Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 23:32:08
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: basa z muzikera  (Prečítané 6539 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Eweril
nováčik
*
Príspevkov: 21

« kedy: 10. November , 2006, 19:06:47 »

co poviete na tuto basu? zaujima ma vas nazor kedze ja sa v tom velmi nevyznam...

http://www.muziker.sk/Default.aspx?content=detail&nid=3&nparams=kod_id:6573

:unsure:
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2006, 19:39:05 »

ze je to SX a ze by som sa jej vyhol..:)..za tu cenu radsej hladal cosi v bazari(ale musis zohnat skusenejsieho cloveka..:)
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #2 kedy: 10. November , 2006, 21:56:39 »

fdgcfg
Zaznamenané

tatko fóra
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 11. November , 2006, 11:49:11 »

no ja viem ze je to SX, citat viem aj ja  Žmurk

ale skor ma zaujimalo nieco ako na ten sposob \"radsej by som sa jej vyhol\"... ci je to dobra alebo zla basa ci niekto nevie poradit... B)
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #4 kedy: 11. November , 2006, 18:00:06 »

no moja skusenost s nastrojmi Sx je zla..mozno sa najde aj dobry kus, ale to znamena:neobjednavat cez net a zase zohnat niekoho, kto do toho lepsie vidi, ako ty..:)
Zaznamenané
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 12. November , 2006, 11:32:03 »

no objednavat ju z netu rozhodne nechcem, ale mam moznost kupit za 5 litrov aj s obalom....preto sa pytam
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 12. November , 2006, 12:11:18 »

Eweril - to je najlepsie vyskusat ten konkretny kus. Basa musi hrat a tlacit uz nasucho. Samozrejme aj obycajna gitara, ale basa je v tom citlivejsia a nehrajuce polena s placatym zvukom sa pri basach vyskytuju ovela castejsie aj pri drahsich kuskoch. Taka basa SX moze prijemne prekvapit, ale moze to byt aj tazky pruser. Hovorim stale o zvuku, ze bude ta SX pruser co sa tyka suciastok, je takmer iste (ako by to bolo pri hocijakom nastroji v tejto cene).
Zaznamenané
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 12. November , 2006, 12:48:08 »

no ja som vlastne zaciatocnik, ktory si zhana nastroj, preto sa pytam... cize rada: radsej zohnat nieco ine?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 12. November , 2006, 12:59:43 »

No to ja neviem. Nikdy som ziadnu basu SX v ruke nedrzal, ale aj keby hej, najlepsie je vyskusat si nazivo konretny kus. Ono pri cene okolo 5 tisic zase az tak vela moznosti vyberu nebude a ta kvalita bude + / - podobna vsade.
Zaznamenané
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 12. November , 2006, 14:48:52 »

no bohuzial zatial nevykradam banku (asi by som mala zacat ha ha ha  ) cize suma 5 tisic je viac menej jedina mozna co mozem dat...myslim ze na zaciatok snad ani nemusi byt nastroj  za 10 a vyssie...
ako snazim sa zohnat nieco aj v bazari, ale nejak ma nic neuchvatilo... akosi nikto momentalne neponuka kusok ktory by mi sadol :unsure:
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #10 kedy: 12. November , 2006, 14:53:58 »

no ja mam s nastrojmi SX velmi zle skusenosti, takze neverim ani tejto base, aj ked nejaky kus moze byt vydarenejsi ako vacsina SX... ale skus najt v bazare nejaku pouzitu basu, bolo by to lepsie riesenie...Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 12. November , 2006, 14:59:36 »

Eweril - to je v pohode, vsak ja som ani netvrdil, ze musis dat za basu silou mocou vela penazi. Kludne je mozne, ze aj basa za 5000,- milo prekvapi a bude fajn. Akurat som tvrdil, ze tazko to nejak zovseobecnovat a este tazsie povedat bez vyskusania, ci je nejaka SX dobra kupa alebo nie. Cize zopakujem sa - treba vyskusat s niekym, co aspon trochu ma sajn.

To ze niekto povie, ze ma s nejakou znackou XY take alebo onake skusenosti moze znamenat, ze bud to iba pocul od niekadial inakadial alebo mu naozaj rukami preslo zopar zlych kusov a tvrdi to na zaklade realnych vlastnych skusenosti...
Zaznamenané
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 12. November , 2006, 15:08:06 »

diky za nazory chalani...

Žmurk

bazary su fajn, ale povacsine tam toho vela nemaju...takze uvidime, niekto skusenejsi sa mi ale vazne zide
Zaznamenané
Eweril
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 16. November , 2006, 13:59:55 »

no, este jedna otazka...ak bude niekto ochotny mi aj odpovedat

je podla vas vyhodnejsie pre zaciatocnika kupit radsej lacnejsiu basu, ktoru by popripade za urcity cas vymenil za lepsiu (ak ho to neprestane bavit samozrejme), alebo sa uz na zaciatku oplati investovat do kupi trochu viac?

totizto mam dilemu...:dry:
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #14 kedy: 16. November , 2006, 14:16:46 »

Eweril napísal:
Citácia
no, este jedna otazka...ak bude niekto ochotny mi aj odpovedat

je podla vas vyhodnejsie pre zaciatocnika kupit radsej lacnejsiu basu, ktoru by popripade za urcity cas vymenil za lepsiu (ak ho to neprestane bavit samozrejme), alebo sa uz na zaciatku oplati investovat do kupi trochu viac?

totizto mam dilemu...:dry:

Myslím že toto bude hlavne záležať od tvojej peňaženky. Ja tiež keby som mal na začiatku kopec peňazí tak si kúpim nejaké delo a nie Jantár gitaru.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.028 sekund, 22 otázok.