Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 00:26:44
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220354 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
stary
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 132

« Odpoveď #195 kedy: 26. Február , 2010, 14:55:49 »

napr ze JT Amps Michael-Colon Signature Uberdestroyer ..  kto vie co je colon je moralny vitaz
colon = kolumbus
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #196 kedy: 12. Marec , 2010, 21:21:30 »

Zdravicko ! :)

Vlastne ani neviem, cim zacat, pretoze takyto pestry, pekny, NEhlucny den som uz davno nezazil. V PRVOM rade sa chcem PODAKOVAT Jankovi, ktory mi:
- doniesol aparat  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
- vymenil snimace (siel so mnou na aute do shopu, kde sme hladali skrutky na snimace, mal nekonecnu trpezlivost)  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko

Janko je neskutocne dobry clovek, uplne ze dobrak s velkym srdcom, debaty su VYBORNE, pekne vie vsetko vysvetlit, proste CLOVEK na urovni Si píš!!!

Este raz: DAKUJEM JANKO !

Cely den sa viezol krasnym programom. Uz od rana som sa tesil na Jankov prichod. Do Presova dosiel z KE okolo 13:30 a pred nedavnom odisiel do KE domov.
Ako prve sme z mojho bytu doniesli do skusobne Orange box, aby to bolo komplet, ked uz skusame nieco. :) V skusobni som sa dopocul vela zaujimavosti, ako stavia ampy, co je dobre, co zle na inych hlavach, atd.. Super debatky.
Zapli sme hlavu - k zvuku sa budem a hlavne pokusim sa vyjadrovat velmi subjektivne. Ako gitaru sme pouzili Jankovu Ibanez SZ radu (snad sa nemylim), vyborna gitarka, ladena do drop C. Po par minutkach som si povedal, ze MASAKER, zvuk tlaci, ma v sebe vsetko, co si predstavujem. Lenze sranda zacala neskor, po troske zoznamenia sa s aparatom. Zvuk ma stale viac a viac prekvapoval a prisiel som na to, ze vlastne som este nehral na takto ORIGINALNOM zvuku zosika. Ten zvuk je tazko popisat, ale dovolim si tvrdit, ze zatial je to vrchol HIgainovych hlav, ake som skusal. Zial JSX sa nam nezmestilo do auta, takze sme nemohli porovnat, ale viem, ze Jankova hlava tlaci viac a ma krajsie harmonicke, ovela viac sa presadi v kapele. :) Zvuk bol neskutocne pevny, spevny, jak v basoch, tak vo vyskach, nemusel som na solo nic stahovat/pridavat. Vsetko hralo krasne, vyrovnane - NAOZAJ som nehral na tak vystelovanom, zladenom zosilnovaci. Zvuk bol velmi pouzitelny od suroveho ROCKU po nekonecny UBERmetal. A vsetkym odporucam vyskusat, ktori sa chystate kupit nejaky lampovy amp. Cisty zvuk je nehorazny TWIN ala Creed, Alter Bridge, atd... Po chvilke brnkania sme sli vymenit snimace do mojej Ibanez RG740 Japan. Vyhodil som V8 a V7, vymenil som za Bareknuckle Painkiller a ColdSweat. Tu patri VELKA VDAKA KAOLKOVI Si píš!!! (snimace sme menili hodnu chvilu, pre dovod vyssie.. hladali sme po obchodoch skrutky do ramcekov, pretoze z Ibanez snimacov nesadli do BKP) Najvacsi luxus (necakany) som zazil prave po zapojeni mojej Ibanezy s uz vymenenymi snimacmi. To bolo nieco nehorazne harmonicke, krasne, VYROVNANE vo vsetkych pasmach a oddnes su mojimi NAJLEPSIMI snimacmi BKP snimace Si píš!!! (a lundgren, tie si kupim casom). Skusal som hrat s bicimi, uplne krasne to preliezlo do kapely, pocul som VSETKY struny, ziadne zlievanie, ziadne pazvuky, nic... krasny PROFI gitarovy zvuk hociktorej zahranicnej rock/metalovej kapely. Podobne vysledky som dosahoval aj so Schecterou 7ckou s EMG snimacmi, kde ale dynamika bola kdesi inde... Ja si este pockam na vyjadrenie Janka. :)
Chcem este napisat, ze NIEsom nabudeny po skusani aparatu, toto pisem s chladnou hlavou. :) Jednu vec, ktoru sme si vsimli s Jankom bola ta, ze akokolvek bol aparat nahlas, tak nam to nevadilo. Ten Higain bol velmi prijemny a hlavne je, ze nekreslilo to donekonecna. Ten zvuk treba trosku, ale fakt len trosku vydolovat. Aparat sme nakopavali Screamerom 808, taktiez od Janka.
S Jankom sme sa dohodli, ze teoreticky by sme mohli spravit nejaku cestu do BA, kde by sme to predviedli, aby aj kazdy z vas, kto chce, to mohol pocut. Orange boxy sa zasa ukazali ako profi boxy a zasa u mna stupli o niekolko tried vyssie. :) Nerevalo to, prijemne stredy, prijemne na solo, na cokolvek. Uplna parada.

