katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 20. November , 2007, 13:06:26 » |
|
No, chlapci, ved ked my budeme mat 50-ku na krku, uvidime, ci este budeme vobec niekde hravat, a ci budu ludia chodit na nase koncerty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 20. November , 2007, 13:24:10 » |
|
No, chlapci, ved ked my budeme mat 50-ku na krku, uvidime, ci este budeme vobec niekde hravat, a ci budu ludia chodit na nase koncerty... na moje nechodia ani v dvadsiatke ale urcite len preto ze nikde nehravam
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. November , 2007, 13:32:20 » |
|
Ja mam v plane za 5 rokov vypredat prvy stadion...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. November , 2007, 13:35:45 » |
|
Ja mam v plane za 5 rokov vypredat prvy stadion... donesies sem na exhibicny zapas futbalovui legendu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. November , 2007, 13:38:06 » |
|
donesies sem na exhibicny zapas futbalovui legendu ?
Nie, bude to rockovy koncert a seci budete stastni ked nanho zozenete listok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. November , 2007, 13:40:49 » |
|
Nie, bude to rockovy koncert a seci budete stastni ked nanho zozenete listok AC/DC v Bratislave??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. November , 2007, 13:43:21 » |
|
Nie, moja nova kapela, ktorej nazov sa este vymysla...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. November , 2007, 13:43:46 » |
|
AC/DC v Bratislave?? neee Dugo,Plant,Jones a Bonham ml.
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. November , 2007, 13:54:26 » |
|
Ja mam v plane za 5 rokov vypredat prvy stadion... No, najprv musis nasetrit na ten stadion, aby si ho potom mohol po kusku vypredavat...ak to bude futbalovy stadion, tak si objednavam ten travnicek, ktory si dam na svoj pozemok pred mojou obrovskou rezidenciou...ale az za tych 5 rokov...ok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. November , 2007, 13:58:18 » |
|
No, najprv musis nasetrit na ten stadion, aby si ho potom mohol po kusku vypredavat...ak to bude futbalovy stadion, tak si objednavam ten travnicek, ktory si dam na svoj pozemok pred mojou obrovskou rezidenciou...ale az za tych 5 rokov...ok? Ok. Za 5 rokov uz mozno o Slovensko ani nezakopnem ...ale predsa len je to moja vlast tak by sa patrilo tu nieco odohrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. November , 2007, 14:07:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. November , 2007, 14:08:19 » |
|
Ok. Za 5 rokov uz mozno o Slovensko ani nezakopnem ...ale predsa len je to moja vlast tak by sa patrilo tu nieco odohrat... Myslíš, že vo svete stoja o druhého Page-a? Ak teda budeš aspoň taký dobrý ako on..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. November , 2007, 14:15:06 » |
|
Myslíš, že vo svete stoja o druhého Page-a? Ak teda budeš aspoň taký dobrý ako on.. Ide o to ze Page bol nielen unikatny gitarista ale tiez skladatel. Musis skladat dobru hudbu co chyti ludi a potom si uz mozes hrat barzjake dlhe sola... to uz je jedno... prvorady je dobry song... Vyborne sa toto dari Santanovi.. ktory si vyberie umelcov co prave ficia, nahra im tam sola a davaju ho v hitparadach po celom svete... ale ten tazi zo svojho mena a z toho ze je sucastou rockovej historie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. November , 2007, 14:15:50 » |
|
Ok. Za 5 rokov uz mozno o Slovensko ani nezakopnem ...ale predsa len je to moja vlast tak by sa patrilo tu nieco odohrat... drž sa pri zemy najprv musiš dobit vchod ,ulicu atd....stavim sa že za 5rokov si spomenieš že si kedysi hraval na gitare...Vo svete maju čo robit ini majstry aby si zahrali...ale snivanie je pekne,len to prebudenie kopačkou pri miešačke aby si hadzal je neprijemne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. November , 2007, 14:28:04 » |
|
drž sa pri zemy najprv musiš dobit vchod ,ulicu atd....stavim sa že za 5rokov si spomenieš že si kedysi hraval na gitare...Vo svete maju čo robit ini majstry aby si zahrali...ale snivanie je pekne,len to prebudenie kopačkou pri miešačke aby si hadzal je neprijemne treba mat sny stale, inak by nebolo pre co zit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|