spyros
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. Február , 2010, 11:23:32 » |
|
Moj novy Mesa Boogie Dual Rectifier, specialna verzia, ktora vydrzi dlhsie a je s tym vacsia zabava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. Február , 2010, 11:25:59 » |
|
Pekne pekne, baranky aj prehadzovacku to ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. Február , 2010, 11:26:36 » |
|
Moj novy Mesa Boogie Dual Rectifier, specialna verzia, ktora vydrzi dlhsie a je s tym vacsia zabava Tipnem si. Je to bicykel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. Február , 2010, 11:32:41 » |
|
spyros, ale dobre ta odrbali, sak ti tam nepribalili pedale
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. Február , 2010, 11:33:34 » |
|
Moj novy Mesa Boogie Dual Rectifier, specialna verzia, ktora vydrzi dlhsie a je s tym vacsia zabava konečne tu je niečo normalne a si donho zalubeny? nemyslim či ho klatiš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. Február , 2010, 11:34:35 » |
|
Tipnem si. Je to bicykel ? Srandicky srandicky... toto ma dva kanale, ktore prepinas nohami a rukami si mozes medzi tymi kanalmi (interne ich volam kolecka) prehadzovat 21 roznych modov... slape to jak dive.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. Február , 2010, 11:35:33 » |
|
pedale netreba, na tom sa pusta z lomnickeho stitu tam treba len brzdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Február , 2010, 11:40:51 » |
|
pedale netreba, na tom sa pusta z lomnickeho stitu tam treba len brzdy diky pekne sa na takom dacom spustit z lomnicaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Február , 2010, 11:46:29 » |
|
diky pekne sa na takom dacom spustit z lomnicaku Na Lomnicak radsej sanky z orechoveho dreva... drzia lajnu na fix.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. Február , 2010, 11:47:06 » |
|
pekny speck.. fakt nech sluzi, nechcel si ale nieco radsej do terenu na cross uz ked tak? toto si viem predstavit tu na rovinky v podunajskej nizine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. Február , 2010, 11:53:42 » |
|
Na Lomnicak radsej sanky z orechoveho dreva... drzia lajnu na fix.
skusim, aj s ebenovymi riaditkami len aby podomnou nepraskli v zakrute jak pred rokom som sa vytrel v zakrute, ked som sa spustal z hrebienka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Február , 2010, 11:56:30 » |
|
skusim, aj s ebenovymi riaditkami len aby podomnou nepraskli v zakrute jak pred rokom som sa vytrel v zakrute, ked som sa spustal z hrebienka Vcera som bol so synatorom na vecernu sankovacku a akurat som sa nasral. Za 5 minut jazdy teba odrbu o 8 EUR a este sa musis cely cas pozerat na reklamu, na J&T**** + skipass + zranica + wellnes za smiesnych 40 EUR. Taky biznisman som aj ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Február , 2010, 11:58:41 » |
|
Vcera som bol so synatorom na vecernu sankovacku a akurat som sa nasral. Za 5 minut jazdy teba odrbu o 8 EUR a este sa musis cely cas pozerat na reklamu, na J&T**** + skipass + zranica + wellnes za smiesnych 40 EUR. Taky biznisman som aj ja.
a to preco si siel na plateny svah, to uz v tatrach neexistuju ziadne kopce, svahy, briezky, kde sa nevybera nejaky poplatok?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Február , 2010, 12:03:27 » |
|
Vcera som bol so synatorom na vecernu sankovacku a akurat som sa nasral. Za 5 minut jazdy teba odrbu o 8 EUR a este sa musis cely cas pozerat na reklamu, na J&T**** + skipass + zranica + wellnes za smiesnych 40 EUR. Taky biznisman som aj ja.
na hentom sme boli tak dva roky dozadu..bola celkom sranda, pretoze akurat ked sme tam dosli tak o vecernej sankovacke ani nechyrovalo, tak sme to mali zadarmo, akurat, ze na neosvetlenej trati..to bol iny adrenalin, ked nevidis tie vymlatene jamy pred sebou na neupravenej trati..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|