tailgunner
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2008, 11:24:07 » |
|
potom do koncertov supni rozpis turne, nech si viem dopredu vybavit volno, kupim lacnu dodavku urobim sa roadies a bude, jazdit po slovensku a skuste aj zahranicie, cechy, myslim ze tam je vacsia sanca zaujat ked pomyslim na nasu "rockovu scenu"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2008, 12:19:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2008, 12:20:21 » |
|
potom do koncertov supni rozpis turne, nech si viem dopredu vybavit volno, kupim lacnu dodavku urobim sa roadies a bude, jazdit po slovensku a skuste aj zahranicie, cechy, myslim ze tam je vacsia sanca zaujat ked pomyslim na nasu "rockovu scenu" jasne, neboj nieco snad poriesime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2008, 12:36:00 » |
|
a uz si nieco spravil pre slov. HIP-HOP Samozrejme. Som všetky HIP-HOP CD,čo mali decka,vyhodil do smetaka.A povedal,že ak ešte raz začujem v baráku HI-HOP,tak skončia ako tie CD-čka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 16. September , 2008, 12:38:36 » |
|
jasne, neboj nieco snad poriesime. Dufam,že nevynechate Piano Club TN. / tam je dobra elektrika a nie je tam zima/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 16. September , 2008, 16:52:39 » |
|
Dufam,že nevynechate Piano Club TN. / tam je dobra elektrika a nie je tam zima/ no naposledy sa v piane tvarili ako martania, ked sme tam chceli hrat, tak neviem ci sa tam budem tlacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 16. September , 2008, 16:53:48 » |
|
Prave som sa vratil z jednania od vydavatela, no je sa na co tesit. Vyde rovno dvojalbum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 16. September , 2008, 16:54:50 » |
|
Super. Gratulujem. kto Ti to vydáva ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. September , 2008, 17:00:18 » |
|
Obliekam sa a idem kúpit.Kde ho majú? Rišovi si dúfam dal do tela,či do prstov a gebule
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. September , 2008, 17:03:21 » |
|
Prave som sa vratil z jednania od vydavatela, no je sa na co tesit. Vyde rovno dvojalbum ak vyjde, tak si objednavam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 16. September , 2008, 17:10:35 » |
|
Obliekam sa a idem kúpit.Kde ho majú? Rišovi si dúfam dal do tela,či do prstov a gebule Risovi som dal po... a vyde az za 3 tyzdne, tak este chvilku strpenia. Vsetko dam na vedomie aj krst atd....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 16. September , 2008, 17:15:42 » |
|
Snad vydržím.Idem sa postaviť zatial do šoory. A krst si nenechám ujst aj ked ma tam na nosítkach donesu-takže tri miesta Vadim poprosím.Či 5?Dvaja sanitári,moja maličkost a nosidla-takže lóža bude stačit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 16. September , 2008, 17:22:49 » |
|
vyde az za 3 tyzdne, tak este chvilku strpenia. Vsetko dam na vedomie aj krst atd....
Super, tesim sa a urcite kupujem ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 16. September , 2008, 17:30:25 » |
|
Som rád že Dorian Gray opat produkuje dobrú muziku a znova sa prebral k životu.Vaše staré časy patrí medzi moje najoblúbenejšie a najnavštevovanejšie hudobné podujatia a tieto budú este lepšie o tom som presvedčený.Vadim zraješ ako dobré vínko a vieš sa obklopiť tými správnými ludmi.Tak vela-vela predaných nosičov,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tailgunner
náhodný pocestný
Príspevkov: 89