rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1650 kedy: 29. Marec , 2008, 18:40:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1651 kedy: 29. Marec , 2008, 19:10:47 » |
|
Blackmore na jednom koncerte v strede pesnicky vyjebal kybel vody na Gillana na inom koncerte zase zacinali koncert s Highway star a blackmore sa neunuval prist na zaciatok koncertu prisiel az na solo ....Gillan sa raz vyjadril ze jediny sposob ako mohlo Deep Purple fungovat ze byval Gillan na izbe s Blackmorom, ti dvaja sa doslova nenavideli ale chceli udrzat kapelu tak do toho netahali ostatnych....naoplatku sa Blackmore vyjadril ze keby stretol Gillana v tmavej ulicke sameho ze ho tam zmasti Ten koncert som videl , bol to pohar s vodou , a Gillan sa nastastie uhol , takze to schytala kamera . A este mam taky pocit , ze pokial prave nehral , tak vzdy zdrhol z podia .
|
|
« Posledná zmena: 29. Marec , 2008, 19:12:12 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #1653 kedy: 31. Marec , 2008, 14:44:27 » |
|
U nich to tak bolo naozaj, inak by asi kapela ostala pohromade.. No nie je to take jednoznačne. Prvy rozpad D.P.-odišli Glover a Gillan-tam je to jasne. Dalši odchod Gillana- po albumoch " The House....." a "Nobodys...." povedal že su "hrozne" a kapela stagnuje,tak odišiel. Potom ho Glover prehovoril k navratu / album "The Battle... 1993/. Ale potom odišiel BLackmore,ktory však dopredu oznamil,že po skončeni europskeho turne odchadza. No a potom je to už zname: prišiel Satch,Morse,odišiel Lord.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #1654 kedy: 31. Marec , 2008, 14:52:53 » |
|
...Dugo, mozem ta ubezpecit ze Andrst je absolutny pohodak a clovek nad vecou. Poznam ho este zo 70-tych rokov, mal som vtedy tu cest hrat na par akciach ked hral aj povodny JazzQ (Kratochvil, Andrst, Kozel) ...naposledy som ho videl pred casom v Auparku, kde hral s dakym americkym bluesmanom. ...ja zneho citim skor uctu k hudbe ktoru robi, nez cokolvek ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #1655 kedy: 31. Marec , 2008, 21:49:34 » |
|
No nie je to take jednoznačne. Prvy rozpad D.P.-odišli Glover a Gillan-tam je to jasne. Dalši odchod Gillana- po albumoch " The House....." a "Nobodys...." povedal že su "hrozne" a kapela stagnuje,tak odišiel. Potom ho Glover prehovoril k navratu / album "The Battle... 1993/. Ale potom odišiel BLackmore,ktory však dopredu oznamil,že po skončeni europskeho turne odchadza. No a potom je to už zname: prišiel Satch,Morse,odišiel Lord.
opravil by som par faktov....najskor vyhodili prvy krat Gillana v 73....glover tam este bol a odisiel az neskor sam....avsak kratko nato podpisali zmluvu s japoncami na turne odkial je aj made in japan tak sa dohodli ze este hento odohra a pojde prec...zostal len preto lebo sa strasne na tom nabalili....v 93 blackmore odisiel sam pocas turne....nevedeli koho zavolat tak zavolali satrianiho....od 94 tam je morse...
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1656 kedy: 01. Apríl , 2008, 06:36:58 » |
|
...Dugo, mozem ta ubezpecit ze Andrst je absolutny pohodak a clovek nad vecou. Poznam ho este zo 70-tych rokov, mal som vtedy tu cest hrat na par akciach ked hral aj povodny JazzQ (Kratochvil, Andrst, Kozel) ...naposledy som ho videl pred casom v Auparku, kde hral s dakym americkym bluesmanom. ...ja zneho citim skor uctu k hudbe ktoru robi, nez cokolvek ine.
Robi fajn muziku , doma mam od neho celkom zaujimavu akusticko-ladenu platnu Capricornus .
|
|
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2008, 06:37:18 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1657 kedy: 01. Apríl , 2008, 13:43:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1658 kedy: 01. Apríl , 2008, 19:29:05 » |
|
fajni su
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1659 kedy: 01. Apríl , 2008, 20:23:01 » |
|
Nejaky projekt Roberta Frippa. V tretej casti nezvycajny jav. On stoji Cooooo? Aka organicka mechanika . Poznam tie Albumy , ale nevedel som , ze ich je tam ako hadov .
|
|
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2008, 20:23:33 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #1660 kedy: 02. Apríl , 2008, 13:08:04 » |
|
dalsi Little Wing do zbierky Andy Timmons band - aj s basovym solom a trochou jamovania Andy je moj najoblubenejsi gitarista, ma paradny ton stavnatu hru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1661 kedy: 02. Apríl , 2008, 13:34:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #1663 kedy: 02. Apríl , 2008, 14:25:40 » |
|
http://youtube.com/watch?v=XEzz7U9TF_YA čo je toto za kapelu. Resp. už asi neexistujú. Ale kto to je čo sú ti zač. Sa mi lubi jak hraje gitarista. Blaváci by mohli vedieť.
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2008, 14:26:04 od misofg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1664 kedy: 02. Apríl , 2008, 14:35:50 » |
|
je to Isabel. gitarista je Rado Vrabec Orth - Made 2 Mate, Funkiez atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|