Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
11. November , 2024, 00:35:20
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hlava + box na metal do 1200€  (Prečítané 5950 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #30 kedy: 16. Apríl , 2013, 11:40:35 »

Toto som pisal uz vcera ,valveking z orange bednou bude vzdy napicu zniet lebo to je napicu zosik ale taka laboga duo master bude aj z napicu bednou urcite na tom lepsie cca. 100krat
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #31 kedy: 16. Apríl , 2013, 12:12:01 »

ja si praveze myslim ze valveking s orange bednou bude zniet celkom fajn  Na zdravie!
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 16. Apríl , 2013, 12:24:01 »

ja si praveze myslim ze valveking s orange bednou bude zniet celkom fajn  Na zdravie!
  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
MarioTuris
nováčik
*
Príspevkov: 48

« Odpoveď #33 kedy: 16. Apríl , 2013, 14:34:48 »

Ja som hral s valvekingom na mesa rectifier bedni a bolo to fajn. Urcite lepsia volba ako rectifier hlava do valveking bedne  Zdravíčko
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 16. Apríl , 2013, 14:40:19 »

Ja som hral s valvekingom na mesa rectifier bedni a bolo to fajn. Urcite lepsia volba ako rectifier hlava do valveking bedne  Zdravíčko
ako tu pisal ondree na koncerte ti to je upici kedze tam aj tak nehras na svojej bedni
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 16. Apríl , 2013, 14:42:18 »

Akurat vcera vecer som bol s kamosom, ktory sa ma dlho dopytuje skusit Mark V. Tak som zobral hlavu a sli sme do skusobne. Mal tam tri boxy, z toho dva handmade, jeden osadeny V30.

Vsetko fajn, ale na kazdom boxe ta hlava hrala diametralne inak. Niekde sa hltili basy, inde to zas hralo sucho, nech som robil s EQ cokolvek. Takisto je dost velky rozdiel v reprakoch. Takze vyberom boxu by som az tak neopovrhoval. :)

Kazdopadne na ciste zvuky sa mi najviac pacila 2x12.

Rozdielne vysledky som pocitil aj s jeho Plexinou, ktora tiez hrala na kazdom boxe inak.

Ako vzdy, tak aj teraz - pravda uprostred. Treba skusat a najst vhodny celok. To, co predava RobG je urcite spicka, bezkonkurecna cena k tomu. Dlho dlho to nepredas pod cenu, za ktoru to Robo ponuka. JTamp nie je problem vyskusat, ak sa dohodne zopar ludi. Kazdopadne u mna Jankova hlava preskocila vsetky dualy.  Na zdravie!
Zaznamenané

Ozzyc
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 123

« Odpoveď #36 kedy: 16. Apríl , 2013, 20:19:57 »

rozdiel je vo všetkom.. nedajbože ešte vyskúšať 3 rôzne gitary a 3 rôzne nástrojové káble....  Popiskujem si
a hlavne 3 rôzne ruky....
Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #37 kedy: 16. Apríl , 2013, 21:24:31 »

chlapi spamatajte sa!!!!

ako mozete radit kvalitny box a docasnu hlavu!!!! hrate snad prvy den?Huh!

BlackJack prosim vykasli na na rady ohladom kvalitnych boxov a docanych lamp..

kup si poriadny zosik ako prvy.. bedna sa na koncertoch aj tak vzdy poziciava.. a v skusobni ten rozdiel nie je vobec podstatny ani dolezity..

zlej hlavy sa nezbavis.. ten box mozes po zakupeni noveho a poriadneho pouzivat ako podstavec pod tu poriadnu bednu :-)
Presne tak. Takmer na takmer každej solidnejšej akcii je k dispozícii box a stačí si priniesť hlavu, čiže ja osobne by som sa skôr uberal týmto smerom...
Ondree dobre vystihol aj ten koniec - lacnu 2x12 si mozes nechat v zalohe bud ako podstavec, alebo v prípade, že bude treba tahat 4x12 zbytočnosť resp. nebude ako...
Mám skúsenosti s hraním s inými hlavami aj inými boxami a väčší rozdiel pri hraní s kapelou som pocítil pri výmene hlavy ako pri iných boxoch. V podstate na každú akciu si nosím svoju hlavu, lebo viem ako sa správa pod rukou a ako znie, ak hrá bedna prilis bassovo alebo naopak ujačane, upravím trochu EQ a ide sa, oveľa horšie to bolo keď som prišiel na koncert a mal som hrať na inom zosilovači... Každopádne ideálne by bolo ak by si kúpil taký set, ktorý by si nemusel časom predávať a prichádzať tak o zbytočné €.
Musíš si uvedomiť všetky plusy aj mínusy 4x12 a 2x12 a na základe toho riešiť box- priznávam, že som voči 4x12-tkam trocha zaujatý, lebo ked som konecne nahrabal € na poriadny amp tak som sa hrnul do 4x12 a potom s tym bolo viac problemov ako radosti, takže preto do toho toľko rýpem  No hanbím sa.. Ale pokial vies ze chces 4x12 tak tento Recto bude urcite dobra volba za super cenu, ale ja osobne by som najprv riešil hlavu
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2013, 00:14:48 od buro » Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #38 kedy: 17. Apríl , 2013, 08:30:48 »

chlapi spamatajte sa!!!!

ako mozete radit kvalitny box a docasnu hlavu!!!! hrate snad prvy den?Huh!

BlackJack prosim vykasli na na rady ohladom kvalitnych boxov a docanych lamp..

kup si poriadny zosik ako prvy.. bedna sa na koncertoch aj tak vzdy poziciava.. a v skusobni ten rozdiel nie je vobec podstatny ani dolezity..

zlej hlavy sa nezbavis.. ten box mozes po zakupeni noveho a poriadneho pouzivat ako podstavec pod tu poriadnu bednu :-)
ale vsak nikto neradil smejdy, momentalne je tu na recto box ppci deal, tak preco by sme mu mali radit nejaku picovinu? aj tak  to chce primarne do skusobne. ked zacne koncertovat, tak tipujem, ze to bude lokalna akcia a tam svoj box dotiahnut tiez nebude problem. dalsia vec je, ze za tie zvysne prachy vie poriesit seriozny amp z druhej ruky, docasny iba z toho pohladu, ze nevie aky zvuk hlada, nie docasny z pohladu, ze nejaku blbost len nech to hra..
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #39 kedy: 17. Apríl , 2013, 11:57:35 »

Konkretne Mesa Boogie 4x12 Recto bedna je najlepsia bedna na metal vobec. Aj ten kto s tym nesuhlasi, tak aspon uzna, ze je top. Tam uz nic nenavymysla, ale prave hlavy menia gitaristi ako spinave pradlo = aj lahsie preda gitarovu hlavu ako bednu Harley Benton, ktoru mu uz teraz odporucate ako stolcek prestri sa.

Nesuhlasim. Drahy stolcek :zdar
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 22 otázok.