no veď áno áno , do bytu silné s kapelou slabé , v normálnych aparátoch tým el 84 neviem prísť na chuť , jak keby to malo každú chvílku zhoreť na mna posobia tie aparáty , a aj sa jebú , ale 2 x el 34 alebo 6l6 majú fasa rezervu v hlasitosti ,
tak pokiaľ oproti tomu postavíš 100W JMP na dvoch 412"tkových boxoch tak hej, tak je to slabé
v skúšobni máme LC-30 112+ext. box 112 a jej zvuk sedí na tie vyhrávky a sólička čo náš gitarista s tým teláčom dáva do skladieb najlepšie, ako OK má to subtílnejší zvuk, ale nestratilo sa to ani pri Caliber50+ a zvukovo do tej hudby čo hráme sedí lepšie ako LH-50, ako tie ampy s EL84kami nie sú až tak univerzálne ako tie s 6L6 alebo EL34 ale tiež nájdu svoje využitie
Mne je jasný Tvoj postoj k mojej osobe Branko
, na Hayden som hral minimalne 3 mesiace a na Simms rok , oboje som mal na polke hlasitosti aj gainu a oboje hralo rovnako na hlas , ten simms nebol až taký hlasný ako by sa zdalo
vôbec nič ti nie je jasné a už vôbec nerieš postoje, písal si že to nebolo na tej istej bedni, to tiež veľa robí či 112 212 alebo 412, 30W z EL84 s 212 open backom s rezervou prevalí smiešnych 15W z 6V6, to keď Duro skúšal tak si myslel že má do činenia s 30W hlavou