jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 16. September , 2010, 12:08:09 » |
|
Ja si rezervujem oranžový teda, keby sa dalo Uvidime este ako s tymi farbami, lebo na cierne davam bielu sietotlac (logicky), aj na zelenu by isla biela, ale na orandzovy by asi bolo lepsie ciernu, co sa mi pri malom mnozstve neoplati. Ale ak sa nazbieralo dost zaujemcov (celkovo, nie na farbu), tak to nebude problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 16. September , 2010, 13:08:54 » |
|
Ja budem s ciernym uplne spokojny.
Este ten cerveny by mohol byt zaujimavy. To by bola kombinacia ako Satchurator.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 16. September , 2010, 13:09:19 » |
|
biela s ruzovym pismom.. a cervenou ledkou!!! jak zmrzlina!! take potocene jak vienetta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 16. September , 2010, 13:13:00 » |
|
biela na oranžovej by bola tiež OK si myslím Asi aj mas pravdu, to zeby to z dialky bolo menej citatelne vobec nevadi, kedze tam mas len tri knoby. Ziadne zlozite funkcie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 16. September , 2010, 13:13:20 » |
|
ja chcem takyto a poprosim selectovanu purple ledku
|
|
« Posledná zmena: 16. September , 2010, 13:20:07 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 24. September , 2010, 19:05:25 » |
|
Asi aj mas pravdu, to zeby to z dialky bolo menej citatelne vobec nevadi, kedze tam mas len tri knoby. Ziadne zlozite funkcie kľudne môže byť aj bielym písmom podľa mňa len tá oranžová by potešila
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 29. September , 2010, 11:41:06 » |
|
posledna vyzva, kto by este chcel Screamer, nech pise PM. Do konca tyzdna to uz definitivne uzatvaram a objednavam veci este raz pridam farebne moznosti.
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2010, 11:41:56 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 29. September , 2010, 15:23:57 » |
|
a kolko je cena ? dokaze to spravit do cisteho kanalu nejake pekne poloskreslenie ? alebo dokaze to naopak zo skresleneho kanalu spravit poloskreslenie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 29. September , 2010, 16:04:52 » |
|
a kolko je cena ? dokaze to spravit do cisteho kanalu nejake pekne poloskreslenie ? alebo dokaze to naopak zo skresleneho kanalu spravit poloskreslenie ?
Vie to aj do cisteho poloskreslenie (bud nakopnutim, alebo aj vlastnym skreslenim). Ked na tom poriadne stiahnes LEVEL tak to vie aj ubrat skreslenie. Ale najlepsie je asi nastavit si hlavu na poloskreslenie, a Screamerom to potom nakopnut na plne skreslenie s nastavenim Gain:0-2///LEVEL: 7-10///TONE podla chuti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 29. September , 2010, 16:29:07 » |
|
Opytaj adminov, nech Ti presunu tuto temu z homemade medzi ampy. Ty si uz inde :-D
A Rastis sa pytal na tu cenu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 29. September , 2010, 16:54:21 » |
|
Opytaj adminov, nech Ti presunu tuto temu z homemade medzi ampy. Ty si uz inde :-D
A Rastis sa pytal na tu cenu.
Ale ved je to home-made a cenu som mu poslal PM
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2010, 16:56:01 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 29. September , 2010, 17:01:10 » |
|
idem do toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 29. September , 2010, 17:21:17 » |
|
Ale ved je to home-made a cenu som mu poslal PM Janko, prosim posun cenu aj mne, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 29. September , 2010, 17:53:19 » |
|
ono to vie aj taku fintu, ze to mas nastavene gain min, level max a tone polovica a poloskresleny aparat nakopnes na higain. no a teraz podstatna vec - ze z toho zvuku to vies vycistit s volume na gitare na pekny clean, len nesmies mat zrovna zapnuty nejaky noise gate, lebo volume mas uplne na hranici, kde z nuly skoci na nejaku nizku uroven
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #344 kedy: 29. September , 2010, 17:59:45 » |
|
to este uvidim, ako to presne budem pouzivat, nieco okolo tych poloskreslenych zvukov si skorej predstavujem, lebo skreslenie co mam teraz mi absolutne vyhovuje tak, ako je. hlavne mam rad robene veci a jaaankoove bustre su teraz in, tak som zvedavy .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|