Aby som teraz nezaprel svoju lasku k Axe - S Axe FX sa to neda porovnat z hladiska variability + efekty. Axe si stale planujem kupit a zaroven casom, snad cez leto ku mne privita aj Jankova hlava. Snad sa nam vydari ta cesta, aby sme dosli na zapad.  Žmurk

Ak su nejake otazky, tak nech sa paci.  Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #197 kedy: 12. Marec , 2010, 21:39:20 »

ta hlava hra fajne, ani neviem ci ma viac bavila osamote alebo s tym TS, ale hlavne je, ze to vie robit super dz dz dz
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #198 kedy: 12. Marec , 2010, 21:40:54 »

ta hlava hra fajne, ani neviem ci ma viac bavila osamote alebo s tym TS, ale hlavne je, ze to vie robit super dz dz dz
S TSkom hrala nabrusenejsie. Lepsie na sola a tak. Hlavne bol este pevnejsi zvuk.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #199 kedy: 12. Marec , 2010, 21:50:31 »

S TSkom hrala nabrusenejsie. Lepsie na sola a tak. Hlavne bol este pevnejsi zvuk.
viac kompresie, presence...mohol by to zabudovat ako jeden z modov do svojich hlav.. ts-ko v tom  jednom nastaveni, ktore pouziva drive na min, volume na max a tone 1/2 drahy :)
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #200 kedy: 13. Marec , 2010, 02:31:10 »

Tak pridavam fotky zo stretnutia s Brankom  Na zdravie!

videa nahrate mobilom a sprznene youtube kvalitou:

« Posledná zmena: 13. Marec , 2010, 02:54:54 od jjaannkkoo » Zaznamenané

xing
stály hosť
Príspevkov: 936

« Odpoveď #201 kedy: 13. Marec , 2010, 06:51:29 »

Skoda tej nizsej zvuhovej kvality ukazok... Ale podla vsetkeho ste mali fajn den :)

Takisto dakujem Jankovi za vymenu lamp a za nastavenie Marshall koncaku. (Svoju robotu si stale odvedie najlepsie ako vie)

Chcem este apelovat ma ludi, co maju zaujem o JAamps Screamer 808, nech sa ozvu jankovi, lebo cim skor sa zozenie dostatocny pocet ludi na vyrobu, tym skor ho budem mat doma :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #202 kedy: 13. Marec , 2010, 09:10:21 »

Skoda tej nizsej zvuhovej kvality ukazok... Ale podla vsetkeho ste mali fajn den :)

Takisto dakujem Jankovi za vymenu lamp a za nastavenie Marshall koncaku. (Svoju robotu si stale odvedie najlepsie ako vie)

