proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Jún , 2007, 11:10:38 » |
|
A pre zaujimavost kuknite temu gitaristi. Kolko z nich hra na Gibson LP ? /ale nie tak,že ho občas použiju v dakej skladbe/ Potom vyselektujte "dochodcov",pardon-starych gitaristov a čo vam ostane ? Praveze ich posledne roky dost pribuda. Kopec mladych kapiel hra znovu na Gibsonoch. Vsimni si, skor ubudaju Fendre. Gibson ma teraz zlate casy znovu, podla mna najlepsie po 70tych rokoch.
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 11:11:05 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Jún , 2007, 11:11:07 » |
|
Z dôchodcov Joe Perry, Mark Knopfler, Paul McCartney
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Jún , 2007, 11:16:03 » |
|
Z dôchodcov Joe Perry, Mark Knopfler, Paul McCartney
Dochodcov je strašne vela. Zaujimaju ma skor mladi a znami. Knopfler hral hlavne na Fender,Schecter.I ked v TV ho bolo vidat s LP.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Jún , 2007, 11:18:06 » |
|
Dochodcov je strašne vela. Zaujimaju ma skor mladi a znami. [/quote] Pusti si MTV a uvidis, ze Gibsonov tam bude pozehnane. Hoci netusim ako sa tie vseliake pomalovane deti volaju a ktori su najznamejsi, mam ich v ... Ved ked uz kapely ako Tokyo Hotel hraju na Les Pauloch.
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 11:20:49 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Jún , 2007, 11:20:39 » |
|
Dochodcov je strašne vela. Zaujimaju ma skor mladi a znami. Pusti si MTV a uvidis tie vseliake pomalovane deti volaju a ktori su najznamejsi, mam ich v ... [/quote] Prave preto už MTV davno nepozeram.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Jún , 2007, 11:23:30 » |
|
Prave preto už MTV davno nepozeram. Podobne, ale si to vsimam, takisto rozne muzikantske casaky a pod. Gibsonov je momentalne vsade dost. Ved si vezmi aj kolko vseliakych podivnych modelov zacali vyrabat, vyslovene urcenych na imidz - snazia sa podchytit co najviac cielovych skupin, aj mlade decka, zeny atd. a myslim ze sa im to dari.
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 11:23:56 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Jún , 2007, 11:32:22 » |
|
Progrocker,ja netvrdim,že sa na ne nehra.V prispevku som to myslel trošku humorne. Ale mlada-stredna generacia znamych gitaristov /či už "solo" alebo v kapelach/ a tzv. "gitarove esa" ich použivaju pomenej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Jún , 2007, 11:47:20 » |
|
rudy- pokial to beres z cias kedy okrem gibsonov a fendrov nic ine nebolo, tak mas pravdu Ale uz mas stovky znaciek co sa robia a uz je jasne ze sa nebude hrat len na tychto dvoch:) (alebo ty si narazal len na gibson, tak na jednej) )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Jún , 2007, 12:46:49 » |
|
aj ten chalan z Hansonu hra na gibson lp custom
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Jún , 2007, 12:50:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Jún , 2007, 13:18:14 » |
|
fiiha, ona ma pesnicky aj v c-mole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Jún , 2007, 13:51:53 » |
|
To kľudne môže byť aj Gmol, Fmol, Bdur....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Jún , 2007, 17:39:26 » |
|
Dajte už pokoj s Gibsonmi LP. To patri do muzea. Ved už na to nikto nehra.Len par obstarožnych dochodcov a fanatikov. ftip. To poznam,ale ako VTIP. A pozor na ten dochodkovy vek mr.redwine ...... A pre zaujimavost kuknite temu gitaristi. Kolko z nich hra na Gibson LP ? /ale nie tak,že ho občas použiju v dakej skladbe/ Potom vyselektujte "dochodcov",pardon-starych gitaristov a čo vam ostane ? Rudy neviem ako si to myslel s tym "A pozor ....", ale ja sa za svoj "skoro dochodkovy vek" a ani za svoju lasku k LP vobec nehambim ! ...ale aj tak mi to prislo od teba zvlastne, ze na jednej strane posielas Gibson LP do muzea a strkas ho do ruk dochodcom a fanatikom, a sam si kupis LP od Bach-a !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
|
|
|