Valla
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 02. Január , 2009, 16:07:47 » |
|
ked nahravat,tak nahravat bud linkou zo zosiku alebo kvalitny mic a kvalitnu zvukovku ale podla mna je na hovno davat zvukove ukazky lebo v tej ukazke nikdy nebude to co je v tom zvuku na zivo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 02. Január , 2009, 16:08:52 » |
|
Aj tak Zahorí ziska autonomiu a budu si pisat a hovorit ako chcu. to teda ano,kebyze nie tak to je rasizmus ked mozu pisat a citat po madarsky tak mi mozeme po zahoracky a ked ne je to rasizmus
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 02. Január , 2009, 16:09:16 » |
|
ked nahravat,tak nahravat bud linkou zo zosiku alebo kvalitny mic a kvalitnu zvukovk...lebo v tej ukazke nikdy nebude to co je v tom zvuku na zivo to nebude prakticky aj tak nikdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 02. Január , 2009, 16:12:30 » |
|
to nebude prakticky aj tak nikdy
jasne ze nie ale priblizit by sa mozno k tomu dalo,este brat do uvahy ze zalezi aj od bedne lebo kazda hra inak a tak isto aj mic snima kazdy inac najlepsie je asi nahravat zvukove ukazky ampu cez line out vtedy je asi zvuk najviac priblizeny ktomu ako hra ten amp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 02. Január , 2009, 16:14:44 » |
|
... najlepsie je asi nahravat zvukove ukazky ampu cez line out vtedy je asi zvuk najviac priblizeny ktomu ako hra ten amp nemozem suhlasit... roky sa snazim cez linky priblizit zvuku realne odsnimaneho boxu a stale to nie je uplne ono.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 02. Január , 2009, 16:18:59 » |
|
nemozem suhlasit... roky sa snazim cez linky priblizit zvuku realne odsnimaneho boxu a stale to nie je uplne ono.
ale je este moznost snima linkou a micom,ale nemozem vypisovat ked nemam studio ani znalosti zvukara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 02. Január , 2009, 16:30:53 » |
|
ale je este moznost snima linkou a micom,ale nemozem vypisovat ked nemam studio ani znalosti zvukara a co Ti poriesi ta moznost ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 02. Január , 2009, 16:36:05 » |
|
a co Ti poriesi ta moznost ?
hodne veci ale to raz pochopis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 02. Január , 2009, 16:39:20 » |
|
napis konkretne, chcem to TERAZ pochopit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 02. Január , 2009, 16:45:07 » |
|
napis konkretne, chcem to TERAZ pochopit ked nahras micom tak nahras ten zvuk aky ide z konkretnej bedne lebo kazda bedna hra inac a ked pridas linku tak ten zvuk je zase iny lebo ho neskresli to bedna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 02. Január , 2009, 16:53:09 » |
|
ked nahras micom tak nahras ten zvuk aky ide z konkretnej bedne lebo kazda bedna hra inac a ked pridas linku tak ten zvuk je zase iny lebo ho neskresli to bedna aha...takze akoze vyrobcovia by mali nahravat ukazky, kde signal tahaju z vystupaka a nech si to potom kazdy pusti do svojej bedne, nech vie ako mu to bude hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 02. Január , 2009, 17:00:00 » |
|
aha...takze akoze vyrobcovia by mali nahravat ukazky, kde signal tahaju z vystupaka a nech si to potom kazdy pusti do svojej bedne, nech vie ako mu to bude hrat?
no mozes skusit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 02. Január , 2009, 17:05:11 » |
|
ked nahras micom tak nahras ten zvuk aky ide z konkretnej bedne lebo kazda bedna hra inac a ked pridas linku tak ten zvuk je zase iny lebo ho neskresli to bedna vazne ? to by som ani necakal fakt radsej nepis, ked nevies.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 02. Január , 2009, 17:15:06 » |
|
tie ukazky som nerobil pre forum, len pre seba a par kamaratov ktorych to zaujimalo. napriek slabemu nahravaciemu vybaveniu sa mi tie ukazky nezdali az take zle , tak som ich nakoniec supol aj na forum. Skratka som sa chcel pochvalit aj vam, jak mi to hra... nie aky som prebornik v nahravani. Sama motorova pila Zaujimal by ma crunčik ci to je iba pre pilcikov crunch mne osobne zaujimavy nepripada. povodne som ho v ampe ani nechcel. ale ten DRIVE ten je uzasny (aspon podla mna). ja mam rad vysoky presence. len v jednej nahravke bol na 50%. takze ma neprekvapuje, ze sa vam to zda velmi ostre. v tych nahravkach znel este ostrejsie ako naozaj. zvycajne mam presence naplno. pri nahravani som ho stiahol na 70% - 75%. Hra to velmi zaujimavo, miestami sa mi to velmi paci. Ta ukazka c. 1 - http://ulozisko.sk/116515/Untitled1.wma - toto najviac. Len trosku mi tam vadia tie bzucive vysky. Doslova bzucive. Pride mi to ako maximalne vybudene Recto s pridanou vcelou. Ale sklanam sa. Vynikajuca praca. k dual rectu to ma velmi blizko, je to zjednodusene recto priblizene k soldanu btw. ta poklona patrila vyrobcovy alebo autorovi nahravok skor asi tomu vyrobcovi co? jjaannkkoo skvela praca, dostavam z toho presne ten zvuk co som si vzdy prial. a nepotrebujem ani booster ani aktovne snimace
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2009, 17:20:12 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku