Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 22. August , 2008, 11:13:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tailgunner
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 22. August , 2008, 11:14:47 » |
|
heh, vadim, tak sef ti to pekne nandal v tej kapele si zrejme sekas dobrotu tak sa tesim na CD
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 22. August , 2008, 11:16:31 » |
|
pekne motor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 22. August , 2008, 16:25:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 22. August , 2008, 16:45:20 » |
|
tiez si myslim.. skoda ho v tom sektore s malym prilevom financii od statu :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motor
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 22. August , 2008, 19:30:12 » |
|
tiez si myslim.. skoda ho v tom sektore s malym prilevom financii od statu :D
Chlapci moji,ja by som rad do telky,ale dnes sa uz robia take placate picoviny,tam sa nezmestim,viselo by mi brucho von,jak by to vyzeralo...? ..."nazdar...ty kokso,co davas zrat tej telke,hen aka je tlsta..." do telky patria anorekticke modelky a muzikanti typu billy sheehan,steve howe,david bowie,marylin manson a este mozno par mumifikovanych vyfetenych stoneov... ...ozaj uz tu niekedy prebehla debata na temu obezita a hmatnik...?...dokaze tlsty gitarista vhodne stojaci eliminovat vlastnym telom spatnu vazbu...? ...kua fesaci,som si uzil na tej poste dnes....mam dozivotnu traumu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 22. August , 2008, 19:33:34 » |
|
Chlapci moji,ja by som rad do telky,ale dnes sa uz robia take placate picoviny,tam sa nezmestim,viselo by mi brucho von,jak by to vyzeralo...? ..."nazdar...ty kokso,co davas zrat tej telke,hen aka je tlsta..." do telky patria anorekticke modelky a muzikanti typu billy sheehan,steve howe,david bowie,marylin manson a este mozno par mumifikovanych vyfetenych stoneov... ...ozaj uz tu niekedy prebehla debata na temu obezita a hmatnik...?...dokaze tlsty gitarista vhodne stojaci eliminovat vlastnym telom spatnu vazbu...?
...kua fesaci,som si uzil na tej poste dnes....mam dozivotnu traumu...
jak ti to ten vadim vynahradi. teraz musi predat vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motor
nováčik
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 22. August , 2008, 19:35:57 » |
|
heh, vadim, tak sef ti to pekne nandal v tej kapele si zrejme sekas dobrotu tak sa tesim na CD Vadim oebava,ako zvycajne...ja nie som sef,ale jediny v kapele viem napisat "koko*t" bez chyby a do troch minut...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motor
nováčik
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 22. August , 2008, 19:41:56 » |
|
jak ti to ten vadim vynahradi. teraz musi predat vlasy ...konecne bude mat riťmuš dvojnika,akurat neverim,ze by Vadimovi chutila vyprazana kolia... ...kua preco tu niesu nejake nase fasacke hiphoperske smajle,uz by to niekto mohol vymyslet...smajlo s kapucnou,rozpichanou zilou v pozicanom zigulaku...najlepsie s krompacom v chrbte...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 22. August , 2008, 19:44:50 » |
|
tu je nedostatok smajlov
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 22. August , 2008, 23:53:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
motor
nováčik
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 24. August , 2008, 09:24:41 » |
|
Keby ste hladali Motora, uz ho nehladajte, vcera sme mali skusku a prisli hlavohrude a hovorili nieco o Gabcikove Cafte...no tak som naspät z vyletu...ja kua neviem kto to organizuje...Gabcikovo celkom pekne,vsetko mi ti Vadimovi kamarati ukazali,plavebne komory,zberne nadrze a tak priroda okolo,ale potom na mna prisiel hlad...hovorim,chalani shaq vezmite tie bejzbolky a icte dojebat nejake veverice,hady alebo sakaly ja chcem jest...asi po 20 minutach snazenia som to uz nezvladal...a tak som sa musel vratit sam...ked ma budete volat niekedy na vylet,vezmite nieco pod zub...najlepsie pol pecenej kravky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 24. August , 2008, 09:34:29 » |
|
Jo je tam pekne... problem je ze uz aj zvierata tam hovoria madarsky....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|