Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 09:41:49
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube Orange  (Prečítané 2360 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 04. Apríl , 2013, 22:15:17 »

zachytili ste ? skusali ste ?

http://www.ikmultimedia.com/products/orangecs/

priznam sa, ze Amplitube ma prestalo bavit este davno v obdobii verzie 2. potom som letmo vyskusal Amplitube Fender, kde sa mi nepodobalo na Fender zosiky v podstate nic a nejak tu firmu uz nesledujem...
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #1 kedy: 15. Apríl , 2013, 07:05:08 »

Ukážky znejú skvele, ale to vždy. Mne to nikdy tak nehrá, ale možno je to aj mojimi ľavými paprčami :D
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
MarioTuris
nováčik
*
Príspevkov: 48

« Odpoveď #2 kedy: 15. Apríl , 2013, 07:14:36 »

Tie orange z custom shopu boli jedna z mala pouzitelnych ampov, pacil sa mi napriklad AD30 alebo dual terror Som za vodou kámo
Zaznamenané
Lario1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #3 kedy: 06. Jún , 2013, 19:52:25 »

Ja som sa teraz nedávno dostal prvýkrát k Amplitube 3 ale ešte s tým neviem veľmi robiť. Síce sa mi podarilo nakrútiť pár schopných zvukov ale nahrávanie mi ešte robí problém. Nepodarilo sa mi to nejak importnúť do Cubase. Keby sa mi toto podarilo, tak by som si už vedel nakrútiť svoj tón, lebo v Cubase som viacej doma. Pozeral som aj po nete nejaké videá, takže viem, že sa to dá ale to boli viac menej už hotové nahrávky...  Nevie niekto náhodou? Pomohlo by mi to dosť :)
Zapojené mám takto: http://www62.zippyshare.com/v/56904568/file.html
Gitara do Zoomu, z neho cez USB do PC a von ide cez štandardný zelený jack do slúchadiel...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 06. Jún , 2013, 20:06:54 »

co chces preboha imoprtovat do Cubase ?
Zaznamenané
Lario1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 06. Jún , 2013, 20:35:28 »

Asi som sa nevyjadril správne. Chcem nahrávať v Cubase realtime prostedníctvom Amplitube.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 06. Jún , 2013, 20:53:26 »

no a co je problem ? pises, ze v Cubase si doma, tak nechapem. vies si nahodit v Cubase na stopu VSTi plugin ? vies si zapnut input monitor ? vies si priradit konkrety vstup zvukovky k audio tracku ? a to je cele.

v kazdom pripade, som si celkom isty, ze tato tema urcite nie je vhodna na navod, ako pracovat s realtime v Cubase  Žmurk
Zaznamenané
Lario1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 06. Jún , 2013, 21:05:08 »

v kazdom pripade, som si celkom isty, ze tato tema urcite nie je vhodna na navod, ako pracovat s realtime v Cubase  Žmurk

Tiež si myslím a ospravedlňujem sa, čakal som len na margo témy nejakú krátku odpoveď, nechcem to tu siahodlho riešiť.. Len môj problém je, že z toho čo píšeš, že neviem na stopu nahodiť amplitube, neviem ako sa to robí... Hocijaký iný vst nie je problém...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 06. Jún , 2013, 21:16:16 »

Tiež si myslím a ospravedlňujem sa, čakal som len na margo témy nejakú krátku odpoveď, nechcem to tu siahodlho riešiť.. Len môj problém je, že z toho čo píšeš, že neviem na stopu nahodiť amplitube, neviem ako sa to robí... Hocijaký iný vst nie je problém...

najdi vhodnu temu. ak nie je, zaloz novu a urcite Ti niekto poradi.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.