Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 21:56:15
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LP- Síce staré,no stále cenené!!!  (Prečítané 24155 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #75 kedy: 08. Október , 2008, 12:20:20 »

hodim to sem, kedze sa to trochu tyka LP. chcem sa spytat aky gramofon by ste mi odporucili. znacka, parametre. pripadne na co si pri kupe davat pozor. dik Na zdravie!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 08. Október , 2008, 12:46:23 »

Hocico od Clearaudio. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #77 kedy: 08. Október , 2008, 12:47:45 »

pekne ceny su na clearaudio na ebay. nieco dostupnejsie, kdze sa mi nechce kvoli cene gramca predat gitarovu hlavu  ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané

BOOGIESOUND

udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 08. Október , 2008, 12:57:17 »

Ja som naposledy kupil pred ccr. 8-10 rokmi a vtedy toho akosi zhodou nahod moc na vyber nebolo,tak mi predajca objednal  aiwu automat za asi 2000 +/- SKK. Mam to zapojene do veže a stači mi to /vzhladom na to že chut počuvat LP resp. tu hudbu čo mam na LP, pride len občas-podla nálady/. Teraz je vyber dostačujuci. Zaleži len od teba, na aky učel a kolko chceš do toho vrazit. Automaty su myslim štandart,niektore sa robia aj s usb-keby si chcel svoju oblubenu LP mat v compe. A renomovana značka určite nesklame /aj ked myslim,že aj "nerenomovka" bude na domace počuvanie stačit-teda pokial nie si bighifista/.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 08. Október , 2008, 12:58:57 »

ved to, ze bighifista nie som. pozeral som nejake pioneer z druhej ruky. u cechov sa v bazaroch toho pohybuje dost.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

udry
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 08. Október , 2008, 13:01:55 »

ved to, ze bighifista nie som. pozeral som nejake pioneer z druhej ruky. u cechov sa v bazaroch toho pohybuje dost.
Možno by si vybral aj tu http://www.pixmania.sk/sk/sk/r/gramofon?srcid=1352&mctag=0566 alebo tu http://lenco.sk/gramofony alebo ešte pogoogli.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #81 kedy: 08. Október , 2008, 13:23:05 »

ja mam vsetky lp platne led zeppelin originali ..vcera som pocuval dvojku..popici zvuk...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
udry
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 08. Október , 2008, 13:24:33 »

Z druhej ruky by som ja nekupoval, z obavy o stav prenosky resp. jej hrotu + dalšie veci. A nevieš či zoženieš a za kolko náhradnu. Pri sučasnych cenach novych gramcov,sa to myslim neoplatí.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #83 kedy: 08. Október , 2008, 13:25:33 »

Skus potom nejaku vyssiu tradu starych Tesiel alebo znacku Thorens. Slusna kvalita za vyborne ceny.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #84 kedy: 08. Október , 2008, 13:35:14 »

Z druhej ruky by som ja nekupoval, z obavy o stav prenosky resp. jej hrotu + dalšie veci. A nevieš či zoženieš a za kolko náhradnu. Pri sučasnych cenach novych gramcov,sa to myslim neoplatí.
hej hej, len neviem ake su tie znacky sucasnych gramcov. poznam len sony, technics, pioneer. tie ostatne ako lenco, omnitronic a neviem co este mi nic nevarvi. skusim najst nejake referencie.

Progrocker: ake modely od tesly?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #85 kedy: 08. Október , 2008, 13:51:50 »

Progrocker: ake modely od tesly?

To si uz nepamatam, ale vyssie modely zo 70tych a 80tych rokov od Tesly boli na velmi slusnej urovni a dokonca aj vyhrali obcas nejaku medzinarodnu HIFI sutaz.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #86 kedy: 08. Október , 2008, 14:29:27 »

O kupe tych staryn ani neuvažuj.To sa chod radšej ožrat.Ved to sa absolutne neda porovnat su sučasnymi/nedavnymi modelmi.  /  mal som 3 ks v tom obdobi a až do r.ccr. 98 len Teslu./  Kua Progi ved to je ina technologia ako lampáče. :)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 08. Október , 2008, 14:32:12 »

inak este by ma zaujimalo, co zohrava v zvukovom retazci najdloezitejsiu ulohu? gramec - prenoska - vinyl?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

udry
Hosť
« Odpoveď #88 kedy: 08. Október , 2008, 14:40:03 »

inak este by ma zaujimalo, co zohrava v zvukovom retazci najdloezitejsiu ulohu? gramec - prenoska - vinyl?
Ako sa hovorí-všetko suvisi so všetkym. Ked maš blbu nahravku na vinyle/myslim zvukovo/ tak žiadny gramec ani prenoska ti to nevylepši.  Dôležity je určite aj system prenosky / na bežny posluch by som sa s tym moc netrapil/ a zosik s bednami.  Ja mam bez zosika  a použivam zosik + bedne z hifi veže.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 08. Október , 2008, 14:43:36 »

preamp nejaky netreba? ci zavisi to od modelu gramca?
udry: Ty mas aky model. posli link ak mozes
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 21 otázok.