proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 07. November , 2008, 15:28:26 » |
|
Vadim, Ty si firemnym hracom Fendru? To je tazka zrada Gibsonom. Nezabudaj, s cim si vyrastal.
|
|
« Posledná zmena: 07. November , 2008, 15:28:52 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 07. November , 2008, 15:35:26 » |
|
Vadim, Ty si firemnym hracom Fendru? To je tazka zrada Gibsonom. Nezabudaj, s cim si vyrastal. Vyrastal s Gibsonom, ako ťažký dospelák sa upísal Fendru, ale do truhly si vezme Ibanez RG a na pohrabe mu zahrajú Petrucciho etudu GisMol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 07. November , 2008, 15:36:03 » |
|
zajtra sa bude operovat...keby predal ruky tak si moze rovno kupit cely marris co dpc? operovat??? kto kde? co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 07. November , 2008, 16:10:13 » |
|
Vyrastal s Gibsonom, ako ťažký dospelák sa upísal Fendru, ale do truhly si vezme Ibanez RG a na pohrabe mu zahrajú Petrucciho etudu GisMol to by som nafackal DJ ... etudy neznasam od kohokolvek fuuuuuuuuuuuuuj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 07. November , 2008, 16:12:45 » |
|
Fender je pre tvrdych chlapou, co radi bojuju a nie ulievaju sa ...........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 07. November , 2008, 16:18:22 » |
|
nie ulevaju sa.....ale uliat si môžu nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 07. November , 2008, 16:36:55 » |
|
Fender je pre tvrdych chlapou, co radi bojuju a nie ulievaju sa ...........
Pamätám si, že ešte pred rokom si vravel že radšej sme mali kúpiť Gibson, PRINAJHORŠOM Fender
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 07. November , 2008, 16:44:11 » |
|
Pamätám si, že ešte pred rokom si vravel že radšej sme mali kúpiť Gibson, PRINAJHORŠOM Fender ludia casto menia nazory
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 07. November , 2008, 16:48:36 » |
|
ludia casto menia nazory
Pravda, ale Vadim si na Gibsonoch zakladal viac ako víkend tak preto ma to tak prekvapilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 07. November , 2008, 16:56:03 » |
|
Pamätám si, že ešte pred rokom si vravel že radšej sme mali kúpiť Gibson, PRINAJHORŠOM Fender no Ibanez ... ani zadara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 07. November , 2008, 16:56:56 » |
|
ludia casto menia nazory
sam pochopis..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 07. November , 2008, 17:02:17 » |
|
su len dve znacky na svete a to naozaj rovnopravne. Fender mi otvoril inu skalu zvuku a co si mozem dovolit. neprislo to ako blesk z jasneho neba a dlho som sa branil pokuseniu fender. mal som pozicany jeden od kamosa viac ako rok a celu dobu som sa snazil vyhovorit si myslienku, ze existuje nieco co je rovnako dobre ako gibson. sam nastroj ma presvedcil, ze stoji za povsimnutie a zvazenie. som hrac pre fender nie preto, ze by sa mi na ucte zvdvihlo cislo, ale preto, ze to tak citim a mozem argumentovat kolko sa mi zapaci. koniec koncov, kto bol na koncerte s Arakainom, nemoze povedat, ze fender (moj) mal zly, slaby alebo nejaky zvuk. bol to pan zvuk a to je pre mna dolezite. tak ze pani, hovorte si co chcete Fender je to, comu sa hovori gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 07. November , 2008, 17:03:10 » |
|
ludia casto menia nazory
dufam ze Vadim nezmeni nazor neda sa dohola a nezacne rapovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 07. November , 2008, 17:08:19 » |
|
dufam ze Vadim nezmeni nazor neda sa dohola a nezacne rapovat bezpochyby sa na to chystam. milujem hip-hop a to vazne. mam rad ten sposob..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|