Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 21:43:04
Strán: 1 [2] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pískajúce monitory  (Prečítané 6266 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15 kedy: 17. Január , 2014, 14:04:05 »

ide to do bedni po kably alebo vzduchom ? keby boli teoreticky bedne co najdalej od kompu, telkaca, atd - piskali by aj tak ?

piskaju rovnako aj dalej od tychto veci.

prehravanie v com? vsetky softy? maudio je jedina zvukovka, onboard je disabled? mas pozapajane nejake ine periferie, kde moze byt vstavany mikrofon a pod?

prehravanie vo vsetkych softoch. mam len externu kartu, internu nepouzivam. nemam nic ine zapojene v tej karte a ano, piska to aj ked pustim peripherye  Smútim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 17. Január , 2014, 14:08:34 »

tak uz len pokus pustit si bedne tam, kde ine podobne bedne nepiskaju a ked budu tie Tvoje piskat aj tam, tak sup sup na reklamaciu s nimi.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 17. Január , 2014, 14:18:13 »

sa mi nechce verit, zeby z dvoch monitorov boli obe dojebane rovnakym sposobom.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #18 kedy: 17. Január , 2014, 14:23:22 »

mozes nechciet neverit hocicomu, ale pokial nevyskus X-moznych variant aby si vylucil co najviac potencionalnych problemov, tak na nic neprides
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 17. Január , 2014, 14:42:02 »

a to sa bavime o tych 1030, ktore nikto nepozna, ale ulakomil si sa, lebo na 2030, ktore su overene a ktore mi vyhravaju este aj s prasknutou membranou, sa Ti nieco nezdalo ?

ze to robia obe naraz nemusi byt vobec divne. je vysoka pravdepodobnost, ze su to dva kusy nasledujuce po sebe na pase a suciastkovo su uplne identicke, aj s nejakym eventualnym problemom konkretnej vyrobnej varky...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 17. Január , 2014, 17:09:05 »

to sa bavime o 1030, ktore na fore nikto nepozna, ale napriklad na electrozone si ich zopar uzivatelov pochvalovalo a na ktore som sa neulakomil, ale zobral ich preto, ze su 5"
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 17. Január , 2014, 18:17:50 »

ja si pamatam, ze ked boli aktualny hit 2030 / 2031, cize takych dobrych pomaly 10 rokov dozadu, ze pri prvych kusoch, co sa predavali, tak strasne vela ludi frflalo, ze chataju radiu, v zavislosti od konkretnej lokality. a bolo vtedy X navodov po nete, co presne spravit, aku suciastku dat / vymenit / vybrat, aby radio prestalo.

ci toto nebude z podobneho sudku.
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #22 kedy: 21. Január , 2014, 16:01:13 »

Skús v prehrávači prepnúť prehrávanie cez ASIO, robí ti to aj v DAW? Tam si to prehrávanie rýchlejšie preklikneš. Ono je dosť nepravdepodobné, že by oba kusy mali rovnakú chybu, chyba bude niekde inde. Alebo ešte skús iný USB port.
« Posledná zmena: 21. Január , 2014, 16:02:48 od majso » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 21. Január , 2014, 17:24:45 »

nemusia mat oba kusy rovnaku chybu. cele to moze v ramci setrenia byt navrhnute tak, ze to ma znizenu odolnost voci nachytavaniu rusenia a v istych konsteklaciach to potom robi zle...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 22. Január , 2014, 22:03:36 »

konecne som sa dostal ku kablu s malym jackom, aby som vedel monitory vyskusat s mp3 prehravacom a takto nepiskaju vobec, su uplne tiche, dokonca aj ked je to uplne najlacnejsi kabel. takze problem bude skor niekde vo zvukovke, len nechapem, preco to na starych bedniach nerobilo bordel.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 22. Január , 2014, 22:45:26 »

mozno mali inac riesene napajanie..trebars mali iba 2kolikovu snuru, toto ma klasicky na 3, aj so zemou..s tym testom s mp3 playerom si imho potvrdil tu moju teoriu so zemnou sluckou
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 22. Január , 2014, 23:09:52 »

to mam fakt vyrvat ten kolik zo zastrcky? nemam pred tym vyskusat nejake inu kartu, alebo nieco ine?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 22. Január , 2014, 23:49:23 »

daj monitory do spolocnej rozdvojky s vyrvatym zem kolikom a tak ich napajaj. nic sa nestane, je to drevena skrinka, nikto tam s nicim neprichadza do kontaktu. vlastne som si prave spomenul, ze ked som doma pouzival Truthy, tak presne takto som ich mal, lebo sice nepiskali, ale brumeli, ale to malo zase aj suvis s netom, kablovkou, atd...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 22. Január , 2014, 23:57:23 »

parada, spravil som to. mierny bordel tam sice este je, ale je to uz pocuvatelne.
Zaznamenané
TOMM
pravidelný návštevník
Príspevkov: 333

« Odpoveď #29 kedy: 13. Apríl , 2014, 14:57:53 »

No ja mam tiež podobný problem. Mám truthy B2030A a napojene su symetricky na M-audio Firewire solo a tomám v PC. A to pískanie sa mení pri prepnutí vzorkovacej frekvencii na zvukovke, na hlasitosti nezáleží. Najhoršie to je pri 96 a48khz . Odpojene monitory su ticho. Myslite, že by mi tiež pomohlo urvať ten kolík z rozdvojky ? A ktorý kolík to treba vlastne urvať ten čo ide do PC alebo do bední ?
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2014, 15:03:35 od TOMM » Zaznamenané

Strán: 1 [2] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 22 otázok.