Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 07:38:13
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: viac hlav, naco ?  (Prečítané 11379 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #60 kedy: 14. Január , 2009, 10:52:50 »

presn ekto to vyskušal vie,Jimi u nas to použiva a stal som pri nom ,ma to iny"zvuk Bavím sa skvele
Zaznamenané

Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #61 kedy: 14. Január , 2009, 17:51:22 »

Už len keď dáš 2 boxy, máš plnší zvuk, nie to ešte napr, dve rovnaké hlavy do sterea. To je jazda...

ako sa zapajaju dve hlavy do sterea ? napr mam dva fullstacky do jednej hlavy pichnem gitaru ta je prepojena s druhou hlavou ktora ma akurat len inak nastavene korekcie, tak? cize jednoducho povedane na lavo jedna hlava s jednym zvukom, na pravo druha hlava s druhym zvukom ?
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #62 kedy: 14. Január , 2009, 17:52:44 »

ako sa zapajaju dve hlavy do sterea ? napr mam dva fullstacky do jednej hlavy pichnem gitaru ta je prepojena s druhou hlavou ktora ma akurat len inak nastavene korekcie, tak? cize jednoducho povedane na lavo jedna hlava s jednym zvukom, na pravo druha hlava s druhym zvukom ?

mozes aj tak, ale budes prvy....
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #63 kedy: 14. Január , 2009, 17:53:40 »

neviem ci zrovna toto zapojenie je stereo...ci hej?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #64 kedy: 14. Január , 2009, 17:55:36 »

mozes aj tak, ale budes prvy....

no sak to ma len tak napadlo, sa len pytam :) a ako teda ?
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #65 kedy: 14. Január , 2009, 17:56:13 »

no sak to ma len tak napadlo, sa len pytam :) a ako teda ?
skus stereo efekt.....
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #66 kedy: 14. Január , 2009, 18:04:37 »

hrat do dvoch ampov a hrat stereo su trochu ine veci. ty sa pytas na co konkretne ? na hranie stereo ?

moznosti su rozne. v kazdom pripade potrebujes nejaky efekt, ktory Ti mono zvuk gitary zostereofonni.

mozes napriklad ist gitara -> chorus -> 2 vystupy do dvoch zosilovacov (mozu byt kludne rovnake a rovnako nastelovane)

alebo gitara preamp -> efekt na zostereofonnenie (najlepsie nejaky multiefekt) -> vystup do dvoch koncovych zosilovacov

alebo gitara -> jeden zosilovac -> vystup z efektovej slucky -> stereo efekt -> jeden vystup spat do zosilovacu + druhy vystup do efektovej slucky druheho zosilovacu

Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #67 kedy: 15. Január , 2009, 10:08:24 »

Kamarat pouziva Orange Rockerverb na chrunchoidne zvuky + krabycky a Mesu DR na ciste a surove zvuky,+ to cele v urcitych modoch ma v stereu.Stereo efekt prasknuty do efektovych sluciek kazdeho z ampou a prispieva do vstupou kazdeho zosilovaca.
Zvuk jak od Zakka W.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #68 kedy: 15. Január , 2009, 10:14:34 »

Ja idem klasicky do MAXON OD-808, CH-1 do  alebo 2 Marshallov /2x 2203/ v slučke 2203 mám zavesený ešte DD-2 a  GE-7...je to jazda.  Na zdravie!
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #69 kedy: 15. Január , 2009, 10:28:58 »

Kazdopadne dva aparaty ,bud stejne alebo odlisne ,hrajuce sucasne maju svoje caro.
Nekonzistentnost zvukov jednotlivych aparatur vytvory pekny prirodzeny FALANG a to je asi jeden z hlavnych dôvodou si dat tu namahu a hrat na dva aparaty.
Samozrejme sa to asi nehodi uplne na vsetko,ale neviem si predstavit zvuk gitary Queen  len tak na jednu AC30ku a podobne.
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #70 kedy: 15. Január , 2009, 11:57:42 »

S.R.Vaughan casto pouzival naraz aj 15 aparatov. Videl som fotku, kde mal snad vsetko z tej doby, co sa tykalo git. aparatov (Fendre, Voxy, Marshall Plexiny,....) a vsetko to mal naplno.  :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.