , 2010, 09:18:23 » |
|
spytaj sa ho, ze kedy pride na slovensko do T-cka a ze ci pride aj do lokacie Werferova (Moldavska), resp aj v CBC, tam by som ti ju mohol vyzdvihnut a nemusel byt nic posielat a mal by si to bez postovneho edit: 7.marca, nevydrzis dovtedy?
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 09:21:33 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Február , 2010, 09:29:35 » |
|
spytaj sa ho, ze kedy pride na slovensko do T-cka a ze ci pride aj do lokacie Werferova (Moldavska), resp aj v CBC, tam by som ti ju mohol vyzdvihnut a nemusel byt nic posielat a mal by si to bez postovneho edit: 7.marca, nevydrzis dovtedy? som bez gitary a koncerty o tyzden zacinaju.podarilo sa mi to tak vybavit ze to posle svojmu kolegovy do kosic a jemu vyplatim na ruku. ale dik za ochotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Február , 2010, 12:08:45 » |
|
boze - za mesiac Ti ju je ochotny doniest rovno do huby, tak co vymyslas ked sa zadari, tak posielanie za 30 € (sa mi zda aj malo - odkial je ? ) sa tiez moze kludne priblizit k mesiacu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Február , 2010, 13:36:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Február , 2010, 14:06:43 » |
|
kua, ale vidno tu ochotu, ze dokonca mu ju aj sem dovezie... joooj, mame sa este co ucit a este aj s takymto luxusom sme nespokojni. a do tyzdna, Ti to z nemecka tazko pride...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Február , 2010, 15:28:07 » |
|
posle ju tomu kolegovi dnes som s nim rano dohadovala teraz uz mam toto v maily:
Hi Zoltan...
Guitar is on the way..
DHL International Express..
was 52 Euro...
You pay the 30 i pay the rest... i will scan the receipt and send later
Stefan
dal mi cislo na kolegu a v utorok si idem pre nu. obrovsky respekt pre toho chlapika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Február , 2010, 15:31:12 » |
|
posle ju tomu kolegovi dnes som s nim rano dohadovala teraz uz mam toto v maily:
Hi Zoltan...
Guitar is on the way..
DHL International Express..
was 52 Euro...
You pay the 30 i pay the rest... i will scan the receipt and send later
Stefan
dal mi cislo na kolegu a v utorok si idem pre nu. obrovsky respekt pre toho chlapika
No ok, ale aj tak zaplatis tych 30 euro za dopravu, co je ale uplne v pohode za zasielku cez DHL.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Február , 2010, 16:05:49 » |
|
No ok, ale aj tak zaplatis tych 30 euro za dopravu, co je ale uplne v pohode za zasielku cez DHL.
zaplatim sice ale mozem ju vidiet vyskusat v tych kosiciach co by sa cez ebay nedalo. vyhovel mi vo vsetko. pevne verim ze budem s gitarou spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|