Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:58:41
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BICIE???  (Prečítané 37081 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #90 kedy: 12. Máj , 2008, 11:41:37 »

BFD alebo Addictive drums mi príde tak o triedu lepšie :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #91 kedy: 12. Máj , 2008, 11:46:53 »

daj ukazku...tieto bicie my pridu v poradku az na plechy...inac my to pride fakt celkom v pohode
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #92 kedy: 12. Máj , 2008, 11:50:47 »

(...)
Bicie som naklikal rucne v FLstudiu, okrem pomerov som na bicich nerobil nic (chcelo by to trochu kompresoru) (...)
Jednotlive "mikrofony" z EzDrummera vyrutovat do samostatnych stop v hostitelskej aplikacii, nahadzat tam eq, gate, kompresor, reverb, exciter, co sa hodi :)

Takto tie bicie zneju v prvej ukazke dost sucho a v poslednej uz napr. kopak pocut pomenej.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #93 kedy: 12. Máj , 2008, 11:51:04 »

daj ukazku...tieto bicie my pridu v poradku az na plechy...inac my to pride fakt celkom v pohode
Ukážku si vypočuj na  linkoch konkrétnych firiem.http://www.fxpansion.com/index.php?page=1   http://www.fxpansion.com/index.php?page=1[url]]   http://www.fxpansion.com/index.php?page=1http://
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #94 kedy: 12. Máj , 2008, 11:54:08 »

aha Bavím sa skvele...tak ale zas tie jeho niesu najhorsie
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #95 kedy: 12. Máj , 2008, 11:55:46 »

Jednotlive "mikrofony" z EzDrummera vyrutovat do samostatnych stop v hostitelskej aplikacii, nahadzat tam eq, gate, kompresor, reverb, exciter, co sa hodi :)

Takto tie bicie zneju v prvej ukazke dost sucho a v poslednej uz napr. kopak pocut pomenej.

Ano, to som vedel - len som sa k tomu zatial nedostal. Keby som mal viac casu tak sa s tym este pohram
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #96 kedy: 12. Máj , 2008, 11:57:04 »

Tazko porovnavat ukazku bicich z webu vyrobcu, ktora je mozno hrana aj zivym bubenikom s niecim, co asdf naklikal za nedelne prepoludnie Žmurk

Tu su ukazky EzDrummer od vyrobcu, co na ne vravis ;P: http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 12. Máj , 2008, 11:59:19 »

Tazko porovnavat ukazku bicich z webu vyrobcu, ktora je mozno hrana aj zivym bubenikom s niecim, co asdf naklikal za nedelne prepoludnie Žmurk

Tu su ukazky EzDrummer od vyrobcu, co na ne vravis ;P: http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp
To je jasné,ale aj tak mi prídu uvedený "výrobcovia" o triedu lepší.Však si stiahni demo a hned budeš počuť že je to iná kategória.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #98 kedy: 12. Máj , 2008, 13:18:28 »

to su vsetko generatori bicej hry alebo su to sample na vyklikanie do piano rollu ?
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #99 kedy: 12. Máj , 2008, 13:54:28 »

to su vsetko generatori bicej hry alebo su to sample na vyklikanie do piano rollu ?
Aj prvé,ale viac druhé.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #100 kedy: 23. Máj , 2008, 16:04:29 »

Tak ma teraz napadá... Už som počul viackrát v ukážkach žže mal dotyčný bicie nejakým spôsobom spravené cez guitar pro a následne ich dal do svojej ukážky.
Mám ale otázku. Chcem dať bicie do vlastne nahranej pesničky, ktorá je slovenská, čiže žiadny .gp3 neexistuje.
Do vlastnej ukážky asi nieje veľký problém naklikať nejaké bicie, ale čo pri real ukážke? Vlastné naklikané sample by sa tam asi moc nehodily.

čiže taká lamerska otázka (nezondite ma, neviem otomo absolútne nič):
Neexistuje nejaký program, ktorý by dokázal "napodobniť" bicie z originál pesničky?  ?§!. Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #101 kedy: 23. Máj , 2008, 16:08:20 »

Nechápem o čo ti ide. Nahrávaš prerábku jestvujúcej skladby a chceš, aby sa výsledný mix podobal na originál? Alebo chceš docieliť zvuk bicích ako na nahrávke?
Čo myslíš termínom "real ukážka"? Dokážeš sa nejako vyjadriť?
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #102 kedy: 23. Máj , 2008, 16:12:25 »

Myslel som že som sa vyjadril jasne, ale prepáč, asi nie  No hanbím sa..

Presne tak, chcem nahrať domácu verziu jestvujúcej pesničky a chcel by som aby bicie boli podobné ako v originále (nie zvuku, ale rytmus, prechody a pod.). Proste "automaticky vygenerované" z originálu  No hanbím sa..
Dúfam že sa to už dá pochopiť  Na zdravie!
« Posledná zmena: 23. Máj , 2008, 16:13:24 od pelko » Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #103 kedy: 23. Máj , 2008, 16:15:40 »

Myslel som že som sa vyjadril jasne, ale prepáč, asi nie  No hanbím sa..

Presne tak, chcem nahrať domácu verziu jestvujúcej pesničky a chcel by som aby bicie boli podobné ako v originále (nie zvuku, ale rytmus, prechody a pod.). Proste "automaticky vygenerované" z originálu  No hanbím sa..
Dúfam že sa to už dá pochopiť  Na zdravie!
no to asi jedine zohnat povodne nahrate bicie
alebo si ich sam naprogramovat, myslim tym rucne
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #104 kedy: 25. Máj , 2008, 11:32:00 »

Presne tak, v amatérskych podmienkach ti asi zostáva jediné, naklikať bicie manuálne ako MIDI a zavesiť na tú stopu nejaký ten bicí program, ktoré sa v tejto téme hojne spomínajú. Alebo by si si musel zohnať originál surovú biciu stopu, čo asi nieje jednoduché.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.