Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 23:22:18
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimi Cimbala  (Prečítané 39206 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #60 kedy: 16. Január , 2006, 03:15:16 »

No musim znova pripomenut,ze vo Fendri som porovnaval,len zakladne modely a tam to bolo rovnake.Vsetko.Inak Mexicky Fender sa dost vytiahol.Nebolo to tak vzdy.A vzdy je to o konkretnom kuse.Ked to dozeniem do krajnosti,tak Americky fender mozes vyberat namatkovo,kdezto mexicky uz musis trosku hladat,ale nie je to nic nemozne-naopak velmi pravdepodobne,ze vymaknes dobry kus.Tak ci tak sme stale,len v \"C\" kategorii.....
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 16. Január , 2006, 10:28:48 »

Su to rozdielne modely:

Fenderd Standard Stratocasrer = Mexico = vintage style bridge, ceramic magnet pickups, topol body, 21 prazcov
Fender American Standard Stratocaester = american standard bridge, alnico magnet pickups, jelsa body, 22 prazcov

Najlacnejsi americky Highway Stratocaster = vintage style bridge, alnico magnet pickups, jelsa body, 22 prazcov

Cize rozdiel tam musi byt uz uplne inymi komponentami. V kazdom pripade Mexico Fendre su za svoje peniaze naozaj dobre nastroje (aj ked s kvalitou prevedenia v poslednych rokoch mam opacnu skusenost) a v tejto debate je to uplne jedno :) .
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #62 kedy: 16. Január , 2006, 12:55:52 »

Rastis ano.Je pravda,ze fender som vyberal asi tak 4 roky dozadu-dokonca mam niekde zahrabany katalog z toho obdobia,kde je americky a mexicky vlastnim.Dokonca cenovy rozdiel medzi USA a MEXICOM nebol ani zdaleka taky vyrazny,ako teraz.Ale jednu vec som skutocne opomenul a to je 21/22 prazcov.
Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #63 kedy: 09. Jún , 2006, 15:10:13 »

Jimi Cimbala napísal:
Citácia
......./ale na druhej strane Ibanez K7 bolo pre mna najvacsie sklamanie,ake som s gitarami zazil

kus off.... ale preco? No hanbím sa..
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #64 kedy: 09. Jún , 2006, 15:34:16 »

Jimi Cimbala napísal:
Citácia
Rastis ano.Je pravda,ze fender som vyberal asi tak 4 roky dozadu-dokonca mam niekde zahrabany katalog z toho obdobia,kde je americky a mexicky vlastnim.Dokonca cenovy rozdiel medzi USA a MEXICOM nebol ani zdaleka taky vyrazny,ako teraz.Ale jednu vec som skutocne opomenul a to je 21/22 prazcov.

Kobylky su rozdielne, pri mexiku maju lacny material (sustain blok je uzucky odliatok), pri drahsich je to ocel + velky sustain blok.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
martin1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 224

« Odpoveď #65 kedy: 12. Jún , 2006, 00:17:49 »

Jimi dnes som ta videl v HE.
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #66 kedy: 15. Jún , 2006, 16:40:07 »

Jimi co si robil v HE priznaj sa Beeee
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #67 kedy: 15. Jún , 2006, 18:23:56 »

:) Najprv sme hrali s PS a potom sme sa straaaaasne zotali :)
Zaznamenané

Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #68 kedy: 15. Jún , 2006, 20:28:45 »

Klasika he  :woohoo:

Naposledy upravil Mr.Lado, : 15.06.2006 o 21:31
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 15. Jún , 2006, 21:22:24 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
:) Najprv sme hrali s PS a potom sme sa straaaaasne zotali :)

aj Magda sa zotala?? ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 15. Jún , 2006, 21:32:22 »

My sme boli v partii kapela podiovi technici,zvukari a este bubenik a technik z Tublatanky.Bolo veselo:)
Zaznamenané

salahdin
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #71 kedy: 21. Október , 2007, 22:45:55 »

To Jimi Cimbala si si napisal na gitaru sam? :) Lebo to nevyzera ako keby to pisal nejaky Arab, reps to niekto pekne odflakol :) Neviem co to bola za gitara, avsak videl som ju dnes v Superstar...
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #72 kedy: 22. Október , 2007, 00:18:19 »

To Jimi Cimbala si si napisal na gitaru sam? :) Lebo to nevyzera ako keby to pisal nejaky Arab, reps to niekto pekne odflakol :) Neviem co to bola za gitara, avsak videl som ju dnes v Superstar...

Je to moje meno v Arabcine....a pisal mi to Arab.A napisane je to spravne....to nema byt umelecke dielo....ty si na svoju gitaru daj to co tam chces zase ty.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #73 kedy: 22. Október , 2007, 06:49:11 »

btw co to bolo za gitaru? - vyzerala zaujimavo, len blby reziser nedoprial dlhsi zaber na nu... Je mi do plaču
Zaznamenané
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #74 kedy: 22. Október , 2007, 08:12:04 »

sa mi zdalo ze si vcera znacnu cast svojej zbierky prevetral v superstar Bavím sa skvele.mal som pocit ze co pesnicka to ina gitka.ale slape vam to bohovo.skoro by som povedal ze ti "spevaci" to cele rusili.mate to perfektne zmaknute Zdravíčko
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.