Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 19:38:58
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 2  (Prečítané 64181 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 06. Január , 2008, 00:56:14 »

sonar a v nom pusteny amplitube2 ako vst plugin, to stymi dvoma kompami je take lamerske riesenie  Pomoooc!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 06. Január , 2008, 01:10:25 »

Zdravim. Ja tiez pouzivam Amplitube 2 a som s nim celkom spokojny.
Chcel by som sa spytat, ake programy pouzivate na nahravanie?? Ja som raz skusal nejaky, uz si ani nepametam aky a mi stale vypisovalo, ze zly format zvuku.
Nevedel som co s tym. Uz som rozmyslal aj ze vyskusam nejaku verziu Cubase. Oplati sa mi to vobec zhanat??
Kamarat mi raz spominal, ze on to riesil tak, ze v jednom kompe mu bezal amplitube a v druhom program na nahravanie, ale podla mna to je dost blbe.
Thnx za pomoc.

funguje hocijaky nahravaci program, co podporuje VST.

ak si pouzival nieco, co si nepamatas co bolo a nenapises presnu hlasku, co cakas za radu ?

cubase samozrejme funguje tiez, ale cosi mi hovori, ze si budes na nom chvilu lamat zuby.

zacal by som s tymto free programom, je dost jednoduchy:

http://www.kreatives.org/kristal/

2 kompy je samozrejme blbost.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 06. Január , 2008, 01:13:35 »

ja by som skor odporucil sonar, aj ked nieje zadarmo  Som frajer ale mne sa zdal najintuitivnejsi co sa tyka toho vstcka, hocico ine som skusil tak som na to nedosiel za 5 minut tak som sa vratil k tomu sonaru.....ale kto vie mozno to len mne sedi
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 01:18:21 od Zakky » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 06. Január , 2008, 01:15:13 »

hej so Sonarom robim aj ja. ale namam ho vobec rad :) neviem si predstavit v nom nieco narat alebo zmixovat.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #64 kedy: 06. Január , 2008, 08:35:52 »

hej so Sonarom robim aj ja. ale namam ho vobec rad :) neviem si predstavit v nom nieco narat alebo zmixovat.
Videl som Rasta robit so Sonarom, nainstaloval som Reaper, ktory je zadarmo a nemam jediny problem, vsetko mi pride velmi podobne. Naco kupovat Cubase a pod? Žmurk
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #65 kedy: 06. Január , 2008, 09:24:46 »

Neiem sice odkial mam tento program,ale je v nom jednoduche takisto spustit GR atd. 

http://www.toptensoftware.com/cantabile/
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #66 kedy: 06. Január , 2008, 12:42:56 »

ja len na margo.... ten cantabile je super...pouzivam ho uz zo dva roky..aj som to tu dade pisal ze je dobry...ale pozor...ten reaper som skusal...a najprv som bol tiez nadseny..ale pozor....po case som zistil ze ma velmi nizku kvalitu zvukovu....ja viem bola tu aj debata ze ci je mozne ze to ten egine moze dako pokazit..mno a zjavne moze.... a nemyslim ze to  bude subjektivny pocit....je to dost markantne v niektorych pripadoch.....takze neodporucam..... i ked praca je jednoducha a ma take ficury ako cubase 4...ale aj tak..nemoze to ist na ukor zvukovej kvality...

este na zaver ze ten cantabile je super..ale neni to multitrack..takze na to neni urceny....ale ako vst realtime host je to super......aj pre VSTi..... je t am vynikajuca moznost hrat na VSTi klavesnicou kompu.....na vsetkych aj na takych ktore to nepodporuju..... kym som nemal midi kontroler tak som to hojne vyuzival....
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #67 kedy: 10. Január , 2008, 00:49:37 »

uz ked som to spravil pre imbusa, tak tu je moje nastavenie Amplitube2

http://gitaristi.sk/files/roberto/amplitube.JPG

video:

pouzivam len ekvalizer, tie ostatne pedale su pozeri.
« Posledná zmena: 10. Január , 2008, 00:51:07 od Roberto » Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 10. Január , 2008, 00:56:06 »

dobre, ale mas tam clean ? cim skreslujes ? prevalenym vstupom zvukovky ?
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #69 kedy: 10. Január , 2008, 00:58:41 »

dobre, ale mas tam clean ? cim skreslujes ? prevalenym vstupom zvukovky ?
clean nemam vobec, kazdy zvuk co som sa snazil nastavit vzdy vysiel ako crunch.. mozno je tym ze mam lacny onboard blaster. vstup nemam az taky prevaleny, vzdy je tak akurat v hladine pred cervenym. vystup detto. Kde je chyba?

zabudol som jednu vec, koncak na zosiku mavam naplno. teraz je stiahnuty.. ktovie preco.
« Posledná zmena: 10. Január , 2008, 01:00:21 od Roberto » Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 10. Január , 2008, 01:08:38 »

clean nemam vobec, kazdy zvuk co som sa snazil nastavit vzdy vysiel ako crunch.. mozno je tym ze mam lacny onboard blaster. vstup nemam az taky prevaleny, vzdy je tak akurat v hladine pred cervenym. vystup detto. Kde je chyba?

zabudol som jednu vec, koncak na zosiku mavam naplno. teraz je stiahnuty.. ktovie preco.

kasli na to - zneje Ti to dobre :)

akurat to nastavenie si od teba opisat je kazdemu k nicomu :)

inak ten koncak naplno som Ti chcel poradit - zneje to vtedy lepsie, aj lampy svietia viac :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 10. Január , 2008, 01:39:44 »

co pomoze ked sami to zda ze to moc piska(nemyslim ten robov setup), respktive dam vela gainu a piska to, respektive vela hlasitosti. Pomoze lepsia zvukovka? co si vsimat pri tej nove zvukovke. Mam M-audio fast track.

okrem toho mi to v cubase aj dost puka ked hram myslim amplitube a su to take klasicke lupance, viem ze sa tam ma zvisit to cislo ze pocet samplov ci co, ale potom sami nepozdava latencia....ze by to bola vista? komp by mal byt na to dost vykonny nejaky turion 64x2, 2bg ram.
« Posledná zmena: 10. Január , 2008, 02:32:50 od Zakky » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 10. Január , 2008, 02:06:32 »

Ako by pomohla lepsia zvukovka? Ved to je vazba normalna, nie? Zrus ten EQ, co tam je, pomohlo? Ci zvuk je fuj?

Vista je dobrovolny masochizmus, nie? Na takej masine to musi ist ako nic.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #73 kedy: 10. Január , 2008, 02:20:41 »

Ja som si tiez nahodil robertov preset a znie to asi takto:
http://gitaristi.sk/files/imbus/littlewing_solo.mp3
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 10. Január , 2008, 02:50:37 »

Lol, co ste mi hned nepovedali, ze Amplitube 2 je take dobre?

Zapol som, vybral som British Lead 1, vsetko do prava, gain na 3 a hned som mal moj kapelovy zvuk, aky mam z Valwattu.

Nejde mi priloha, tak takto:

http://gitaristi.sk/files/garm/mlmamplitube2.mp3
« Posledná zmena: 10. Január , 2008, 02:53:44 od Martinlm » Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.