musicman
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 07. September , 2008, 10:27:00 » |
|
Muzikus a pod akým menom tu civopulos je?
kua ze Muzikus Radomir tebe to dneska jede. Pise pod menom Civos, a ma kapelu NOTOTO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 07. September , 2008, 10:27:19 » |
|
Tusím som už v sieni smútku do kelu.Tono a to sa nevieš ozvať?Poštvem na teba Šušlu alebo Kládu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 07. September , 2008, 10:34:25 » |
|
Radomir ale vsak motor to mysli zo srandy... on nechce nikoho urazat... podla mna je to Vadimov kamos
je to Vadimov bubenik vo VPB.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 07. September , 2008, 10:39:15 » |
|
Občas kuknem na jeho stránku ale že aj sem chodí som ani netušil.Vdaka za info.A aby bolo jasno-vážím si každého gitaristu ktorý hrá a prináša mu to radosť a nemusí byť virtuoz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 07. September , 2008, 10:45:21 » |
|
Občas kuknem na jeho stránku ale že aj sem chodí som ani netušil.Vdaka za info.A aby bolo jasno-vážím si každého gitaristu ktorý hrá a prináša mu to radosť a nemusí byť virtuoz.
zacal znova koncertovat, dal sem aj nahravky hra im to super su to profici.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 07. September , 2008, 10:52:02 » |
|
Už som si našiel toníka.Vdaka moc za info
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 07. September , 2008, 11:02:20 » |
|
ahoj motoríííík! tá báseň je geniálna Rado, Ty si pako? fakt si v tom diele nepostrehol veľké priateľstvo? na tomto fóre všetci Vadima uznávajú a vážia si ho. a Motor je jediný chlap na Slovensku, ktorý ovláda pravopis a nepotrebuje hodiny slovenčiny. Mňa učí neurážať sa, skús sa to učiť aj Ty, potom je sranda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motor
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 07. September , 2008, 11:11:57 » |
|
ahoj motoríííík! tá báseň je geniálna Rado, Ty si pako? fakt si v tom diele nepostrehol veľké priateľstvo? na tomto fóre všetci Vadima uznávajú a vážia si ho. a Motor je jediný chlap na Slovensku, ktorý ovláda pravopis a nepotrebuje hodiny slovenčiny. Mňa učí neurážať sa, skús sa to učiť aj Ty, potom je sranda. mas korespodenciu aj na nasej stranke...laska moja platonicka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 07. September , 2008, 11:14:45 » |
|
Zemiačik či brambora ved aj mna trocha z rezervou berte.Já viem že o čom to je.Nemám nič ani proti Motorovi.A viem že kopa s tých čo kydajú akože sú jeho kamoši.Teraz som Vadima zobudil,asi nejaký mulatšák po koncerte.Neviem.Má stretko zo svojimi žiakmi.A u mna je jednotka u nás.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 07. September , 2008, 11:17:23 » |
|
Zemiačik či brambora ved aj mna trocha z rezervou berte.Já viem že o čom to je.Nemám nič ani proti Motorovi.A viem že kopa s tých čo kydajú akože sú jeho kamoši.Teraz som Vadima zobudil,asi nejaký mulatšák po koncerte.Neviem.Má stretko zo svojimi žiakmi.A u mna je jednotka u nás.
rado, motor je vadimov bubenik a maju sa radi.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 07. September , 2008, 11:22:22 » |
|
Veď ja viem.A majú niečo spolu ked sa radi majú
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 07. September , 2008, 11:25:42 » |
|
Brambora aj ked som pako už aj já Ťa platonicky lúbím.Len ma nepošli prosím do hrobu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 07. September , 2008, 11:41:47 » |
|
ahoj motoríííík! tá báseň je geniálna Rado, Ty si pako? fakt si v tom diele nepostrehol veľké priateľstvo? na tomto fóre všetci Vadima uznávajú a vážia si ho. a Motor je jediný chlap na Slovensku, ktorý ovláda pravopis a nepotrebuje hodiny slovenčiny. Mňa učí neurážať sa, skús sa to učiť aj Ty, potom je sranda. tvoj prispevok riadne kulha na vsetky 4 nohy zacinam tu citit styl TBOB. ze sa postupne sem regnu vsetci z kapely a zacne nesmierna sranda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motor
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 07. September , 2008, 11:52:48 » |
|
tvoj prispevok riadne kulha na vsetky 4 nohy zacinam tu citit styl TBOB. ze sa postupne sem regnu vsetci z kapely a zacne nesmierna sranda. shaq konecne...uz nech to zacne...zatial je to zívačka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 07. September , 2008, 12:43:13 » |
|
Dalšia téma v ......tralalá,tralalá. Je zaujimave,ako si niekto dokaže skurvit temu o vlastnej kapele.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|