Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« kedy: 03. December , 2008, 15:33:19 » |
|
takze tu su moje gitary: 1. 7 strunova Jackson DK7 (Ch.O.Wolbers signature)telo a krk mahagon, hmatnik eben, emg 707 snimac, jcksonacka mechanika (najslabsia cast gitary), struny cez telo.. super minimalisticka konstrukcia - 1snimac, bez floydu, 1potak - presne ako mi to vyhovuje.. super gitara, akurat to tovarenske nastavenie je dost mizerne, hmatnik som dal zostelovat panovy Neuszerovy vraj je to gitara ktora ma tendenciu zlepsovania kvality zvuku casom.. najvacsie minus vidim v lacnych mechanikach. 2. Ibanez Rg 550myslim ze toto je uz chronicky znama RG, klasicka lipova ibaneza, krk z jedneho kusu, super rychly hmatnik, gotoh mechanika, edge bridge tremolo.. asi najvacsie minus su slabe snimace. zvuk ma lepsi jacksona, viac mi aj vyhovuje jej minimalisticka konstrukcia, ibanez ma zasa lepsiu "geometriu" najma vzdialenost strun od tela je mensia co mi vyhovuje pretoze pri hrani si malicek a prstenik opieram o telo pod strunami, kvoli tomu mam aj ten "odlznicek" na jacksone, je to vyvysene miesto kde sa opieraju prsty. Uz tuto gitaru bohuzial nevlastnim. btw, nie som fajnsmeker ciernych gitar, ibanezu som kupil od ruky takze farbu som nevyberal a jackson je v inych farbach predrazeny.
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2008, 15:35:37 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. December , 2008, 15:35:49 » |
|
jaka hokhejkha!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. December , 2008, 15:47:43 » |
|
Ten snimac na Jacksonke vyzera zaujimavo. Co je ten pasikovany obdlznik? Rad by som si na takom monstre niekedy zahral cez nieco na styl JCM a potom Rectifier a potom 5150
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. December , 2008, 15:48:26 » |
|
jj tá jacksona je super až na tú hlavu... mne to absolútne nereže... btw ak môžem vedieť čo stála?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. December , 2008, 17:45:13 » |
|
Co je ten snimac z boku taky biely? Daj nejake blizsie foto na snimac aj s tou plosinou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. December , 2008, 18:46:56 » |
|
ten obdlznik je cca 6-7mm hruba paska a na nej je nalepena dalsia paska - iluzia carbonu, nie su to pasiky ako som uz pisal, je to vyvysenina na mieste, kde sa mi opieraju prsty o telo (...) Aka iluzia? Co to? Karbon?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. December , 2008, 10:17:44 » |
|
snimace na oboch gitarach su oblepene obycajnou bielou izolackou len z estetickeho dovodu aby bol snimac lemovany bielou farbou..
ten karbon, chcel som povedat ze ta paska nema pasiky jak to vyzera zo skreslenej fotky, ale je to napodobenina karbonoveho povrchu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. December , 2008, 10:19:47 » |
|
Krtko: gitary mas pekne, ale nemohol si ten snimac oblepit z boku radsej tou "karbonovou" paskou ako tou bielou?? takto to moc bije do oci, aspon podla mna teda
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. December , 2008, 10:26:58 » |
|
to je len o zvyku, je to nezvycajne preto to mozno bije na prvy pohlad do oci, obe gitary su "cierno biele" takze biele lemovanie sa hodi najviac a tiez to opticky rozsiruje snimac, ta karbonova paska je hruba a malo ohybna, tim by sa snimac neoblepil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. December , 2008, 10:29:56 » |
|
to je len o zvyku, je to nezvycajne preto to mozno bije na prvy pohlad do oci, obe gitary su "cierno biele" takze biele lemovanie sa hodi najviac a tiez to opticky rozsiruje snimac, ta karbonova paska je hruba a malo ohybna, tim by sa snimac neoblepil.
ale tak dolezite je jak to hra a to ze sa ti gitara paci aky mas k tomu inak aparat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. December , 2008, 10:46:51 » |
|
hram do custom hlavy gerhat, 60W s mesa 6l6 v konci, 4-kanal clean, chrunch so spolocnym eq, osobitny volume a gain, lead 1, 2 s vlastnymi korekciami a s modmi solo. bedna framus 212 ktoru by som rad vymenil pretoze, ako povedal joe, hra prinajlepsom divne. a v slucke mam behringer ultramizer (enhancer, exciter, maximizer) a line6 dl4 delay modeler
|
|
« Posledná zmena: 04. December , 2008, 10:56:11 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. December , 2008, 10:51:26 » |
|
hram do custom hlavy gerhat, 60W s mesa 6l6 v konci, 4-kanal clean, chrunch so spolocnym eq, osobitny volume a gain, lead 1, 2 s vlastnymi korekciami a s modmi solo. bedna framus 212 ktoru by som rad vymenil pretoze, ako povedal rastis, hra prinajlepsom divne. a v slucke mam behringer ultramizer (enhancer, exciter, maximizer) a line6 dl4 delay modeler zaujimave, mozes nejak blizsie opisat ze ta bedna hra divne...lebo trosku nechapacky z toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. December , 2008, 10:53:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. December , 2008, 10:57:48 » |
|
ten Behringer pouzivas ako, kedy, naco? Lebo ja som mal obdobnu vec - BBE Sonic MAximizer a nakoniec som ho dal do prec, lebo som mal dojem, ze ide skor o exciter na vyuzitie v studiu nez na live hranie. Inak gitara pekna.. nie je to ta co bola na ceskom portali hudebnibazar.cz? pripadne cez Dannyho z Boogiestanu si ju nahodou nekupil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. December , 2008, 10:58:51 » |
|
aha, ok, precitam si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|