brdo prvy
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 25. Marec , 2010, 14:58:19 » |
|
To JJanko. V cim je rieseny ten rozdiel medzi modern/vintage ? V konci sa prepina spätna väzba ? Pytam sa preto ,lebo je to fakt dost okato rozdielne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 25. Marec , 2010, 14:59:17 » |
|
ale pokial si to niekto neda vedla seba a neporovna ,tak to nemoze zodpovedne posudit. ... a aj tak je to jedno,hlavne ze je s tym spokojny on sam mame v skusobni to Iggyho co si mu robil mozme to nejak spojit pri teste toho JT ampu ak chces.. a bude nas tam snad aspon 10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 25. Marec , 2010, 15:03:45 » |
|
To JJanko. V cim je rieseny ten rozdiel medzi modern/vintage ? V konci sa prepina spätna väzba ? Pytam sa preto ,lebo je to fakt dost okato rozdielne.
Prepinanie spätnej väzby a zapojenia presence a depth
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 25. Marec , 2010, 15:05:17 » |
|
mame v skusobni to Iggyho co si mu robil mozme to nejak spojit pri teste toho JT ampu ak chces.. a bude nas tam snad aspon 10 Sak si testujte....sorry ,ale mna to nezaujima...proste na to nemam cas. Sam mam vyse 10 - 15 zosikov a nikedy som ich nemal dôvod porovnavat.Na co ? Strata casu.Kazdy je niecim specificky a to je dobre Co je dobre dnes ,nemusi sa mi lubit o tyzden a tak je to zo seckym.Ani sosovicu bych nezral kazdy den hoc ju mam rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 25. Marec , 2010, 15:07:36 » |
|
Prepinanie spätnej väzby a zapojenia presence a depth
Vdaka.Myslel som si to,ale potom tam nieje skok v hlasitosti ? Ci pri odpojenej spätnej väzbe v koncaku sa pricapi presenc do korekcaku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 25. Marec , 2010, 15:09:00 » |
|
Už to chcem počuť aj ja :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 25. Marec , 2010, 15:09:42 » |
|
Už to chcem počuť aj ja :D
Sak dojdi s nami do KE, ten tyzden ideme aj s Matom T. Budes pocut. Teda, ak Janko dovoli vacsi pocet ludi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 25. Marec , 2010, 15:11:19 » |
|
Sak si testujte....sorry ,ale mna to nezaujima...proste na to nemam cas. Sam mam vyse 10 - 15 zosikov a nikedy som ich nemal dôvod porovnavat.Na co ? Strata casu.Kazdy je niecim specificky a to je dobre Co je dobre dnes ,nemusi sa mi lubit o tyzden a tak je to zo seckym.Ani sosovicu bych nezral kazdy den hoc ju mam rad to bolo myslene v dobrom samozrejme.. ze ako si tvoj amp vedie spolu s dalsim ampom podobneho razenia lebo to iggyho radio je tiez na taku modernu nuotu inak vcelku sa mi to lubilo, urcite viac nez 6505+ hra to tak nejak plnsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 25. Marec , 2010, 15:13:28 » |
|
Vdaka.Myslel som si to,ale potom tam nieje skok v hlasitosti ? Ci pri odpojenej spätnej väzbe v koncaku sa pricapi presenc do korekcaku ?
Ano, ide ku EQ.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 25. Marec , 2010, 15:19:47 » |
|
to bolo myslene v dobrom samozrejme.. ze ako si tvoj amp vedie spolu s dalsim ampom podobneho razenia lebo to iggyho radio je tiez na taku modernu nuotu inak vcelku sa mi to lubilo, urcite viac nez 6505+ hra to tak nejak plnsie Sak ja som to ani v ino slova zmysle nebral.S tym Iggyho radiom som spokojny ,aj ked to bolo cele robene z donutania a tiez keby som bol gitarista ,tak si ho vytunujem tak ako si ho vytunoval Jjaannkkoo ale,Iggymu sa to pacilo ,tak som bol rad ,ze to mam uz za sebou a niesom slubotechna jak v Rastovom pripade.Ono veci sa ovela lachsie robia pre seba ako za malo penazi pre druhych ... pre to sa mi to uz ani nechce. ... mimochodom ,to Iggyho radio bol v postate pokus o reciklaciu starej haraburdy ,tak ze o vyzazi sa ani nebavme a co sa tyka zvuku,tak tiez som bol prekvapeny ako to v kazdej skusobni a na inu bednu hralo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 25. Marec , 2010, 15:22:53 » |
|
Ano, ide ku EQ. A aj to na tom cistom zvuju v tych korekciach dako reaguje ? asi moc nie,ci ? Podla mna ma ten presec v korekciach opodstatnenie len v LEADovych kanaloch. V dakych cistych zvukoch to je zbytocnost.Co si o tom myslis ty ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 25. Marec , 2010, 15:24:52 » |
|
A aj to na tom cistom zvuju v tych korekciach dako reaguje ? asi moc nie,ci ? Podla mna ma ten presec v korekciach opodstatnenie len v LEADovych kanaloch. V dakych cistych zvukoch to je zbytocnost.Co si o tom myslis ty ?
To hej, v tom modern rezime ked je Presenc sucastou EQ, sa sprava skor ako dalsie vysky. Proste to inak reaguje. Moze byt ze ten modern rezim ma vacsie opodstatnenie pri LEAD kanaloch. Ale mne sa paci mat moznost si ho navolit aj na cistom kanaly, vid tie ukazky co som daval
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 15:29:14 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 25. Marec , 2010, 15:30:29 » |
|
To hej, v tom modern rezime ked je Presenc sucastou EQ, sa sprava skor ako dalsie vysky. Proste to inak reaguje. Moze byt ze ten modern rezim ma vacsie opodstatnenie pri LEAD kanaloch. Ale mne sa paci mat moznost si ho navolit aj na cistom kanaly, vid tie ukazky co som daval No sak zmena je k veci ,ale gro tej zmeny tvory prave ta spätna väzba v konci...kua nerymuje sa to nahodou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 25. Marec , 2010, 15:36:24 » |
|
No sak zmena je k veci ,ale gro tej zmeny tvory prave ta spätna väzba v konci...kua nerymuje sa to nahodou To hej, ale skusal som aj bez presencu pri EQ a uz to bolo ukricane na Crunch. Kedze na prom kanaly mam aj Clean aj Crunch To je zase o tom ze kazdemu nieco ine vyhovuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 17. Apríl , 2010, 14:34:22 » |