Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« kedy: 13. August , 2008, 11:53:13 » |
|
ludia idem kupovat akustiku do 12000, co by ste poradili. V muzikeri su dostat pri tejto cene znacky Ovation, Yamaha Takamine, SX, a este nejaka francuzka firma ktora vyraba nastrojevo francii tusim LTD sa vola. Cim sa mam riadit pri kupe. Aky zvuk by mala mat (tazke vysvetlit ale aspon sa pokuste), uzky siroky hmatnik. Ako to je v On-Boarde s gitarami Vintage. Su lepsie horsie ako vymenovane .dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. August , 2008, 11:55:19 » |
|
ludia idem kupovat akustiku do 12000, co by ste poradili. V muzikeri su dostat pri tejto cene znacky Ovation, Yamaha Takamine, SX, a este nejaka francuzka firma ktora vyraba nastrojevo francii tusim LTD sa vola. Cim sa mam riadit pri kupe. Aky zvuk by mala mat (tazke vysvetlit ale aspon sa pokuste), uzky siroky hmatnik. Ako to je v On-Boarde s gitarami Vintage. Su lepsie horsie ako vymenovane .dakujem.
tak siroky hmatnik ked chces nylonove struny, uzky ked kovove, taktiez mas na vyber ci je snimana piezo snimacom, alebo mikrofonom, aj ked tych tam asi vela nebudu mat, zalezi ci chces vyrez alebo nie, kamarat kupil v muzikeri Takamine tiez nejak za 12000 +-500 sk s vyrezom a piezo snimacom, a je spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. August , 2008, 12:07:29 » |
|
yamaha, takamine, cort - tie som v podobnej cenovej hladine skusal a boli v ramci moznosti ok.. zvuk a ci ti sadne si musis vyskusat sam..
|
|
« Posledná zmena: 13. August , 2008, 12:07:52 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. August , 2008, 12:13:48 » |
|
yamaha, takamine, cort - tie som v podobnej cenovej hladine skusal a boli v ramci moznosti ok.. zvuk a ci ti sadne si musis vyskusat sam..
no hej len nevim aky zvuk je dobry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. August , 2008, 12:16:32 » |
|
tak si v obchode vypytaj tri poriadne drahe akustiky aby si pocul ako hraju poriadne, a potom hladaj podobnu v tych lacnych
|
|
« Posledná zmena: 13. August , 2008, 12:16:57 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. August , 2008, 12:18:04 » |
|
no hej len nevim aky zvuk je dobry. taky, aky sa ti paci ziadnej inej, lepsej, specifickej a sofistikovanej odpovede sa nedockas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. August , 2008, 12:42:33 » |
|
dolezite je ci sa paci tebe, pises ze je vacsia, treba si to dobre poskusat, ja osobne radsej hram na "utlejsich" akustikach, kedze niesom moc vysoky a velke mi dost prekazaju
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. August , 2008, 12:51:58 » |
|
dolezite je ci sa paci tebe, pises ze je vacsia, treba si to dobre poskusat, ja osobne radsej hram na "utlejsich" akustikach, kedze niesom moc vysoky a velke mi dost prekazaju
no ja som prave jeden s tych vacsich a secky tie male vyzeraju pri mne ako balalajky asi vyberie teda jednu s tych lag-ov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. August , 2008, 12:57:02 » |
|
no ja som prave jeden s tych vacsich a secky tie male vyzeraju pri mne ako balalajky asi vyberie teda jednu s tych lag-ov vsak to uz je na tebe teda, hlavne nech ti dobre sedi do ruky, a nech ti zvuk najviac vyhovuje, nasucho aj zapojeny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. August , 2008, 14:10:13 » |
|
to jumbo hra este lepsie zvukovo, len som nevedel, ze chces jumbo
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
samqo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. August , 2008, 11:05:51 » |
|
Moznoze trosku otazocka od veci,ale tak nechcel som zakladat koli tomu novu temu.Nevie niekto,ze ake snimace montuju do elektroakustik Yamaha CPX serie,konkretnejsie model CPX 900?A vseobecne ake snimace pouzivaju Yamahaci?
|
|
|
Zaznamenané
|
S.
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. August , 2008, 11:10:34 » |
|
Moznoze trosku otazocka od veci,ale tak nechcel som zakladat koli tomu novu temu.Nevie niekto,ze ake snimace montuju do elektroakustik Yamaha CPX serie,konkretnejsie model CPX 900?A vseobecne ake snimace pouzivaju Yamahaci?
http://www.yamaha.com/guitars/products/productdetail/0,,CNTID%25253D451701%252526CTID%25253D600023%252526CNTYP%25253DPRODUCT,00.htmlElectronics System57 (A.R.T.) 3-Way Pickup System with on board tuner, 3-band EQ and gold colored control panel
|
|
« Posledná zmena: 29. August , 2008, 11:10:57 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|