Chcem este apelovat ma ludi, co maju zaujem o JAamps Screamer 808, nech sa ozvu jankovi, lebo cim skor sa zozenie dostatocny pocet ludi na vyrobu, tym skor ho budem mat doma :)

ja som si ho tiez objednal.. vraj stoji 2000e ten tubescremer lebo sa caka na lithiove palivove clanky z Marsu Smútim aspon mi to vcera povedali pan Branko..  kolko ich este treba objednat tych TS?  Bavím sa skvele inak ppci ukazky,
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #203 kedy: 13. Marec , 2010, 09:29:47 »

Tak pridavam fotky zo stretnutia s Brankom  Na zdravie!
Strasne nieco :) Zdravíčko  Fuuha zíram
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #204 kedy: 13. Marec , 2010, 09:38:31 »

viac kompresie, presence...mohol by to zabudovat ako jeden z modov do svojich hlav.. ts-ko v tom  jednom nastaveni, ktore pouziva drive na min, volume na max a tone 1/2 drahy :)

presne nad takym niecim som aj ja minule uvazoval a spominal Brankovi ze kebyze to dokaze zabudovat dokonca dnu a priapadne vyviest na footswitch tak by to bol masaker..
ja by som touto cestou chcel apelovat na Pitua ci by nezvazil tuto moznost prezentacie JT Amps na niektorom zo svojich workshopov, podla mna by to stalo za to a mohlo by to prilakat aj dost ludi.. napr kebyze sa najde vhodny vikendovy termin kedy by chalani mohli pricestovat a vedelo by sa to zosuladit tak ze by vtedy nehral Pitu ani nikto inu zucastneny nejaky kseft (kedze prave vikendy sa nesu v znameni kseftov) tak by to bolo vyborne.. snad to nejak vyjde, ja som na to velmi zvedavy
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #205 kedy: 13. Marec , 2010, 10:46:56 »

ten clean znie vyborne,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #206 kedy: 13. Marec , 2010, 10:48:34 »

Vyborny napad s tou prezentaciou aparatov na workshopoch co organizuje Pitu.

Tie jankove ukazky zneju viac nez vyborne  Zdravíčko
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #207 kedy: 25. Marec , 2010, 12:10:43 »

Trochu som si dnes nahraval, tak som si pre vas pripravil kratke porovnanie Vintage Clean vs. Modern Clean na G50II hlave. Vsetky potaky su na 5/10, okrem hlasitosti ta bola na cca 3/10. Hrajem intro z Periphery - All New Materials, teda aspon sa o to snazim  ha ha ha

nahravaci retazec:
Ibanez SZ520 (bridge pickup) ---> jt-amps G50II ---> Impulz 4x12"

na uvodnu stranu som pridal poriadnejsi popis MODov a funkcii G50IIky.

PS: zajtra alebo pondelok uzatvaram objednavky na TS808ky. Tak kto ma este zaujem nech sa ozve cez PM.

* G50II_-_VintageClean.mp3 (625.1 KB - stiahnuté 323 krát.)
* G50II_-_ModernClean.mp3 (625.1 KB - stiahnuté 320 krát.)
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 12:47:21 od jjaannkkoo » Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #208 kedy: 25. Marec , 2010, 12:21:15 »

sranda vintage ma viacej basov taky zatieneni a vitage opak stredy višky basy malo  Bavím sa skvele  ako keby som sa len pohral s korekciami a spravil vintage a potom pokrutil zase a spravil moderne nastanevie cleanu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #209 kedy: 25. Marec , 2010, 12:29:51 »

parada,zvuk presne ako popisky napovedia Zdravíčko
Dik :)
sranda vintage ma viacej basov taky zatieneni a vitage opak stredy višky basy malo  Bavím sa skvele  ako keby som sa len pohral s korekciami a spravil vintage a potom pokrutil zase a spravil moderne nastanevie cleanu  Bavím sa skvele
No hej ono sa to tak zda, ale skusal som a neda sa to tak jednoducho ze prestavim EQ a na vintage spravim modern alebo opacne :)
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 12:30:17 od jjaannkkoo » Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.