hangar_18
|
|
« kedy: 06. Apríl , 2008, 12:59:14 » |
|
mata ma taka myslienka ze preco sa robia vsetky seriovky len s floydom tremolom http://www.kahlerusa.com/http://www.wammiworld.com/?gclid=CKaqnbCvxpICFSXsXgodlhsnXAhento sa mi zda o dost jednoduchsi system ako floyd samotny, patrim totiz medzi ludi ktory princip floyd rose asi nikdy nepochopia mal som moznost mat jednu gitaru s nim a vzhladom na to ze som velmi lenivy clovek som to dlho nevydrzal.. lenze bez dobrej obojzvratnej paky sa citim velmi nesvoj.. lepsie povedane neuplne bez moznosti uplnej sebarealizacie a neda mi to spavat kedze som tak trosku exibicionista zatial som na kahler tremola cital len samu chvalu, ale ani za tu marhu nemozem najst znacku ktora by to osadzala do "lacnejsich" serioviek, ak by ste niekto vedeli o nejakej firme ktora to osadza do gitar do 20000 tak by ste mohli hodit link...aj z ebayu jedine co viem tak to pouzivaju typci zo slayeru aj tie ich bcriche a especka do 20 litrov su ale sa mi fest nelubia.. tato tema je venovana vsetkym odporcom systemu floyd rose,tfuj hnusny floyd!
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 13:07:03 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Apríl , 2008, 13:07:27 » |
|
Pozmenil som ti názov témy, nech je jasnejší. Snáď nevadí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Apríl , 2008, 13:12:23 » |
|
mata ma taka myslienka ze preco sa robia vsetky seriovky len s floydom tremolom http://www.kahlerusa.com/http://www.wammiworld.com/?gclid=CKaqnbCvxpICFSXsXgodlhsnXAhento sa mi zda o dost jednoduchsi system ako floyd samotny, patrim totiz medzi ludi ktory princip floyd rose asi nikdy nepochopia mal som moznost mat jednu gitaru s nim a vzhladom na to ze som velmi lenivy clovek som to dlho nevydrzal.. lenze bez dobrej obojzvratnej paky sa citim velmi nesvoj.. lepsie povedane neuplne bez moznosti uplnej sebarealizacie a neda mi to spavat kedze som tak trosku exibicionista zatial som na kahler tremola cital len samu chvalu, ale ani za tu marhu nemozem najst znacku ktora by to osadzala do "lacnejsich" serioviek, ak by ste niekto vedeli o nejakej firme ktora to osadza do gitar do 20000 tak by ste mohli hodit link...aj z ebayu jedine co viem tak to pouzivaju typci zo slayeru aj tie ich bcriche a especka do 20 litrov su ale sa mi fest nelubia.. tato tema je venovana vsetkym odporcom systemu floyd rose,tfuj hnusny floyd! nerozumiem,co nechapes na systeme floyd rose. Ja som uplne sprosty co sa tyka technickych veci,ale zda sa mi to uplne jasne a zrozumitelne. Ak myslis,ze ako to funguje a podobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. Apríl , 2008, 13:48:47 » |
|
dik za nazov vlado: je to na mna moc zlozite, ja potrebujem nahodit struny mozno este ponatahovat ich dokazem a hned musim hrat.. celkovo ta myslienka ze je to len tak volne v tom priestore a ani si o to nemozem opret ruku pri hrani mi nikdy nedavali pocit istoty.. za to kahler ma ram a co som pozeral videa tak dokaze vsetko to co floyd, takisto to ma skrutku na zafixovnie ktorou z toho za 10 sekund urobis pevnu kobylku keby ta to sralo, mne sa to zda genialne narozdiel od F Rose.. preto budem oslavovat meno toho kto natrafi na peknu lacnu gitaru s kahlerom ja hladam hladam a nic vsetky su bud drahe,stare,nedostupne alebo skarede.. FeFe:dik to si kuknem teda..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:00:11 » |
|
dik za nazov vlado: je to na mna moc zlozite, ja potrebujem nahodit struny mozno este ponatahovat ich dokazem a hned musim hrat.. celkovo ta myslienka ze je to len tak volne v tom priestore a ani si o to nemozem opret ruku pri hrani mi nikdy nedavali pocit istoty.. za to kahler ma ram a co som pozeral videa tak dokaze vsetko to co floyd, takisto to ma skrutku na zafixovnie ktorou z toho za 10 sekund urobis pevnu kobylku keby ta to sralo, mne sa to zda genialne narozdiel od F Rose.. preto budem oslavovat meno toho kto natrafi na peknu lacnu gitaru s kahlerom ja hladam hladam a nic vsetky su bud drahe,stare,nedostupne alebo skarede.. FeFe:dik to si kuknem teda.. neviem ci po tych videach este budes ospevovat ten Kahler...zatial som po druhom videu, a uz sa zacina ukazovat, ktore je lepsie tremolo...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:02:52 » |
|
Však floyd je vylepšený Kahler.Už len to je blbé že kahler nemá zámky na tremole.Minule som ho mal doma,na nejaké brutal pákovanie to veru neni,aj ked má pár zaujímavostí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:18:48 » |
|
a co bendy? napis nam recenziu alebo porovnanie floydu s kahlerom prosim ta v com je floyd vylepseny, mne to vobec nedochadza? nechcem s tym zas robit nejake sadomaso potrebujem si len zapackovat hore dole s mierou ani nechcem robit bendy cez pol hmatnika.. neviem ci som take nemehlo ale ja som proste robil vsetko presne podla navodov jak sa ma a ten floyd proste nefungoval.. este dufam vyskusam kahler ak nebude ani on tak je to vo mne ak bude mal som pravdu mozno kazde pasuje na iny styl hry vela ludi ho pouziva a nema s nim problemy, teraz ho znova zacali pouzivat aj vyrobcovia tak nemoze byt vyslovene zle
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 14:27:25 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:20:05 » |
|
Však floyd je vylepšený Kahler.Už len to je blbé že kahler nemá zámky na tremole.Minule som ho mal doma,na nejaké brutal pákovanie to veru neni,aj ked má pár zaujímavostí. podla toho videa, sa FR vyrabal skor ako Kahler...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:21:32 » |
|
Original Floyd alebo Floyd Licensed ako na RG550 drzi ako svina. moze sa s tym mykat horedole.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:33:33 » |
|
Aj tak stale nechapem co ti nemoze fungovat na floyde, natahnes zamknes a hra to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:36:37 » |
|
Ked sa to rozladi to uz sa nevracia krk ale floyd drzi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:13:21 » |
|
Aj tak stale nechapem co ti nemoze fungovat na floyde, natahnes zamknes a hra to no ved to, natahol som, zamkol a hovno floyd bol zarovno s telom,vsetko som robil podla tych navodou a rad na nete, ale rozladoval sa..mozno to bolo len lacnou zle zostelovanou cinskou gitarou alebo mi asi ta packa neni sudena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:13:52 » |
|
no hej, v clanku sa pise ze prvy bol Kahler, ale to je jedno, nic sa nemeni na tom, ze FR je lepsi ako Kahler
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|