spyros
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 07. Január , 2010, 19:38:39 » |
|
Hmm... velmi, ale velmi subjektivne. Videl som mnozstvo ozaj kvalitnych videoskol. Daj zo 10 tipov do 200 BPM. Dikes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 07. Január , 2010, 19:47:47 » |
|
Daj zo 10 tipov do 200 BPM. Dikes.
Su to roky, co som to hladal, ale OK. Pochopitelne odporucam John Petrucci - rock discpiline, mne dala vela, ak som to ozaj cvicil a nielen pozeral. Paul Gilbert, Steve Morse, Vinnie Moore, Michael Romeo - skor ti rychlejsi Eric Johnson - vrelo odporucam, mam asi 3 skoly (?) Marty Friedman - Melodic Control Tony Macalpine - dalsia super skola, z ktorej sa da vela zobrat. Scott Henderson, Steve Lukather Guthrie Govan, Mick Goodrick - The Advancing Guitarist (asi najvacsi prinos...) Davam do pozornosti DVD Andreja Sebana - moze to byt velmi prinosna skola ... a niekolko 1000 A4 natlacenych PDF od roznych gitaristov. Osobne si myslim, ze niet nad jam s hocijakou oblubenou nahravkou, kde sa da vysantit jak zo skol, tak z hlavy.
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2010, 19:48:42 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 07. Január , 2010, 19:54:21 » |
|
Su to roky, co som to hladal, ale OK. Toto je do 200 BPM? Davam do pozornosti DVD Andreja Sebana - moze to byt velmi prinosna skola To je co? Nejaky koncert??? Osobne si myslim, ze niet nad jam s hocijakou oblubenou nahravkou, kde sa da vysantit jak zo skol, tak z hlavy. Ano, ale najprv treba mat ponatie, co hrat do podmazu, ze...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 07. Január , 2010, 19:56:03 » |
|
Toto je do 200 BPM? To je co? Nejaky koncert??? Ano, ale najprv treba mat ponatie, co hrat do podmazu, ze... 1. Ano, je to do 200 BMP. Vies.. ono si to treba pozriet aj, nez len precitat... 2. Nie, to je skola. Tiez si treba pozriet, nie len precitat. 3. Tak snad sa bavime o aspon takej urovni. Snad to nebude robit clovek, ktory drzi gitaru mesiac v ruke, ze...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 07. Január , 2010, 20:04:28 » |
|
1. Ano, je to do 200 BMP. Vies.. ono si to treba pozriet aj, nez len precitat... 2. Nie, to je skola. Tiez si treba pozriet, nie len precitat. 3. Tak snad sa bavime o aspon takej urovni. Snad to nebude robit clovek, ktory drzi gitaru mesiac v ruke, ze... 1. Viem, ze gro tych ludi su uber gitaristi a nejak, co som videl, tak vacsina toho bolo na temu - cant betcha play this 2. Za nejaky odkaz by som bol vdacny. 3. Ja som skromny chlapec z dediny, takze Paula Gilberta si rad vypocujem, ale viem, ze nebudem hrat ako on.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 07. Január , 2010, 20:07:10 » |
|
1. Viem, ze gro tych ludi su uber gitaristi a nejak, co som videl, tak vacsina toho bolo na temu - cant betcha play this 2. Za nejaky odkaz by som bol vdacny. 3. Ja som skromny chlapec z dediny, takze Paula Gilberta si rad vypocujem, ale viem, ze nebudem hrat ako on.
Za vsetky 3 - si extremista... tak to asi chces, takze uz si vyber, co len chces... Ale predsalen toho Sebana Ti tu prihodim -
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2010, 20:07:41 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 07. Január , 2010, 20:16:38 » |
|
jasne ze to je do 200BPM.. lenze ked tam Govan hra v 150 64tiny a hentie jeho frazy to uz je ine kafco :D osobne si myslim ze so skolou guhtrieho govana by mal problem aj petrucci
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2010, 20:17:02 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 07. Január , 2010, 20:24:55 » |
|
Ale predsalen toho Sebana Ti tu prihodim - Toto vyzera celkom dobre. Aj som to chcel kupit, ale som extremny debil, avsak nie az taky ako webmaster andrejseban.com, takze nie som schopny najst informaciu ako si to objednat a ani tam pozriet doporucenu literaturu... len toto "DVD Gitarová škola Andreja Šebana je jedinečný výukový materál pre všetkých gitaristov. Prvé lekcie pomôžu každému začínajúcemu hráčovi, avšak obsahujú aj cenné informácie pre pokročilých a profesionálnych gitaristov. Andrej Šeban je hudobník, ktorý sa hre na gitaru venuje viac ako 30 rokov a sám každodenne niekoľko hodín cvičí cvičenia, ktoré sú obsiahnuté aj na tomto DVD. Samotná gitarová škola je určitým návodom, ako a čo cvičiť, predovšetkým je to však zdroj inšpirácie a dúfame, že Vás podnieti k ďalšej práci na nástroji. Vhodným doplnkom k pokročilým lekciám je odborná literatúra, pretože Gitarová škola Andreja Šebana je zameraná viac na prax ako teóriu, ktorá je však bezpochybne dôležitou súčasťou hry na nástroj. Zoznam odporúčanej literatúry ako aj priestor na vaše otázky nájdete na www.andrejseban.com. "
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 07. Január , 2010, 20:34:24 » |
|
Spyros kúp si toto,okrem iného hrá na telecaster /progymu by sa to nepáčilo-čo by mohla byť záruka že Tebe by sa to mohlo páčiť /http://shop.janamusic.cz/?p=productsMore&iProduct=22&sName=Petr-Henych-&-G.BOD--Takhle-to-je-...-DVD http://
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 07. Január , 2010, 20:34:36 » |
|
v muzikeri to ma byt dostat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 07. Január , 2010, 20:36:22 » |
|
Marty Friedman - 99 secret lead guitar phrases je celkom zaujimave DVD tiez. Petrucciho skoly su pre rockoveho gitaristu uplny zaklad, ani to vobec nie je o nejakych "pretekoch", praveze je to vyborna skola. Gilbert to uz je len tak na inspiraciu , jeho terror licks to je uz je velku vacsinu ludi nehratelne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 07. Január , 2010, 20:38:44 » |
|
Marty Friedman - 99 secret lead guitar phrases je celkom zaujimave DVD tiez. Petrucciho skoly su pre rockoveho gitaristu uplny zaklad, ani to vobec nie je o nejakych "pretekoch", praveze je to vyborna skola. Gilbert to uz je len tak na inspiraciu , jeho terror licks to je uz je velku vacsinu ludi nehratelne. Tak presne. Tu skolu MF som mal od Jozka, co kedysi robil v Made - Jozko Oravec, hravali sme kedysi spolu, vyborny Marty !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 07. Január , 2010, 20:39:25 » |
|
Tak presne. Tu skolu MF som mal od Jozka, co kedysi robil v Made - Jozko Oravec, hravali sme kedysi spolu, vyborny Marty ! Odkial tu skolu asi tak mal Jozko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 07. Január , 2010, 20:40:19 » |
|
v muzikeri to ma byt dostat..
To je aky cas ? Buduco minuly ? Budes musel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|