Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 14:02:06
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ESH amps  (Prečítané 19134 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:04:22 »

ja myslim ze ano
Mysliet si môžeš.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #76 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:05:26 »

Mysliet si môžeš.

dokonca som o tom presvedceny. ale som otvoreny novym veciam, takze ak si myslis, ze je na tom co vylepsovat, povedz.
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #77 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:05:33 »

Skor som mal na mysli celkovy amp.  Ale aj koncak sa da vylepšit.Si mysliš,že VHT 2/50/2 je dokonalost sama?

VHT 2/50/2 je dokonalost sama lepsi koniec som nevidel nepocul.

mne tieto vylepsenia pripominaju skor ze nieco vyhovuje 1000 ludom a jednemu to nevyhovuje a ten si to da vylepsit  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:08:28 »

dokonca som o tom presvedceny. ale som otvoreny novym veciam, takze ak si myslis, ze je na tom co vylepsovat, povedz.
Ked si o tom presvedčeny,tak dalšia debata je zbytočna,lebo ja ta o opaku presviedčat nebudem.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #79 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:09:29 »

Ked si o tom presvedčeny,tak dalšia debata je zbytočna,lebo ja ta o opaku presviedčat nebudem.

vsak ma presviedcat nemusis, neprosim ta o to. len mi predostri zakutia, kde by sa tomu konci dalo este pomoct, predostri mi svoju viziu dokonaleho koncaku. a mozno sa moj nazor zmeni
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2009, 11:11:50 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:15:45 »

mne tieto vylepsenia pripominaju skor ze nieco vyhovuje 1000 ludom a jednemu to nevyhovuje a ten si to da vylepsit  :)

A "vo tom to je". Preto existuju firmy,ktore sa zaoberaju "tuningom"ale značka ostava, alebo iné, napr. ajESH,ktory "možno skopiruje" niečo,upravi,zmeni,zakomponuje svoje nápady a vyraba pod svojou značkou. Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:27:55 »

vsak ma presviedcat nemusis, neprosim ta o to. len mi predostri zakutia, kde by sa tomu konci dalo este pomoct, predostri mi svoju viziu dokonaleho koncaku. a mozno sa moj nazor zmeni
ked neprosiš o to,tak neprosiš. Mišo s tebou je debata ........... Ja nemam viziu dokonaleho koncaka,na vylepšenie koncakov su iní ludia.Ked si presvedčeny,že VHT je najlepši koncak tak o.k.Možno pre teba. Ja nepatrim medzi ludi,ktori budu tvrdit "toto je najlepšie". Ved to je blbost.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #82 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:32:37 »

ked neprosiš o to,tak neprosiš. Mišo s tebou je debata ........... Ja nemam viziu dokonaleho koncaka,na vylepšenie koncakov su iní ludia.Ked si presvedčeny,že VHT je najlepši koncak tak o.k.Možno pre teba. Ja nepatrim medzi ludi,ktori budu tvrdit "toto je najlepšie". Ved to je blbost.

rudy ty sa vzdy stavias do oponentury uz len z principu. vsak mi normalne vysvetli co sa da na tom koncaku vylepsit, ked to tvrdis. napis co sa ti na nom nemaci, co je tam zle. VHT koncaky su vseobecne uznavane ako najlepsie koncaky ci uz v odbornej obci alebo v laickej gitarovej verejnosti, ci sa ti to paci alebo nie.
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #83 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:41:27 »

a navyse existuju aj nieco ako merania. taky koncak sa da aj zmerat parametre. to neni len tak nieco vylepsit
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #84 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:44:42 »

Tak presne Si píš!!!
 Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:46:35 »

rudy ty sa vzdy stavias do oponentury uz len z principu. vsak mi normalne vysvetli co sa da na tom koncaku vylepsit, ked to tvrdis. napis co sa ti na nom nemaci, co je tam zle. VHT koncaky su vseobecne uznavane ako najlepsie koncaky ci uz v odbornej obci alebo v laickej gitarovej verejnosti, ci sa ti to paci alebo nie.
Ale ja netvrdim,že su zle. Ty si v reakcii na moj prispevok napisal,že si mysliš,že su dokonalost sama. Čo je blbost. ˇˇCo sa piše v odbornej obci alebo laickej gitarovej verejnosti ma sice "určitu vahu" ,ale to nevylučuje,že sa ten koncak može dat vylepšit. O čom ale 99% obce a verejnosti nemusi vediet. A taktiež,pokial by bol naj,tak ho použiva drviva väčšina gitaristov.Čo nie je pravda. Takže nedivaj sa na to len z jedneho zorneho uhla.
EDIT. A Mišo,ked tolko čitaš na tych forach,tak si prečitaj ako sa da v "kutilskych" podmienkach "vylepšit" amp len zmenou elektroniek/značky/ alebo inym nastavenim prudu,než ako je dane od vyrobcu.
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2009, 12:24:17 od udry » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #86 kedy: 12. Apríl , 2009, 11:48:56 »

a kde su nejake ukazky toho eshu? tolko sa uz napisalo ze by som to aj chcel pocut :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #87 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:12:52 »

Na ČT býval jeden program "Dvanáct odvážnych" a v jedna časť bola o ESH.Môžeš si to stiahnúť trebárs tu http://www.erudia.cz/erudia-filmy/dvanact-odvaznych/12-odvaznych-2004-petr-faiereisl/?tx_oderudia%5Bshort%5D=1http://
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #88 kedy: 12. Apríl , 2009, 13:05:01 »

pre niekoho je nejaky amp dokonalost sama a dalsi ho za tazke prachy posle letovacovi nech mu tam vymeni 2 kondiky..  Zdravíčko
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #89 kedy: 12. Apríl , 2009, 13:23:05 »

Pekny flamewar na temu drahy hand/homemade vs. draha znacka... skoda, ze az teraz som ho objavil. Zatial sa mi stale zda lepsie kupit drahu znacku ako drahy hand.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.