Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 03:18:55
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vacsie nez male mnozstvo folku  (Prečítané 922 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« kedy: 15. Apríl , 2008, 16:14:02 »

po vypocuti tucneho na tomto fore som sa osmelil a pridavam ukazku ako sme my pojali nedveda.je to nahravane priamo z mixu na minidisk a potom len stiahnute prehulene basy v nero waveeditor

* podvod.mp3 (3344.49 KB - stiahnuté 113 krát.)
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #1 kedy: 16. Apríl , 2008, 13:20:51 »

v pohode. Ale vyjadrim sa k spevu. Neviem, ci spevaci maju taketo prirodzene hlasy, mne to pripada, za sa snazia ciastocne niekoho napodobit, alebo prinajmensom styl spevu country, ten nosovy hlas a urcite frazovanie...to mi vzdy liezlo na nervy pri country muzike, zvlast americkej. Lepsie by to bolo bez toho "napodobovania"...Napr. taky Wabi Danek je s nikym nezamenitelny, alebo spevak z Kamelotu ma svoj prirodzeny hlas a dobry...Este mam pocit, ze spevak c.1 sa pohybuje na spodnej hranici svojho rozsahu, neposobi to dobre.

Zaznamenané
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #2 kedy: 16. Apríl , 2008, 14:39:35 »

myslim ze nenapodobnoval nikoho a je pravda ze vela veci hrali chalani s kapodastrom na gitare prave kvoli rozsahu solo"spevaka".toto sme hrali od povodneho Fis mol.mozno preto.dik za postrehy
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.026 sekund, 22 otázok.