chlapi spamatajte sa!!!!
ako mozete radit kvalitny box a docasnu hlavu!!!! hrate snad prvy den?
BlackJack prosim vykasli na na rady ohladom kvalitnych boxov a docanych lamp..
kup si poriadny zosik ako prvy.. bedna sa na koncertoch aj tak vzdy poziciava.. a v skusobni ten rozdiel nie je vobec podstatny ani dolezity..
zlej hlavy sa nezbavis.. ten box mozes po zakupeni noveho a poriadneho pouzivat ako podstavec pod tu poriadnu bednu :-)
Presne tak. Takmer na takmer každej solidnejšej akcii je k dispozícii box a stačí si priniesť hlavu, čiže ja osobne by som sa skôr uberal týmto smerom...
Ondree dobre vystihol aj ten koniec - lacnu 2x12 si mozes nechat v zalohe bud ako podstavec, alebo v prípade, že bude treba tahat 4x12 zbytočnosť resp. nebude ako...
Mám skúsenosti s hraním s inými hlavami aj inými boxami a väčší rozdiel pri hraní s kapelou som pocítil pri výmene hlavy ako pri iných boxoch. V podstate na každú akciu si nosím svoju hlavu, lebo viem ako sa správa pod rukou a ako znie, ak hrá bedna prilis bassovo alebo naopak ujačane, upravím trochu EQ a ide sa, oveľa horšie to bolo keď som prišiel na koncert a mal som hrať na inom zosilovači... Každopádne ideálne by bolo ak by si kúpil taký set, ktorý by si nemusel časom predávať a prichádzať tak o zbytočné €.
Musíš si uvedomiť všetky plusy aj mínusy 4x12 a 2x12 a na základe toho riešiť box- priznávam, že som voči 4x12-tkam trocha zaujatý, lebo ked som konecne nahrabal € na poriadny amp tak som sa hrnul do 4x12 a potom s tym bolo viac problemov ako radosti, takže preto do toho toľko rýpem
Ale pokial vies ze chces 4x12 tak tento Recto bude urcite dobra volba za super cenu, ale ja osobne by som najprv riešil hlavu