kaolko
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 07. Január , 2010, 20:44:37 » |
|
To je aky cas ? Buduco minuly ? Budes musel ? to je taky ze kebyze ti to vysvetlim tak to aj tak nepochopis ty Marta Friidmanova.. jozkoooooo ukazem ti picu ked mi das cigaretu.. no tak jozkoo
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2010, 20:45:12 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 07. Január , 2010, 20:45:17 » |
|
to je taky ze kebyze ti to vysvetlim tak to aj tak nepochopis ty Marta Friidmanova Teraz si zadelil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 07. Január , 2010, 20:46:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 07. Január , 2010, 21:29:59 » |
|
Spyros kúp si toto,okrem iného hrá na telecaster /progymu by sa to nepáčilo-čo by mohla byť záruka že Tebe by sa to mohlo páčiť /http://shop.janamusic.cz/?p=productsMore&iProduct=22&sName=Petr-Henych-&-G.BOD--Takhle-to-je-...-DVD http://On ma toho dost na youtube, ale zase za tuto cenu to kuknem. 2Semish: Uz aj ja sa chcem zapojit do toho slobodomurarskeho ringu poziciavania tvojho gear a dvd. Posli mi prihlasovacie udaje. Dikes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 07. Január , 2010, 22:05:10 » |
|
na margo "povinnych" skol ma len tak napada, ze z akych skol sa ucili ti, co dnes predavaju svoje skoly ? to Sebanove mi prislo sympaticke. cvicit dokaze kazdy aj sam ked neni denglavy, ale "nasat filozofie okolo toho od majstrov" je podla mna fakt prinos. pokial to samozrejme majster vie podat a ma nejake to IQ.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 07. Január , 2010, 22:38:03 » |
|
na margo "povinnych" skol ma len tak napada, ze z akych skol sa ucili ti, co dnes predavaju svoje skoly ? to Sebanove mi prislo sympaticke. cvicit dokaze kazdy aj sam ked neni denglavy, ale "nasat filozofie okolo toho od majstrov" je podla mna fakt prinos. pokial to samozrejme majster vie podat a ma nejake to IQ. Stale tvrdim, ze hviezdy ako Brian May a pod. sa ucili sami od seba, zato maju moje cestne miesto v mojom gitarovom rebricku. Ale neviem, ci sa da zostat pri starom sposobe, ktory je pomaly v tuto dnesnu rychlu dobu... Staci mat stipku inteligencie a hlavne nie je podstatne ako dlho, ale co hrame a cvicime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 07. Január , 2010, 22:58:08 » |
|
na margo "povinnych" skol ma len tak napada, ze z akych skol sa ucili ti, co dnes predavaju svoje skoly ? to Sebanove mi prislo sympaticke. cvicit dokaze kazdy aj sam ked neni denglavy, ale "nasat filozofie okolo toho od majstrov" je podla mna fakt prinos. pokial to samozrejme majster vie podat a ma nejake to IQ. aj od sebanovej ziacky viem ze on chce byt ucitelom hudby a nie gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 07. Január , 2010, 23:19:01 » |
|
tu je prehľad Henychových videolekcií aj s tabmi, hádam to niekomu pomôže. http://www.henych.com/lick.htmlVcelku šikovný mládenec, sa mi zdá že trochu posledne inšpirovaný Gregom Howeom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 07. Január , 2010, 23:22:11 » |
|
aj od sebanovej ziacky viem ze on chce byt ucitelom hudby a nie gitary A nevies kde sa to da kupit za real money?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 07. Január , 2010, 23:34:44 » |
|
netusim ale niekto tu spominal muziker?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 07. Január , 2010, 23:41:02 » |
|
netusim ale niekto tu spominal muziker? Na webe to nemaju. Vydavatel urobil vsetko preto, aby sa to nedalo kupit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 07. Január , 2010, 23:45:58 » |
|
mam tuto hudobnu skolu mediz priatelmi na FB a je tam info, ze by mala byt coskoro v predaji v muzikeri.. aspon toto maju v danych info: predajna a eshop MUZIKER Vsetky obchody s hudobninami OZ EUFORION, Sutazna ul. 18. euforion@euforion.sk, tel. 02/55641332
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 07. Január , 2010, 23:50:01 » |
|
Budem medzi prvymi, ktori si tuto skolu A. Sebana zakupia. Takze dam vediet odkial som kupil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 07. Január , 2010, 23:53:47 » |
|
Budem medzi prvymi, ktori si tuto skolu A. Sebana zakupia. Takze dam vediet odkial som kupil. sak si mi povedal ze si to nekupis a ze mu napises nech ti to posle zadara :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|